Chicco nun today duo travel sistem bebek arabası var onu almayı düşünüyorum. Ama başka modellerin özelliklerine baktıkça benimde kafam karışıyor. Bir de gidip inceleme fırsatım yok bulunduğum şehir itibariyle. Fiyatı da 650-700 tl arası nette. Daha ucuz ve farklı özellikte arabalar var. Mesela bu çift yönlü olmuyor. Katlandığında acaip kompakt da olmuyor. Ama sürüşü ve özellikleri açısından rahat görünüyor. Ağırlık olarakta internette 8.9 kilo yazıyor ama buna oto koltuğu da eklenince 13-14 kiloyu bulacak anlamına geliyor.
Kraft ın twist modeline baktım bir de çift yönlü oluyor diye. Ama onunla da ilgili dönen kısmının çabuk bozulduğu gibi yorumlar okudum. Bir de portbebe almayı düşünmüyorum çünkü oto koltuğu yeter diye düşünüyorum. Zaten kış bebeleri olacak bunlar çok fazla dışarı çıkamayacaklar. Yazın da 5-6 aylıktan sonra portbebe kullanılmaz yani...
Bilmiyorum kafam hala çok karışık. Hep dönüp dönüp chicco ya karar veriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla. Bir de nette ne kadar site varsa gezdim bir tane allahın kulu yorum yazmamış chicco today duo için. Chicco nun ct 02 si var o da tıpatıp aynı today duoyla. Neden isimleri değişik? Ben mi bir özelliğini kaçırıyorum? Biri eski biri yeni mi? Chicco nun kendi sitesinde bile yeterli bilgi yok. 700 lira az para değil. Neye karar vereceğimi şaşırdım

(((((