Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek alışverişi

eşimin tuhaflıkları işte benı yataktan atıyoda bebesıne yıne kıyamıyo adam ama alacağım inadım galıp gelecek
Yatağını ayırma araya soğukluk girer
Zaten belli bı sure aynı odada beşiğinde yatar bebek
Sonrada telsiz alırsın oh
Benim üç çocuğum var gene de ayirmadim yatağı

bunlarıda not ettım teşekkür ederim :)

Sonradan yatak olan beşikler dışında beşik almanı tavsiye etmem .gerçi takımını almayacaksan beşik almanı da tavsiye etmem . 2.000 liraya sepet beşik aldım ,süslü püslü, bir heves ,çocuk içinde 6 ay ya yattı ya yatmadı .ondan sonra yatağa geçti ..boşa gitti yani ..sonraki bebise hamak aldım bir de normal beşik ,beşikte hiç yatmadı ,1 yasına kadar hamagi kullandı. Hamak büyük buluş bence ..1 sene boyunca şehir içi şehir dışı nereye gittiysem peşime götürdüm ,efsane rahatlık ..taşıma çantası var ve metal gövde parçalanıyor. .çoook kk tavsiye ederim .

Sağlıkla doğsun büyüsün bebisin insallah ...

Yatağını ayırma araya soğukluk girer
Zaten belli bı sure aynı odada beşiğinde yatar bebek
Sonrada telsiz alırsın oh
Benim üç çocuğum var gene de ayirmadim yatağı
:) tamam hiç olmadı onuda yanımda koltuğa taşırım oda yatsın orda benımle

:) tamam hiç olmadı onuda yanımda koltuğa taşırım oda yatsın orda benımle
E o zaman bebeği de taşıma canım:)))
Ben ilk oğlumda üçümüz yattık ama özel hayat tabi sınırlandı bı sarılıp uyumak var bide iyi geceler deyip uyumak:))
Telsiz candır:)

bende çok sevıyorum o sepetlerı ama ancak 6 ay yatar dedıler alma fıkrınden vazgeçtım oyuzden beşik park yatak olacak sanırım ılerde katla kaldır durumu rahat olacak benım için

Evet kesinlikle.bende yazacaktım onu.oda termometresi çok lazım oluyor.bebegin odasının kaç derece olduğunu kontrol etmen açısından.e bebekte var.30 tlydi fiyati.saatide var.bebek odasında saatte lazım oluyo. Gece aniden kalkınca saat kaç en son saat kaçta emzirmiştim .Kaç saat geçti aradan falan diye saate bakmak gereği duyuyor insan .hem termometresi var hem saati var Çok kullanışlı weewell markasi

E o zaman bebeği de taşıma canım:)))
Ben ilk oğlumda üçümüz yattık ama özel hayat tabi sınırlandı bı sarılıp uyumak var bide iyi geceler deyip uyumak:))
Telsiz candır:)
biz bebekle yatamayız çünkü ben okadar delı yatıyorumkı eşimin haftada 2 gün bi yerleri morarıyo mutlaka tekmelıyorum sanırım çocuk ezılır allah kmorusun

biz bebekle yatamayız çünkü ben okadar delı yatıyorumkı eşimin haftada 2 gün bi yerleri morarıyo mutlaka tekmelıyorum sanırım çocuk ezılır allah kmorusun
Yatma zaten yaa çok tehlikeli bizim yatak çok büyük o yüzden sığdık üçümüz de tepiniyorduk:))
Ama ayrı yatmali bebek ben sonradan ayırırken sorun yaşadım ayrı yatmak istemedi

Sevindim boyle dusunmenize nedense bizim ulke insani pek korkuyor soguktan
Bebek arabasi konusunda butceniz nedir bilmiyorum ama ben chicco trio sprint almıştım, set icinde portbebesi vardi , inanilmaz kullanisli oluyor , gunduz atin icine kuzuyu yuruyus yapin hem size iyi gelir hem bebege bi inceleyin derim
Ben temmuz ayinda mothercareden indirimde 1650 liraya almistim ve cok memnunum

Bir de bebeğin odasına ısıtıcı olacağım demişsin. Her ne kadar kalorifer olsa da evet ısıtıcıya ihtiyaç duyuluyor bazen geceleri çok soğuk oluyor kışın. Ama aklında bulunsun infrared ısıtıcı alma.yani bildiğimiz turuncu ışık saçanlardan.ufo gibi olanlar.onun yerine petek gibi ısıtıcılar oluyor onlardan al odayı hamam gibi yapıyor. Ayrıca gece bebeğin odasında ısıtıcı çalıştıracak olursan odada gece bebek uyurken Işık olmaması bebeğin hücre gelişimi ve büyümesi açısından önemli. sırf bebek değil bizler için de geçerli. Çünkü hücreler gece uykuda karanlık ışıksız ortamda yenileniyor

bende çok sevıyorum o sepetlerı ama ancak 6 ay yatar dedıler alma fıkrınden vazgeçtım oyuzden beşik park yatak olacak sanırım ılerde katla kaldır durumu rahat olacak benım için
1 yasına kadar kullanılabilen sepet besikler de var . Park yatakları oldum olası sevmedim :) her an devrilecekmis hissi uyandırıyor bende :) fakat çevremde kullanıp memnun olan çok insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…