Sen ne dersen de. Konu sahibi çocuğunun hiçbir anlamı olmayan, uyduruk ve resmen çirkin olan bu ismi çok seveceğini düşünüyor. Bir isim dünya üzerinde sadece bir kişide olunca niye sevilsin onu da anlamadım. Belki biraz votkayla bu kafaya erişebilirim.
Dediğim gibi seveceginden eminim çünkü sadece ona özel bir isim küçükken ismimin sadece bende olduğunu düşünüp sevinirdim taki benim isminde biri ile tanışana kadar
Cok özür dilerim düşünceniz tabi ki internetten araştırdığını birinin söylemesine gerek yok internette yazınca ilk başta hangi cümle çıkıyor biliyorum anlamı var mı diye çok fazla araştırmıştım sizin beğenip begenmemeniz benim pek umrumda değil ben buraya anne adaylarının çocuklarına koymak istedikleri adları merak ettiğim ve süreç nasıl geçiyor beni ne bekliyor bunu öğrenmek için konu başlattım sizin hoşunuza gitmesi için değil beğendirmek gibi de bir niyetim yok
Sen ne dersen de. Konu sahibi çocuğunun hiçbir anlamı olmayan, uyduruk ve resmen çirkin olan bu ismi çok seveceğini düşünüyor. Bir isim dünya üzerinde sadece bir kişide olunca niye sevilsin onu da anlamadım. Belki biraz votkayla bu kafaya erişebilirim.
Aynen ama benim çocuğumun isimi sizi neden bu kadar gerdi onu anlamadım votka yetmez size viski votka yapın anca belki işler dünya üzerinde tek değil merak etmeyin koyacağım isim ve konuyu çocuğuma koyacağım işime kimsenin karışması ya da bu kadar batmasi değil konuyu yanlış anlamissiniz bu yüzden. Açıklama yapmayacagim daha çok anne adayları ile muhatap olmak benim için yeterli iyi akşamlar
Aynen ama benim çocuğumun isimi sizi neden bu kadar gerdi onu anlamadım votka yetmez size viski votka yapın anca belki işler dünya üzerinde tek değil merak etmeyin koyacağım isim ve konuyu çocuğuma koyacağım işime kimsenin karışması ya da bu kadar batmasi değil konuyu yanlış anlamissiniz bu yüzden. Açıklama yapmayacagim daha çok anne adayları ile muhatap olmak benim için yeterli iyi akşamlar
Kabul ediyorsunuz yani bu kafaya hard alkolle ulaşılacağını. Germedi ve batmadı, sadece çocuğunuz adına üzüldüm. Neyse büyüyüp yetişkin bir birey olduğunda değiştirir mahkeme kararıyla, çok zor değil nasılsa.