- Konu Sahibi sedefurkan
-
Biraz kaba olacak ama "aptal"laştırıyor diye biliyorum. Bence çok fazla izletmeyin. Oyun falan oynatın onun yerine. Yaratıcılığı gelişsin.
oğlum, 32 aylık... hala konuşmuyor... neden? tv ve bilgisayardan izlettiğimiz çizgifilmler yüzünden.... dr lar kesinlikle 2,5 yaşından önce önermiyor.... şimdiki aklım olsa asla açmazdım tv nu... şimdide tv dan ve bilgisayardan uzaklaştırabilmek için elimden gelen hertürlü canbazlığı yapıyorum.... (buarada bizimkisi yarım saat kadar izlerdi...............)
ben buna katılımıyorum konusmamasının genetik nedenleride olabilir yada siz evde yeterince onunla konusmuyor olabilirsiniz benım oğlum baby tv izliyor tabi saatlerce değil 10 15 dk tas catlasın ama gun içinde 3 4 sefer acıyorum ben ona suan 27 aylık ve cok guzel cumle kurabiliyor 3 4 kelimeden olusan cumleyi bir seferde soyluyor vede bircok kelimeyi bilerek soyluyor kendini ifade edebiliyor istediği yada istemediği seyleri cumle kurarak soyleyebiliyor aksıne tvde olan baby tv kanalındanda sarkı ogrenıyor ordada esyaları gosterip isimlerini soyluyor ve oğlumda ogrenıyor aynı sekilde sayı saymayıda oğrenırken faydası oluyor ben demiyorumki tv cok yararlı acın tv yi onunde otursun ama yaralı 6 ay 3 yas arası kanalların faydası varr heleki yanında sizde olursanız cocugun ve cıkan seyleri sizde tekrarlarsanız cocugunuz daha cabuk ogrenıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?