Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

ilk hareketleri, kelebek çırpınışı veya gazoz baloncukları şeklinde .. 17. haftamda hissetmiştim.
gerçekten bebek hareketleri olduğuna, göbek altımda tekme hissedince karar verebildim... bu da 20. haftamdaydı.. tam 19+0 iken.. :)

merhabaa.. bende 19. haftanın ılk gununde hıssettım, ama öyle seyirme falan degıldi.. baya baya hareket oldu.. sımdı 22. haftam bıtıyor ve ıcerdeki felaket:)13.14 haftalar cok erken.. endıselenmeye hıc gerek yok..

cnm hissetmemen çok normal ben 25+2 yim şu anda ilk 18 haftada hissettim ama süper bi duygu hep takip ediyosun çok mutlu oluyosun zaman geçsin biran önce inş. sende tat bu duyguyu bebeğin hayırlı sağlıklı olur inş.

16+5 te hissettim müthiş bir duyguydu şahsenn oyy yaradana kurban olurumm

cnm içini ferah tut bende net olarak 21 haftamda hissettim sende hissedersin bu günlere.bi baslayınca hiç durmuyor

hissetmeyen arkadaslar korkmayin yeni doktorumdan geldim 17+2yim hissediyomusun diye sordu yok dedim..ilk bebeginmi dedi evet dedim o zaman hissetmemen normal dedi 3 hafta icinde kesin hissedersin dedi...

arkadaşlar ben 16. haftadayım, karnımda minik üst üst seyirme gibi bişeyler oluyor kısa sürüyor ve gıdıklanıyorum huylanıyorum öle olunca :) bebiş haereketi mi acaba :)

ben bu hafta 15.haftaya giriyorum...sanki sağ tarafımda bi kıpırtılar oluyor gibi hissediyorum...şu an için bağırsaklarımın durumu iyi kabızlık veya gaz pek yok..onun için sanırım bebek hareketleri...ama çok net değil arada kıpırtı gibi çok derinden geliyor...ilk kıpırtıları karnınızın neresinde hissediyordunuz ??? onu merak ediyorum... benim sağ alt köşede oluyor...

benimde sağda oluyor elenanet :) heralde bebiş hareketidir. ama günde birkaç kez hissediyorum sürekli olmuyor benimki.

Ben 16. haftada hissettim ama bebişim çok aşağıda olduğu için ihtimal vermedim onun olduğuna kaydirigubbakcemile3

nıhayet mınık pıt ları bende hıssetmeye basladım... 20.haftamın ıcındeyım su an karnımın alt kısmında gaz donuyor gıbı kucuk pıt lar hıssedıyorum. cok degıl su an gun ıcınde bı kac kez...

ya kızlarrr 15.haftamdayım göbeğimin sağ tarafında acayip kıpırtılar hissediyorum bugün daha da yoğunlaştı...nasıl birşey olduğunu tarif etmeye çalışacağım...bu gaz değil ondan eminim...çok derinden geliyor...sanki birşey içimde geziniyor,dolaşıyor gibi...içeriden bir tüy beni gıdıklıyor gibi...bu bebeğimmi???
sadece sağ tarafımda oluyor ama...merak ettiğim sadece bir bölgede olması normal mi?

merhabalar benim de ilk bebeğim şuan 21. haftadayız. ilk olarak 16. hafta da hissetmiştim göbeğimin sol tarafında..

Ben de 17. haftamdayım.. Bişeyler hissediyorum ama gaz hareketi mi yoksa bebeğin hareketi mi anlayamıyorum..
Bi deçevremdekiler erkek bebeklerin hareketinin kızlara nazaran daha erken hissedileceğini söylüyorlar..
Geçen hafta kontrolde doktor da sordu hissettin mi hareket diye..
Daha önce böyle bişey yaşamadığım için hissettim mi hissetmedim mi anlayamıyorum ki.. :bbo:

Merhaba arkadaşlar bende 14 haftalık hamileyim..Allah bebek bekleyen herkesin yardımcısı olsun...Bende en son kontrole gittiğimde doktoruma sordum ama daha çok erken olduğunu söyledi..Biraz daha beklememiz gerekiyor sanırım...Bu arada cinsiyeti de belli olmadı?Kaçıncı haftada belli oluyo arkadaşlar bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…