Bebek arabası almak istiyorum, yardım eder misiniz?

Ayse..
Bende böyle bişey istiyorum aslında ama bebişler henüz ufak..ben şuanda kullanmak istiyorum.oturamayan bebekler rahat yatabilirmi içinde ?

Ayse..
Bende böyle bişey istiyorum aslında ama bebişler henüz ufak..ben şuanda kullanmak istiyorum.oturamayan bebekler rahat yatabilirmi içinde ?

canım bnm arabadan alsana baston fakat kademeli yatıo kalkıo..kraft pamper modeli eklemştm resmi

canım bnm arabadan alsana baston fakat kademeli yatıo kalkıo..kraft pamper modeli eklemştm resmi

Evet cnm görmüştüm,aslında bende baston istiyorum amaaa,çift taraflıda olsun istiyorum mutlaka..bastonun çift taraflılarıda bana şuan pahalı.Senin gösterdğinde sanrım çift taraflı deil..
Bi tane kraftn buldm bende baston deil ama çift taraflı ve fiyatı uygun..

Kraft Jenny Çift Yönlü Bebek Arabası ( Şeffaf Yağmurluk Hediye) | | Bebefix.com

bide bu çift taraflı var..
BABYHOPE 602 SİNDY ÇİFT YÖNLÜ BEBEK ARABASI - bebek gereleri Bebek Arabası Ana Kucağı Mama Sandalyeleri Puset Akl Araba Bisiklet Oyun Parkı Oyuncaklar Bebek Yatakları

Bi çok seçenek var ama şimdilik ikisi arasnda kaldım..

beyaz canım kaç kiloymuş bu kraftın arabası genelde çift yönlüler çok ağır oluyor canım benim aldığım arabada çift yönlü ve 6,5 kilo bence arabanın ağırlığı önemli

pembe 6 bçk kilo çk değilki benmkide 6,5 kilo kaldrımddan felan çok kolay kaldırabiliorum ben..

beyaz canım kaç kiloymuş bu kraftın arabası genelde çift yönlüler çok ağır oluyor canım benim aldığım arabada çift yönlü ve 6,5 kilo bence arabanın ağırlığı önemli

Cnmm yazmıo ağırlığı ama bende araştırıcam,zatn 6.5 kilodan fazlası zor biraz..bende minyonum çünkü o kadar ağır araba taşıyamam kafamçokkarıştı

gözdem benimki 6,5 kilo hafif genelde 11 12 kilo çift yönlüler beyazı uyarmak istedim
gerçi 6,5 kilo ama ben taşırken zorlanıyorum

çocuk arabası çok güzelmiş.benim ilk çocuğumdan var bir tane onu kullanıcam.keşke olmasaydı kesin aynısını alırdım.iyi günlerde kullansın bebişin.

tsk ederim canım cok da memnunum şimdilik..sürmesi cok rahat cok da hafif...tek elimle sürebiliyorum hatta 4 tekerleği de döndüğü için tek elimle yön verebiliyorum arabaya memnu um yani....

selduş haklısın canım tek elle bile kullanabilmek süper rahat bu arada resimdeki renginimi aldın benim gri kırmızı

bzm araba tek elle gtmio:)ainr oldum aman napalım cahilz daha blmediğimz çok şey ckacakk zamnla öğrencess:)

selduş haklısın canım tek elle bile kullanabilmek süper rahat bu arada resimdeki renginimi aldın benim gri kırmızı

ben resimdeki rengini aldım onu cok begendim opuyorumnanaktan
ayy yaz gelse de cıksak dısarı gezsek fıldır fıldır:dance::dance:

bzm araba tek elle gtmio:)ainr oldum aman napalım cahilz daha blmediğimz çok şey ckacakk zamnla öğrencess:)

olsun kuzum bebeğin içinde rahatsa kolay sürülüyorsa takma...büyüyünce baston alırsın.opuyorumnanaktan

selduscum aynısını bşşz de aldık kızıma ama açıkcası ben pişmanım her çarşıya çıktığımda da o kadar para verdiğime daha da yanıyorum nedenlerini sıralaym:
1.tekerlekleri çok ufak oldğundan en ufak bi tümsekten geçemiyoruz önden arkadan sürekli kaldırmak zorunda kalıyoruz.
2.alt sepeti kızımın çantasını zor alıyo benim kolumda da mutlaka çantam oluyo ve o da zırt pırt omuzumdan kayıyo onu takacak hiç biyer bulamıyorum
3.diyelimki kızım susadı yada acıktı alttan çantasını çıkrıp beberonunu suyu çıkarmak zorunda kalıyorum ama bi sürü modelde oturma yerinin arkasında biberon koyma yeri ıslak mendil bez yeri falan varmış
4.oturma alanı küçük benim kızımın da maşallahı vardır pek rahat edemiyo gibi geliyo bi de tentesini kullanamadım ben indirdiğim zaman kızımın alnına düşüyo
tabi ahfif olması çift yön olması avantajları

bitane benmki zaten bastonn geçen sayfada remni koydum bak..kraftın bastonn..

:kedi::kedi::kedi:
evet gördüm :))))

evet bunları ben de düşündüm almadan önce bi cok kişiden de aynı şikayetleri duydum hatta ayagımıza tekerlekler takılıyor birsürü pantolonum eskidi diyenler de oldu ama bana herseyden önce çift yönlü ve hafif olması gerekirdi çünkü özel arabamız yok bi yere giderken alıp cıkmalıyım..küçük olması da kafamı karıstırmıyor deil insallah sıgar seneye de benim tosun..asacak yer olmaması kötü evet ama ben şöle bi yol buldum onun için tutma sapına cengel takıcam evde denedim bebeğimin ihtıyaclarını koyacagım bi cantayla beraber sapa taktım zorluk cıkarmadı otobüse binerken falan da hooop önce onu alır binerim diye hayal ediyorum ama bakalım biz daha trafiğe cıkmadık evdeki hesap carsıya tutmayabilir:)))) cıkınca rapor veririm...opuyorumnanaktan

ben bunu kullanıyorum.Çok pratik .Fakat çanta asılmıyor. Arkasında cep şeklinde gözü var.Ufak tefek şeyleri alıyor.Çift yönlü değil.Tam yatmıyor...Ama pratik ve hafif, kullanımı rahat.

güzelmiş canım sen de güle güle kullan..sanırım askbuya nınkiyle aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…