Bebeğinizin ismini ne koyacaksınız ?

Demeyeceğinden eminim
Bu isimden bu kadar eminseniz neden konu açtınız burada ??Herkes fikrini söylüyor ve çoğunluk beğenmemek de değil ama tuhaf buluyor .Anlamı yok bir kere .Şahsen ben güzel anlamlı ,kulağa hoş gelen bir ismim olsun isterdim .Bebeğiniz de onu isteyecektir .Bir gün size derse o kadar isim varken bu tedavülde olmayan ismi nereden buldunuz diye .

Konuyu bebeğimin ismine yorum yapılsın diye değil hamile bayanlar ile konuşmak ve ne isim koyacaklarını merak ettiğim için açtım kızımın isminden rahatsız olmayacağına aynen çok eminim

Konuyu bebeğimin ismine yorum yapılsın diye değil hamile bayanlar ile konuşmak ve ne isim koyacaklarını merak ettiğim için açtım kızımın isminden rahatsız olmayacağına aynen çok eminim
İyi o zaman eminseniz sorun yok tabiki ..İsim yazilinca ister istemez yorum yapılıyor ,bir de farklı bir isim .

İnternette araştırmaniza gerek yoktu söyledim zaten internette isimine anlam çıkmıyor diye öğretmensiniz çoğu isme anlamları biz yükleriz siz de biliyorsunuzdur
Her ismin bir anlamı vardir,her kelimenin herkesçe bilinen .Bir de ona bizim yukledigimiz bir anlamı vardır .O ismi güzelleştirir ama bu isim sizin uydurdugunuz bir isim lütfen kusura bakmayın .Bir anlamı yok .Değişik bir isim olduğu icin yarın çocuğa soracaklar .İsminin anlamı ne diye ?Çocuk ne cevap verecek .Anne ve babamın isimlerinin birleşimi .Aymür diye bir isim duymustum.İnternettem bakıyorum anlamı ne diye .Meğerse o da öyleymiş .Sizin kararınız tabiki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…