bebein hareketlerini ilk kanc ayda hissettiniz?

meraba bende 8+1 hamileyim.bendede farklı bi şey oluyo sanki pıt pıt elimi koydummu kalbi atıyo gibi geliyo herkes çok güldü bunu söliyince ama ben onun kalbi gibi düşünüyorum hep:):):):):)saçma ama napim bu arada allah herkesin evladını sağ salim ana babalarına bağışlasın

valla bende sanki hissediiyorum bugün daha çok çok hoş bişey ya neyse daha zamanı var sanki :d allah saglıklarıyla versin inş bizze bagışlasın bebişimizi :emir_bebek::emir_bebek:

Benim oğluşda başlamadı daha bende sabırsızlanıyorum ne zaman başlar acep????

merhaba hanımlar 12+10gunluk hamıleyim bebeğimimn hareketlerini hıssedebılırmıyım bu aylrda elını agzına falan gotururrmus ya :):nazar:

meraba bende 8+1 hamileyim.bendede farklı bi şey oluyo sanki pıt pıt elimi koydummu kalbi atıyo gibi geliyo herkes çok güldü bunu söliyince ama ben onun kalbi gibi düşünüyorum hep:):):):):)saçma ama napim bu arada allah herkesin evladını sağ salim ana babalarına bağışlasın

o kesınlıkle bebiş harreketı olamaz canım sen cok ozndgn ıcın ole hssedıosundr ..allah nazarlardaqn saklasın bebişini

Doktoruma gittim ben bugün bebeği ne zaman hissederim diye şuan sadece pıtpıt olarak hissedersin.28.haftadan sonra ancak kuvvetli hissedersin dedi.O yüzden gereksiz telaş yapmayın arkadaşlar..

20. haftamdayım yeni yeni hissediyorum, ama çok hafif bir baloncuk patlaması gibi :69: Sadece dün akşam göbeğimi açmış okşuyordum (delilik işte :1:) bir yandan da konuşuyordum, o sırada göbek deliğimin sağ alt tarafı yukarı kalkıp indi çok hafif :52: Çok çok güzeldi, birazdan yine açıp yine konuşucam :nazar::nazar:
Allah hepinize bu duyguları tattırsın, Allah olmayanlara da versin inşallah.

ilk 17. haftada seyirme yada kayma şeklinde hissettim 20. haftamda resmen uçan tekme yemeye başladım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin bu tekmeleri

16 haftalıkken hissetmeye başladım.kelebek kıpırtısı gibi.:1: ondan sonrada gün geçtikçe kuvvetlenerek arttı ve halen öyle.:1::1:

Arkadaşlar Cumartesi doktora gittim Medilife'da Aynur diye bir bayana. Test sonrasında ben 4 haftalık sanıyordum, halbuki 6 haftalıkmış.
Minnacık birşey baktık kesesi de oluşmuş şuan çok sağlıklı dedi doktor. Çok güzel sağlıklı bir kesesi olmuş dedi. 1 saat yürü her gün dedi.
Abur cubur yeme, sosis, salam, sucuk yeme ağırlıklı yoğurt ve süt ye ve iç dedi.
Benim iç karnım geniş mi onu merak ediyorum bir arkadaş 8 aylıkken bile minnacıktı göbeği çok özenmiştim ona :) hiç hamile olduğu belli olmuyordu.
Benim de öyle olur herhalde, 44 kiloyum epey zayıfım bir de göbeğim çıkmazsa süper olacak :)
Bugün hergün bulanan hafif bulantılardan acayip fazla abartı şekilde midem bulandı inşallah geçer :(

Bende 2 gundur kelebekler ucusuyormus gibi biseyler hissetmeye basladim ozellikli yemek yedikten sonra oluyo gidikliyo gibi cok komik :))

14.haftadan sonra hıssettım bıseyler ama bagırsak hareketlerıyle karıstırırım dıye emın olamadım 17.haftadan sonra emın oldummmm hıssedıyorum kızımı:)

ben hala hissedemedim çok mu odunum ki:37:
şaka bir yana bazen endişeleniyorum bu durumdan ötürü bi hissetsem artık:18:

bende gecenlerde bu konularda gezıyorum
acele etmeyın kızlar ben gecen hafta bırkaç pıtpıt hıssettım. bu hafta ise resmen o pıtpıtlardan göbeğim ınıp kalktı. anneme dedım tekmemı bu evet dedı:1: yanı asıl 24 haftamda hıssettım. kız bebekler daha gec hıssedılırmış dıye duydum benımkıde kız bu arada

bende gecenlerde bu konularda gezıyorum
acele etmeyın kızlar ben gecen hafta bırkaç pıtpıt hıssettım. bu hafta ise resmen o pıtpıtlardan göbeğim ınıp kalktı. anneme dedım tekmemı bu evet dedı:1: yanı asıl 24 haftamda hıssettım. kız bebekler daha gec hıssedılırmış dıye duydum benımkıde kız bu arada

benim erkek,diğer topiklerde herkes hissediyorum diyor bende panik oldum açıkcası.bide bundan önce iki kayıp olunca içime su serptin arkadaşımm:16:

Ben dün akşam sol tarafıma doğru uzanırken
3 kez bir kaç saniye aralıklarla ritmik, hızlı atmalar hissettim.
Ama psikoljik olabilir. 14 haftlıkken kasları o kadar kuvvetli olmuyordur diyor herkes.

Back
X