Canım önce bi ağlamayı bırak bebeğini de üzüyorsun
Sakinleş sonra eşini al karşına kesin bi tavırla konuşup anlaştığınız isimde ısrar et
9 ay taşıdım eziyetini çektim üstelik ikimiz anlaştık bi isim seçtik
Babasına sataşmadan sadece bebeğine isim vermek istediğini ifade ederek ikna etmeye çalış
Hemen pes etme diren eşin nasıl direniyorsa sende öyle ısrar et
Ama kendini hırpalama
Şuan bebeğin ve sen herşeyden önemlisiniz
aay bayılazaaaaaamm...
ay bayılazaaam şimcik yaaa
bu nasıl bir anlayıştır hem küs yüzüne bakma hem de onu h içe say karnındaki bebeğe kendi istediğin adı koydurmaya çalış...
kız ağlarsan gelir seni döverim haaa
niye ağlıyosun bakim???
sen de başla tamam senin babanın adı olsun ozan benim de babamın adı olsun haata abart olayı benim kızlık soyadım bebeğimin 2. adı olsun de mesela babasının adı Ahmet diyelim... senin kızlık soyadın da kızmazoğlu olsun....
ahmet kızmazoğlu zorel gibi ibşey mesela
madem ısrar edyorlar etki altında kalıyorlar sayın beler alsınlar tepkinin kralı...
aay dellendim sabah sabah....
ağaç kovuğundan mı çıktı bu gelinler yaaaa
bizim anamız babamız ve onların da birer adları yok mu???
bu nasıl bir anlayış yaaaa......
erkek anaları babaları saygıyı hürmeti taltifi hak ediyor bizimkiler bostan korkuluğu mu???
eşim diyor bana hoş ortada fol yok yumurta yok ama
babamın adını koyarız diye
ben hemen ardına kızlık soyadımı da eklyorum
zaten ben de çift soyadı kullanıyorum...
öyle gözü korkmuşki bebeğimiz olunca soyadı ne oalcak diyor...
(kendi soyadımı verdiricem diye)
ismi hoşuma gidiyor bile olsa sırf bu yaptırım yüzünden abuzittin koy gene kayınpederinin ismini koyma
canim bizde oglumuza kayinpederim ismini koyduk ama kimligine yazdirmadik sadece kulagina ezanla birlikte iki isim soylendi...suan normal ismini yani esimle koydigumuz ismi kullaniyoruz...gerci bizim sizin gibi sorunlarimiz olmadi hani aile buyuklerinden kimse baski yapmadi illa su isim olucak diye...
hani sende esine boyle bir sey soylesen ise yararmi acaba....
aay bayılazaaaaaamm...
ay bayılazaaam şimcik yaaa
bu nasıl bir anlayıştır hem küs yüzüne bakma hem de onu h içe say karnındaki bebeğe kendi istediğin adı koydurmaya çalış...
kız ağlarsan gelir seni döverim haaa
niye ağlıyosun bakim???
sen de başla tamam senin babanın adı olsun ozan benim de babamın adı olsun haata abart olayı benim kızlık soyadım bebeğimin 2. adı olsun de mesela babasının adı Ahmet diyelim... senin kızlık soyadın da kızmazoğlu olsun....
ahmet kızmazoğlu zorel gibi ibşey mesela
madem ısrar edyorlar etki altında kalıyorlar sayın beler alsınlar tepkinin kralı...
aay dellendim sabah sabah....
ağaç kovuğundan mı çıktı bu gelinler yaaaa
bizim anamız babamız ve onların da birer adları yok mu???
bu nasıl bir anlayış yaaaa......
erkek anaları babaları saygıyı hürmeti taltifi hak ediyor bizimkiler bostan korkuluğu mu???
eşim diyor bana hoş ortada fol yok yumurta yok ama
babamın adını koyarız diye
ben hemen ardına kızlık soyadımı da eklyorum
zaten ben de çift soyadı kullanıyorum...
öyle gözü korkmuşki bebeğimiz olunca soyadı ne oalcak diyor...
(kendi soyadımı verdiricem diye)
ismi hoşuma gidiyor bile olsa sırf bu yaptırım yüzünden abuzittin koy gene kayınpederinin ismini koyma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?