Bebek arabası almak istiyorum, yardım eder misiniz?

neden yaa. bana cok kullanışlı geliyor. arabaya koyarken tekerlekleri cıkartıyorum rahat giriyor bagaja. Geriside kolay takılıp cıkartabiliyorsun. Büyük kizim bile daha rahat ediyor icinde. Ben memnun kaldım

bende hala bebek arabası almadım..geçici olrak komşumzdan aldık bayrmda felan kullandık fakat hafif baston istiyorum ve nisanda felan düşünüyorum almayı bu soğkta evdeym hep hem ozamana kadr daha ii araştrmş olurr hemde bebekler oturur pozsyona glir onun için hafif baston alacağım..

benim begendiğim modeli kullanan var mı kıslar aranızda..fikir verseniz azcık:)))

şeymacım mesela böylemi
ben bu arabayı beğendim 7,1 kg 3 tekerlekli hem fiyatıda uygun
zeze canım bu modelede bak canım kullanışlımı

benim oğlumun arabısıda bundan kesinlikle al tavsiye ederim çok kullanışlı biz geçen sene 260 a almıştık şimdi nekadar bilmiyorum

ya bu kraft araba cok güzel ben de cok begendim ama cift yönlü olmaması cok kötü benim için...

çift yönluyu napcan o şimdiki aylarda lazım oluyor zaten kış 6.anca gezersınız o zamanada gerek kalmaz sırf bu yuzden kaçırma bu arabayı..zaten penceresi var bunun görürsün bebeğini.

canım bide söylemeyi unuttum bu rabanın rüzgarlığı ve yağmurluğu ve hava şartları ne olursa olsun rahat rahat çıkıp gezebiliyosun

bizimki maclaren quest. öncelikle çok hafif ve az yer kaplıyor. omuzda bile taşınabiliyor kapandıktan sonra. dezavantajı 3. aydan itibaren kullanılabiliyor olması. ama zaten ilk aylar için sling kullandık. 10-15 güne kadar arabamızla çıkmaya başlayacağız inşallah.. bence bebek arabasında öncelik bebeğin konforu. ikincil olarak da kapladığı yer ve hafifliği geliyor. çünkü ilerde büyük bir dezavantaja dönüşebiliyor bu durum ve puset alınıyor ayrıca. chicco' nun liteway modeli de bana çok kullanışlı gelmişti.o da çok hafif ve üstelik tam yatabiliyor..fiyatı da son derece uygun. biz kendimiz alsaydık tercihimiz o olacaktı. ama sağolsun birkaç arkadaş toparlanarak bize bu arabayı hediye ettiler. opuyorumnanaktan

arabalarda yağmurluk var. ayrıca bebeklere de astronotu giydirdik mi çift yöne gerek olmadığını düşünüyorum bu satten sonra.. bir yandan oğlunla uğraşırken diğer elinle arabayı açıp kapatabilmeli, kontrol edebilmelisin.. tabii bunlar benim şahsi fikrim..

Chicco Liteway aldık biz. Fiyatı 120 TL idi sanırım.Arkası tamamen yatabiliyor, doğduğundan beri kullanabiliyoruz. Oldukça hafif, kendi başıma kapatıp açabiliyorum. Tekerleri takılmıyo, hareket kabiliyeti iyi. Bi kaç sefer yürüyüşe çıkmıştım da tek başıma havalar iyiyken :) Yağmurluğunu da takmıştım hemen uçaçak gibi görünmüyodu.
Bence tek dezavantajı çift yönlü olmaması, ilk aylarda bebeğin sana dönük olması daha iyi oluyor çünkü. opuyorumnanaktan

çift yönluyu napcan o şimdiki aylarda lazım oluyor zaten kış 6.anca gezersınız o zamanada gerek kalmaz sırf bu yuzden kaçırma bu arabayı..zaten penceresi var bunun görürsün bebeğini.

kıs belki olusumla sohbet ede ede gezeriz hava almaya cıkarız ''face to face'' yaniiii opuyorumnanaktan
benim begendiğim arabayı nasıl buldun kuzum :kedi:

bende kaç gündür aranı duruyorum. ama sanırım pembe incini resmini ekledi arabada karar kılıcam. ancak bir şeye takıldım resmi sitesinde arabanın fiyatı 229 TL. ama mağazaları çıktımmı birden 350-400 lere fırlıyo o yüzden aranıyorum halen kendi sitesindende alım yapılamıyor kafam karıştı.

ben dün aldım araba pemboşş kraftın bastonunu aldımm çooook hafif oülmdan hafif kendi kalkıooo..225ti 190na aldımm 10 da taksitt:)))dur resmni eklerm bulursam

gözdem güzel arabaymış güle güle kullanın bizde pierre cardinin enigma modelini aldık hatta bugün kullandım gayet memnun kaldım çift yönlü ve 6,5 kilo sadece sepeti biraz küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…