Ayse..
Bende böyle bişey istiyorum aslında ama bebişler henüz ufak..ben şuanda kullanmak istiyorum.oturamayan bebekler rahat yatabilirmi içinde ?
canım bnm arabadan alsana baston fakat kademeli yatıo kalkıo..kraft pamper modeli eklemştm resmi
beyaz canım kaç kiloymuş bu kraftın arabası genelde çift yönlüler çok ağır oluyor canım benim aldığım arabada çift yönlü ve 6,5 kilo bence arabanın ağırlığı önemli
çocuk arabası çok güzelmiş.benim ilk çocuğumdan var bir tane onu kullanıcam.keşke olmasaydı kesin aynısını alırdım.iyi günlerde kullansın bebişin.ben sonunda aldım araba cumartesi kısmetse olur elimizde biraz kazıklandık sanırım arkdas 270 e almıs biz tek çekim 300 e aldık..ama umarım bebeğim rahat eder tek cezbene tarafı çift yönlü olması ve cok hafif olması:.)))
selduş haklısın canım tek elle bile kullanabilmek süper rahat bu arada resimdeki renginimi aldın benim gri kırmızı
bzm araba tek elle gtmio:)ainr oldum aman napalım cahilz daha blmediğimz çok şey ckacakk zamnla öğrencess:)
olsun kuzum bebeğin içinde rahatsa kolay sürülüyorsa takma...büyüyünce baston alırsın.opuyorumnanaktan
bitane benmki zaten bastonn geçen sayfada remni koydum bak..kraftın bastonn..
selduscum aynısını bşşz de aldık kızıma ama açıkcası ben pişmanım her çarşıya çıktığımda da o kadar para verdiğime daha da yanıyorum nedenlerini sıralaym:
1.tekerlekleri çok ufak oldğundan en ufak bi tümsekten geçemiyoruz önden arkadan sürekli kaldırmak zorunda kalıyoruz.
2.alt sepeti kızımın çantasını zor alıyo benim kolumda da mutlaka çantam oluyo ve o da zırt pırt omuzumdan kayıyo onu takacak hiç biyer bulamıyorum
3.diyelimki kızım susadı yada acıktı alttan çantasını çıkrıp beberonunu suyu çıkarmak zorunda kalıyorum ama bi sürü modelde oturma yerinin arkasında biberon koyma yeri ıslak mendil bez yeri falan varmış
4.oturma alanı küçük benim kızımın da maşallahı vardır pek rahat edemiyo gibi geliyo bi de tentesini kullanamadım ben indirdiğim zaman kızımın alnına düşüyo
tabi ahfif olması çift yön olması avantajları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?