Bebeğinizin ismini ne koyacaksınız ?

Kusura bakmayın ben sizin gibi biri isminin anlamı ne diye sorulan sorulari da saçma buluyorum .Tabiki de bizim kararımız bir işimin sözlükte ve ya Kuran'da gecmesine gerek yok Kur'an'a layık olsun yeter afet bir anlam istiyorsanız gür isimi çok demek isimlerde anlamı şansli kişi olarak geçiyor çe de çoğaltma çok demek ama ben kelime anlamlarına sizin kadar çok takılmıyorum Türkçeyi de çok iyi biliyorum benim bebeğim aşk bebeği isminin bizim için anlamı da bu

İsmi esim ile benim ismimin birleşimi
Benim adım da böyle ben çok severim ismimi hep ön planda olmamı sağlar ortamda dikkat çeker, insanlar bazen yanlış söylüyorlar ama hemen ezberliyorlar adımı bence koyun çok güzel

Bence Gürçe gayet güzel bir isim.

Lina, Liya, Eva, Luna, Mila gibi isimlerden bin kat iyidir.

Zaten ben de bu şekilde düşünüyorum ama insanlar soruyorlar .Benim kızımın adı İpek .Onu bile ne demek diye soran olmustu .Kuran'da geçsin diye de bir şey yazmadim .iki kızımın adı da Ozturkce .Özellikle Türkçe olmasına dikkat ettim .Ben farklı bir şeyden bahsettim .İcinize sindiyse tabiki de kimse bir şey demiyor.Ben fikrimi yazdım .Zor bir soyismim vardı evlenene kadar çok çektim .Her yere yanlış yazıldı .Uğraşmak zorunda kaldım ,kodlamak zorunda kaldım hep .O yüzden yazdım .

Siz kur'an'dan bahsettiniz demedim genel olarak bahsettim türk dil kurumuna ve özturkceye gayet hakimim konu sizin kızlarınız da ismi gibi güzel ve uzun ömürleri olsun ipek ismi de çok güzel bence

Benim adım da böyle ben çok severim ismimi hep ön planda olmamı sağlar ortamda dikkat çeker, insanlar bazen yanlış söylüyorlar ama hemen ezberliyorlar adımı bence koyun çok güzel
İsminiz ne acaba

Ahahahaha avukati misiniz asil size ne ben soruyorum
Yok kimsenin avukatı değilim. Sadece hadsiz insanlardan hoşlanmıyorum.
Fikrinizi doğru düzgün belirtmek yerine "ne biçim isim" diye hakaret etmeniz gerekmiyor.
Kaldı ki zaten sizi ilgilendirmiyor. En fazla beğenmedim dersiniz. Ama tabi başkasının kararına bu kadar saygısızca yorum yapabilen birinden, benim yazdıklarımı anlamasını beklemek benim hatam, pardon.

Ahahahaha tekrar soyluyorum igrenc bir isim

İnternette araştırmaniza gerek yoktu söyledim zaten internette isimine anlam çıkmıyor diye öğretmensiniz çoğu isme anlamları biz yükleriz siz de biliyorsunuzdur
Internetten arastirdigimi kim söyledi? Kulaga hos gelmeyen kaba bir isim begenmedim bu kadar basit herkes dusuncesini yazmakta özgür degil mi

Kulağa hoş gelmiyor malesef ileride sevmeyebilir.
Dediğim gibi seveceginden eminim çünkü sadece ona özel bir isim küçükken ismimin sadece bende olduğunu düşünüp sevinirdim taki benim isminde biri ile tanışana kadar

Ahahahaha tekrar soyluyorum igrenc bir isim
Cok özür dilerim düşünceniz tabi ki internetten araştırdığını birinin söylemesine gerek yok internette yazınca ilk başta hangi cümle çıkıyor biliyorum anlamı var mı diye çok fazla araştırmıştım sizin beğenip begenmemeniz benim pek umrumda değil ben buraya anne adaylarının çocuklarına koymak istedikleri adları merak ettiğim ve süreç nasıl geçiyor beni ne bekliyor bunu öğrenmek için konu başlattım sizin hoşunuza gitmesi için değil beğendirmek gibi de bir niyetim yok

Kulağa hoş gelmiyor malesef ileride sevmeyebilir.
Sen ne dersen de. Konu sahibi çocuğunun hiçbir anlamı olmayan, uyduruk ve resmen çirkin olan bu ismi çok seveceğini düşünüyor. Bir isim dünya üzerinde sadece bir kişide olunca niye sevilsin onu da anlamadım. Belki biraz votkayla bu kafaya erişebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…