Bebeğinizin ilk hareketini kaçıncı haftada hissettiniz?

kızlar ben de 15+4 oldum bir iki gündür karnımda pıt pıt eden pişey oldu ikisi de tam bebeklerin olduğu yer ama ben yine de acaba gaz mı diyorum nasıl ayırt edicem acaba

bende 19+0 oldumson üç gündür falan seyirme gibi bişey hissediyorum tam bebeğin olduğu yerde..ama bende ayırt edemiyorum bebişmi değilmi diye :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

kızlar bende 18. haftamdayım ama hala net bi şekilde hissetmedim ilk gebelikte 20 haftadan önce hissedilmiyormus doktorumun söylediğine göre o hissettikleriniz gazdan baska bişi degilmiş biz bebegin hareketi sanıyormuşuz doktorumun yalancısıyımm bende kus gibi bişi hissediyorum dediğimde öyle söylemişti

ben 5. ayin sonlarina dogru hissetmistim cok guzel bir duygu hatta hamileligin en guzel yani o tekmeleri hissetmek

20 haftamda hıssettım oglumun hareketlerını ama kız bebekler daha erken hıssedılıyormus

evet sonunda artık 2 gündür hissediyorum 18+0 günlük hamileyim tam 2 gündür hissediyorum meleğimi hatta dün eşimde evet evet hissettim dedi :) ay Allahım şükürler olsun çok güzel bişi yaaa...

ben 16.haftada hissettim, şu an 18.haftaya gidiyoruz. pıt pıt pıt minik vurma şeklinde hissettim. ilk hissettiğimde emin olamadım, ama 2 haftadır sık sık olmasa da aynı pıt pıtları hissediyorum. umarım yanılmıyorumdur yerimseniben

20 haftalık hamileyim inş kızım olucak ama daha hareketlerini hissedemedim çok moralim bozuluyor sürekli düşünmekten rüyalarım kaçıyor ne zaman kıpırdıcak bebişim

Ben de yaklasık 18 ncı haftada hıssettım pıt pıtları su anda 23 uncu haftadayım dısardanda goruyorum hareketlerını yavrumun

bende 18.haftadayım arkadaşlar.16.haftamda hissettim bebişimin ilk hareketlerini.harika bi duygu gerçekten..

ne güzel herkes erkenden hissetmiş ben daha tam anlamıyla hissedemedim ve 25.haftadayız anlamadım gitti niye böyle benim gibi olanlar varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…