İsmi esim ile benim ismimin birleşimiGürçeilk defa duyuyorum, anlamı nedir?
Rabbim inşallah verirBebegim yok ama smdiden eşimle konuşuyoruz. Kiz olursa Leyla erkek olursa Yusuf düşünüyoruz. Insallah saglikla bebegimiz olur ve bu isimleri koymak nasip olur
Eşim ile benim ismimin birleşimi bir nevi aşk demek en azından bizim için huzur aşk mutluluk gibiBenim ilk kızımın adı İpek ,bir kızım daha olacak ismini Irmak koyacağız ..Gürçe ne demek?O kadar isim sözlüklerini karıştırdım iki kızımda da .Hiç rastlamadım .Değişik sanki .Karışıklık çıkarır.
Güzel düşünmüşsünüz ama kulaga pek anlamlı ve hoş gelmiyor sanki.İsmi esim ile benim ismimin birleşimi
Gerçekten güzel degilİsmi esim ile benim ismimin birleşimi
Gürçem isimi olan insanlar da var bizce anlami özel o yüzdenGüzel düşünmüşsünüz ama kulaga pek anlamlı ve hoş gelmiyor sanki.
Gürçemi de duymadım ya ben hiç. Neyse siz bilirsiniz tabi. Sağlıkla gelsinGürçem isimi olan insanlar da var bizce anlami özel o yüzden
Amin inşallah en azından ona özel nadir onun gibi ona özel bir isim olcakGürçe kullanımı zor olabilir. Hayırlısı olsun adıyla yaşasın minik kızınız.
Yok elem buglem hiç öyle isimleri düşünmedik çok önceden beri belliydielem buglem koymayında ne koyarsanız koyun ,
gürçe değilişk bir isim
Yok valla zorlama değil aynı onun gibi nadir bir isim anlamı bize özelGürçe çok zorlama olmuş gibi geldi bana.
Kişisel bir görüş tabikiGerçekten güzel degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?