İlk başlarda öyle düşündüm ama o isme eşim de bende ısınamadıkGülce koysaniz daha hos olur sanki
Bence siz bidaha dusunun cok hos bi isimİlk başlarda öyle düşündüm ama o isme eşim de bende ısınamadık
Anlamının internette yazmasına gerek yok ki isimlere ve kelimelere biz anlam yuklerizBence siz bidaha dusunun cok hos bi isimtm anliyorum isimlerinizin bas harflerinden koymak size anlamli gelebilir ama isim hos degil gülce de yakin hemde anlamli
Bizim için olan anlamı mutluluk huzur ve aşk başka kaynaklarda anlami yokGürçe ne demek
Gülce daha güzel benceBenim kızım olacak inşallah ismi Gürçe olacak sizin ?
İlk kez duydumBizim için olan anlamı mutluluk huzur ve aşk başka kaynaklarda anlami yok
Bende hic begenmedim ne bicim isimGüzel düşünmüşsünüz ama kulaga pek anlamlı ve hoş gelmiyor sanki.
Sizin beğenmeniz değil zatenBende hic begenmedim ne bicim isim
Demeyeceğinden eminimGülce daha güzel bencetabi karar sizin ama ilerde çocuk büyüdüğünde bu nasıl isim dememeli
Size ne?Bende hic begenmedim ne bicim isim
Kürtçe koyun o daha guzelSizin beğenmeniz değil zatenben çok sevdim kızımın da seveceginden şüphem yok
Ahahahaha avukati misiniz asil size ne ben soruyorumSize ne?
Bu isimden bu kadar eminseniz neden konu açtınız burada ??Herkes fikrini söylüyor ve çoğunluk beğenmemek de değil ama tuhaf buluyor .Anlamı yok bir kere .Şahsen ben güzel anlamlı ,kulağa hoş gelen bir ismim olsun isterdim .Bebeğiniz de onu isteyecektir .Bir gün size derse o kadar isim varken bu tedavülde olmayan ismi nereden buldunuz diye .Demeyeceğinden eminim
Konuyu bebeğimin ismine yorum yapılsın diye değil hamile bayanlar ile konuşmak ve ne isim koyacaklarını merak ettiğim için açtım kızımın isminden rahatsız olmayacağına aynen çok eminimBu isimden bu kadar eminseniz neden konu açtınız burada ??Herkes fikrini söylüyor ve çoğunluk beğenmemek de değil ama tuhaf buluyor .Anlamı yok bir kere .Şahsen ben güzel anlamlı ,kulağa hoş gelen bir ismim olsun isterdim .Bebeğiniz de onu isteyecektir .Bir gün size derse o kadar isim varken bu tedavülde olmayan ismi nereden buldunuz diye .
Siz koyarsınız benim kızımın ismi belli kimsenin sevip ya da beğenmesi için yazmadım zatenKürtçe koyun o daha guzel
İnternette araştırmaniza gerek yoktu söyledim zaten internette isimine anlam çıkmıyor diye öğretmensiniz çoğu isme anlamları biz yükleriz siz de biliyorsunuzdurKürtçe koyun o daha guzel
İyi o zaman eminseniz sorun yok tabiki ..İsim yazilinca ister istemez yorum yapılıyor ,bir de farklı bir isim .Konuyu bebeğimin ismine yorum yapılsın diye değil hamile bayanlar ile konuşmak ve ne isim koyacaklarını merak ettiğim için açtım kızımın isminden rahatsız olmayacağına aynen çok eminim
Her ismin bir anlamı vardir,her kelimenin herkesçe bilinen .Bir de ona bizim yukledigimiz bir anlamı vardır .O ismi güzelleştirir ama bu isim sizin uydurdugunuz bir isim lütfen kusura bakmayın .Bir anlamı yok .Değişik bir isim olduğu icin yarın çocuğa soracaklar .İsminin anlamı ne diye ?Çocuk ne cevap verecek .Anne ve babamın isimlerinin birleşimi .Aymür diye bir isim duymustum.İnternettem bakıyorum anlamı ne diye .Meğerse o da öyleymiş .Sizin kararınız tabiki .İnternette araştırmaniza gerek yoktu söyledim zaten internette isimine anlam çıkmıyor diye öğretmensiniz çoğu isme anlamları biz yükleriz siz de biliyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?