Bebeğinizin İlk Hareketlerini Ne Zaman Hissettiniz??

nefesalnefesver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
5.443
12.932
248
Ankara
Sevgili hamiş kardeşlerim.. böyle bir başlık var mıydı yok muydu baktım ama göremedim ben de açayım dedim..
Ben gebeliğimin 17. haftası içindeyim 3 gün sonra 18. haftaya gircem.. hala bebişimin hareketlerini hissedemedim.. Ultrasonda görüyoruz bi hareketi var ama ben hissedemiyorum hala..
Arada gaz sancısı mı olduğunu bilemediğim minik bazı şeyler hissediorm ama net değil.. böyle ağrı gibi ama değil tek noktada ve 1 sn.lik bişe oluo bebişim mi değil mi bilemiyorum..
Sizler ilk ne zaman fark etmiştiniz bebişinizin hareketlerini??

canım doğum tarıhımız aynı buraya göre 18 hafta sen nıe 17 dıosun kı ? ayrıca bnde hala hısedemıorum moralım çok bozuk

ilk haftalarda seğirme şeklinde hissettim şimdi 17 haftadayız bir kaç gündür epey güçlü hissettiriyor kendini

canım doğum tarıhımız aynı buraya göre 18 hafta sen nıe 17 dıosun kı ? ayrıca bnde hala hısedemıorum moralım çok bozuk

canım burda içinde bulunduğun haftayı söylüyor.. fakat son adet tarihim 17 mayıs benim.. buna göre 17+5 oluyorum.. doktorum da bu şekilde söylüyor.. yaş gibi düşün.. doktorlar doldurulan haftayı baz alıolar..

Hic endiselenmenize gerek yok.bende 17 haftadayim daha hissetmedim. Ozellikleilk gebelikte 20.haftayi bulurmus hissetmek. Yani bos yere dert etmeyin ultrasonda doktor bakip her sey yolunda diyorsa sikinti yok :)

söylemeden geçemeyeceğim.17+5 demek 17 haftayı tamamlamışsın 18. haftanında 5 gününü geçirmişsin demek oluyor.yani sen 17 haftayı tamamlayıp 18 haftanın içindesin.hatta 18in çoğunu da tamamladığına göre 18 haftalık diyebilirsin.doğru düşünüyorsun ama 17 haftalıksın,17 haftanın içinde değilsin 18. haftanın içindesin.bu arada ilk bebeğimde 17 -18lerde hissetmiştim.buna daha var tabiki

Ben de cok gec hissettim bebegi 26 hafta falandi heralde simdide oyle pek hareketli bi bebek degil dalgalanma seklinde hareket ediyor genelde tekmeler nadir bazen sert oluyor

ben de 18. haftanın içindeyim bir kaç kere bazı hareketler hisseder gibi oldum ama tam adını koyamadım hala.. bakalım bekliorz arkadaşı :)

15in sonuna doğru 16. haftamda ilk hissettim ama emin olamıyordum sürekli hissetmeye 19. haftaya girdiğimde başladım

tuhaf ama bende dün sırt üstü yatarken hissettim pıt pıt şeklinde , önce bağırsak hareketi sandım ama değil farklı bişey sabah kahvaltısından sonra annemler kurbanlıkla uğraşırken gene aynısı oldu. ben çok erkenciyim sanırım yaramaz bi minik geliyoor 17 ekımde cinsiyetini öğrenıcez inşallah

Tam net olarak 8 aylık hissetmeye başladım küçükken hiç hissetmedlm , yada hissediyodum ben bilmiyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…