- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.534
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
işte tam olarak ondan bahsedıyorum bende daha adını bıle bılmıyorum amaBen aldım amaYenidoğan için almıştım şimdi olmuyor sen araba koltuğu gibi olanlar var ya onlardan al daha uzun kullanırsın bence
Aynen.bazen su torbalarında hata oluyo yada kalitesidir denk gelirsin.allah korusun su torbası bi patlarsa.kaynar su.allah korusun.bosver su torbasinianladım su torbasına falan gerek yok ozaman
Yatağını ayırma araya soğukluk girereşimin tuhaflıkları işte benı yataktan atıyoda bebesıne yıne kıyamıyo adamama alacağım inadım galıp gelecek
bunlarıda not ettım teşekkür ederim :)Oda termometresi ve temassiz ates olcer mutlaka alin. En kalitelileri e bebekte. Oda isisinin sabit olmasi bebegi hastaliklardan korur. Yeni doganlar icin gunduz sicakligi 22-24 derece olmali,gece de 21-23. Bu araliklarin disina cikarsa olmaz. Aklinizda olsun
işte tam olarak ondan bahsedıyorum bende daha adını bıle bılmıyorum amakoltuk gibi olanlardan
Sonradan yatak olan beşikler dışında beşik almanı tavsiye etmem .gerçi takımını almayacaksan beşik almanı da tavsiye etmem . 2.000 liraya sepet beşik aldım ,süslü püslü, bir heves ,çocuk içinde 6 ay ya yattı ya yatmadı .ondan sonra yatağa geçti ..boşa gitti yani ..sonraki bebise hamak aldım bir de normal beşik ,beşikte hiç yatmadı ,1 yasına kadar hamagi kullandı. Hamak büyük buluş bence ..1 sene boyunca şehir içi şehir dışı nereye gittiysem peşime götürdüm ,efsane rahatlık ..taşıma çantası var ve metal gövde parçalanıyor. .çoook kk tavsiye ederim .7.aydan sonra hepsini birden alabilecek durumum olmayacak muhtemelen parca parca yavas yavas alacagim mecburen.
oda yapmayacagim derken yani bir odasi olacak ama besik disinda dolap falan almayi dusunmuyorum cunku zaten besigi koyacagim odada buyuk bir dolap ve cekmeceli sifonyer var cocuga ozel bir dolap falan almayacagim anlaminda yazmistim
:) tamam hiç olmadı onuda yanımda koltuğa taşırım oda yatsın orda benımleYatağını ayırma araya soğukluk girer
Zaten belli bı sure aynı odada beşiğinde yatar bebek
Sonrada telsiz alırsın oh
Benim üç çocuğum var gene de ayirmadim yatağı
işte bu evet
E o zaman bebeği de taşıma canım:))):) tamam hiç olmadı onuda yanımda koltuğa taşırım oda yatsın orda benımle
bende çok sevıyorum o sepetlerı ama ancak 6 ay yatar dedıler alma fıkrınden vazgeçtım oyuzden beşik park yatak olacak sanırım ılerde katla kaldır durumu rahat olacak benım içinSonradan yatak olan beşikler dışında beşik almanı tavsiye etmem .gerçi takımını almayacaksan beşik almanı da tavsiye etmem . 2.000 liraya sepet beşik aldım ,süslü püslü, bir heves ,çocuk içinde 6 ay ya yattı ya yatmadı .ondan sonra yatağa geçti ..boşa gitti yani ..sonraki bebise hamak aldım bir de normal beşik ,beşikte hiç yatmadı ,1 yasına kadar hamagi kullandı. Hamak büyük buluş bence ..1 sene boyunca şehir içi şehir dışı nereye gittiysem peşime götürdüm ,efsane rahatlık ..taşıma çantası var ve metal gövde parçalanıyor. .çoook kk tavsiye ederim .
Sağlıkla doğsun büyüsün bebisin insallah ...
Evet kesinlikle.bende yazacaktım onu.oda termometresi çok lazım oluyor.bebegin odasının kaç derece olduğunu kontrol etmen açısından.e bebekte var.30 tlydi fiyati.saatide var.bebek odasında saatte lazım oluyo. Gece aniden kalkınca saat kaç en son saat kaçta emzirmiştim .Kaç saat geçti aradan falan diye saate bakmak gereği duyuyor insan .hem termometresi var hem saati var Çok kullanışlı weewell markasiOda termometresi ve temassiz ates olcer mutlaka alin. En kalitelileri e bebekte. Oda isisinin sabit olmasi bebegi hastaliklardan korur. Yeni doganlar icin gunduz sicakligi 22-24 derece olmali,gece de 21-23. Bu araliklarin disina cikarsa olmaz. Aklinizda olsun
Ay heyecanlandım bı da mı doğursam acaba:)))işte bu evet
biz bebekle yatamayız çünkü ben okadar delı yatıyorumkı eşimin haftada 2 gün bi yerleri morarıyo mutlaka tekmelıyorum sanırım çocuk ezılır allah kmorusunE o zaman bebeği de taşıma canım:)))
Ben ilk oğlumda üçümüz yattık ama özel hayat tabi sınırlandı bı sarılıp uyumak var bide iyi geceler deyip uyumak:))
Telsiz candır:)
Ay heyecanlandım bı da mı doğursam acaba:)))
Yatma zaten yaa çok tehlikeli bizim yatak çok büyük o yüzden sığdık üçümüz de tepiniyorduk:))biz bebekle yatamayız çünkü ben okadar delı yatıyorumkı eşimin haftada 2 gün bi yerleri morarıyo mutlaka tekmelıyorum sanırım çocuk ezılır allah kmorusun
3 yaşında oğlum var bı de ikiz kızlarım:)))kaçıncı olacak 4. sanırım dımı maddı durumunuz el verıyorsa çok kardeş herzaman iyidir bence
allah bağışlasın benımde ıkız olsaydı keşke bıdaha doğurucam dıye uğraşmazdım3 yaşında oğlum var bı de ikiz kızlarım:)))
Sevindim boyle dusunmenize nedense bizim ulke insani pek korkuyor soguktanbende böyle buyusun ıstıyorum aslında ama evım şehır dışı gıbı mahalledede nekadar gezdırebılırım onuın dışında akşamları eşim gelınce anneme falan gezmeye goturebılırım mıkroba alışsın en azından dışarı çıkınca nıyetındeyım
1 yasına kadar kullanılabilen sepet besikler de var . Park yatakları oldum olası sevmedim :) her an devrilecekmis hissi uyandırıyor bende :) fakat çevremde kullanıp memnun olan çok insan var.bende çok sevıyorum o sepetlerı ama ancak 6 ay yatar dedıler alma fıkrınden vazgeçtım oyuzden beşik park yatak olacak sanırım ılerde katla kaldır durumu rahat olacak benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?