Bebek arabası almak istiyorum, yardım eder misiniz?

evet baktım şimdi benziyorlar insallah bebişlerimiz içinde rahat ederler çünkü ben yazın insallah fıldır fıldır gezmek istiyorum:)))))

valla kızlar ben kraftın travel sistem bebek arabasını almıştım doğumdan önce yüzlerce milyon vererek ama aldığıma alıcağıma pişman oldum. bikere arabamız tek kapılı cooper kesinlikle bu tarz bebek arabaları bagaja sığmıyor arka koltuğa bile sığmıyor yani bebek arabasıyla bakkal çakkal hariç hiçbiyere çıkamıycam bu onu gösteriyo :) zaten açılmasıda baya zahmetli bi elimde bebek bi elimde o hayatta biyere gidememki katlamam gerektiğini bile düşünemiyorum açmam yarım saatimi alıyo düşünün. çok güzel duruyo ama hiç pratik değil çok pişmanım. şimdi askbuyanın aldığı gibi bi bebek arabası daha almayı düşüyorum ama özellikle pembe ve özellikle kraft takıntım var bilen arkadaşlar varsa kraftın böyle pratik ama pembe olan bi bebek arabası varsa bana söylesenenize onu alıyım. olmassa iyi bi markanın daha pembe varsa oda olabilir. pembe olsunda çamurdan olsun :) iyki bi kızım oldu montum plastik pembe ayıcıklı çizmelerim tokalarım pijamalarım herşeyim pembe oldu :)

arkadaşlar pierre cardin 2020 enigma arabamı satıyorum biliyorsunuz daha yeni aldım 2 kere kullandım oda alışveriş merkezinde abim hediye bebek arabası almış bu yüzden satıyorum ilgilenen olursa görüşelim yerimseniben

Tatlım netten baKtım güzel bişeye benzio,rengi nedir?
özelliklerini yazarsan bi,çift yönlümü,ağırlığı ne kdar?
özelden de yazabilirsin canım..
Bende alıcam araba ama bakınıyorum karar veremedim..

Yükseklik ayarli itme kolu
Çift tarafli kullanilabilir
itme kolu sayesinde bebek arabanızı bebeğinizi görerek kullanma imkanı
Tam yatabilen sirt dayanagı sayesinde bebeğinizin doğumundan itibaren kullanım
Ayarlanabilir ayak tablasi bebeğinize dağa uzun bir yatak pozisyonu sağlıyor
Çikabilen ön bar ilerki yaşlardaki kullanım ve bebeğinizi yerleştirmede kolaylık
Bebek kucağınızdayken tek düğme ile katlaya bilme ve açabilme özelliği
Yikanabilir kumaş
Beş yerden kavrayan tam güvenli paraşüt kemer sistemi
Katlanabilir ve çıkarıla bilir portatif sepet
Tam kapanir tente sayesinde bebeğinizi dış etkenlerden koruma imkanı
Ekstra ayak örtüsü soğuk havalarda bebeğinizi rüzgardan korur
360 derece dönebilen 8 tekerlek sayesinde çok rahat bir sürüş keyfini iki kullanım yönünde de kullanma imkanı sağlar
Hafif olması ebeveynlerin en çok istedikleri özellik pratik bir bebek arabası olması
çok yönlü bebek arabası gibi özellikler
6,50 kg
2 yıl garanti

çift yönlü kullanabiliyorsun ve 6,5 kilo ve 360derece dönen 4 tekerleği ile tek elle bile sürebiliyorsun canım ben çok beğenmiştim canım açıkçası
yağmurluğu ve ayak örtüsü var canım rengide bu kırmızı gri

bnde kraf almıstım 9 kg cok ağır gelıyo sımdı. acılıp kapanması da zor.bagajı komple kaplıyor keske pratık bısey alsaymısım dıyorum. bı tane daha alıcam sanırım..katlanan pratik bastonlulardan var mı tavsiye deceğiniz

kraft değil ama pembe mothercarede çok güzel çok hafif pratik baston gördüm

ben pierre cardin kullanmaya basladım cok memnunum şimdilik cok hafif sürümü cok rehat tüm tekerleklerinin 360 dönmesi süper rahatlık..

ben pierre cardin kullanmaya basladım cok memnunum şimdilik cok hafif sürümü cok rehat tüm tekerleklerinin 360 dönmesi süper rahatlık..

evet canım arabamız çok güzeldi ama ben satıyorum kullanımı çok rahattı abicim hediye alınca 2 araba fazla oluyor.

Araba almak cok zor is ben oglum icin chicco trio almistim ilk 1,5 sene onu kullandim..sonra chicco'nun golf olanindan aldim bir surede onu kullandim..Kizim icinde abisinin ilk arabasini biraz kullandim sonra Nania aldim onu bir sene kullandim inanilmaz kullanisli,ama Turkiye'de yok sanirim..Cunku Istanbul da kim gorduyse arabayi nereden aldigimi sormak icin beni surekli durdurdu..Yurt disinda olmanin en buyuk avantaji boyle seyleri cok kolay al-sat yapabiliyorsunuz..Bne diger bebek arabalarinin hepsini sattim..Simdi pegperego var onuda satip baston seklinde birsey alacagim kizim 2 yasinda oldu artik
http://www.becoland.com.tr/sablonlar/buyuk_resim_goster_01.aspx?resimadi=plikoreviblack.jpg
bende bunun kirmizisi var..

Not:arabanin arkasinda ozel bir cikinti var..ben oglumuda orada tasiyorum,araba cok saglam cunku oglum 6 yasinda 25 kilo.sabahlari okula giderken uyku sersemi yavas yuruyor ben onu arabaya atiyorum hemde spor yapmis oluyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…