Bebek arabası fikirleri

evenescence

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2007
134
1
96
Antalya
Annisler biz henuz arabamizi almadik.ne yapalim,hangi ozellikler onemli ,fiyat ,marka onerileri falan nelerdir.arabalarini almis veya alacak annisler buradan konusabiliriz konu butunlugu olur diye dusunuyorum

biz de henüz almadık, hala karar verebilmiş değilim.
önce o süslü pahalılardan istiyordum, sonra ne gerek var, çok hantal, ağır hem arabaya sığmaz nereye koyacağım dedim...
şimdi tatilde baktım herkesin öyle süslü ağırlar...
e dedim benim neyim eksik:1: hem dağ bayır gezmeyeceğim ya alışveriş merkezine çıkacağım en fazla...
şu an itibariyle de afallamış durumdayım.
bakalım ne olacak.:18:

Chicco nun today duo travel sistem bebek arabası var onu almayı düşünüyorum. Ama başka modellerin özelliklerine baktıkça benimde kafam karışıyor. Bir de gidip inceleme fırsatım yok bulunduğum şehir itibariyle. Fiyatı da 650-700 tl arası nette. Daha ucuz ve farklı özellikte arabalar var. Mesela bu çift yönlü olmuyor. Katlandığında acaip kompakt da olmuyor. Ama sürüşü ve özellikleri açısından rahat görünüyor. Ağırlık olarakta internette 8.9 kilo yazıyor ama buna oto koltuğu da eklenince 13-14 kiloyu bulacak anlamına geliyor.
Kraft ın twist modeline baktım bir de çift yönlü oluyor diye. Ama onunla da ilgili dönen kısmının çabuk bozulduğu gibi yorumlar okudum. Bir de portbebe almayı düşünmüyorum çünkü oto koltuğu yeter diye düşünüyorum. Zaten kış bebeleri olacak bunlar çok fazla dışarı çıkamayacaklar. Yazın da 5-6 aylıktan sonra portbebe kullanılmaz yani...
Bilmiyorum kafam hala çok karışık. Hep dönüp dönüp chicco ya karar veriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla. Bir de nette ne kadar site varsa gezdim bir tane allahın kulu yorum yazmamış chicco today duo için. Chicco nun ct 02 si var o da tıpatıp aynı today duoyla. Neden isimleri değişik? Ben mi bir özelliğini kaçırıyorum? Biri eski biri yeni mi? Chicco nun kendi sitesinde bile yeterli bilgi yok. 700 lira az para değil. Neye karar vereceğimi şaşırdım :((((((

Ben chicco living almıştım. Port bebesini almadığıma pişman oldum. Bebek kış bebeği olunca dışarıda ana kucağı aparatı bize eziyet oldu. Bebeği giydirince oturtamıyorsun, soysan dışarı çıkınca problem oluyor keşke port bebe alsaydım dedim. Üstünü örterdim. Soy giydir olmazdı.
Kullanım açısından 4 tekerli seçin ki kaldırımda arka tekerlerden biri boşa gelse Allah korusun araba devrilir. Sepetin ulaşımı kullanımı zor olmasın. Yoksa bir anlamı yok. Biz her arabayı kapattığımızda sepet takılı olduğu çentiklerden kurtuluyor, zaten küçük girişi kapalı, sinir oluyorum. Çift taraflı olsun arabanız biz hala bazen çeviriyoruz kendimize. Tentesi tam kapanan modelleri tercih edin güneşli günler v bebeğin uykusu eziyet olmasın. Açılıp kapanışını mutlaka kendiniz deneyin çok kolay tek hamlede açılan arabalar var. Ağırlığa bir şey diyemem o zaman bana daha sağlam daha dengeli geliyor araba. Önünde barı olması bebek hareketlenince daha güvenli oluyor. Tenteden bebeği izleme boşluğu olması çok avantajlı livinglerin benim aldığım modelinde çocuk gözükmüyor, keşke dedim yani. Ve unutmayın çocuk ayaklandığında ve uzun yolculuklarda büyük araba yük olacak baston mutlaka düşüneceksiiz. O yüzden iyi düşünün. Hatta 2. el ile alabilirsiniz. Ben verdiğim paraya acıdım.

Chicco nun today duo travel sistem bebek arabası var onu almayı düşünüyorum. Ama başka modellerin özelliklerine baktıkça benimde kafam karışıyor. Bir de gidip inceleme fırsatım yok bulunduğum şehir itibariyle. Fiyatı da 650-700 tl arası nette. Daha ucuz ve farklı özellikte arabalar var. Mesela bu çift yönlü olmuyor. Katlandığında acaip kompakt da olmuyor. Ama sürüşü ve özellikleri açısından rahat görünüyor. Ağırlık olarakta internette 8.9 kilo yazıyor ama buna oto koltuğu da eklenince 13-14 kiloyu bulacak anlamına geliyor.
Kraft ın twist modeline baktım bir de çift yönlü oluyor diye. Ama onunla da ilgili dönen kısmının çabuk bozulduğu gibi yorumlar okudum. Bir de portbebe almayı düşünmüyorum çünkü oto koltuğu yeter diye düşünüyorum. Zaten kış bebeleri olacak bunlar çok fazla dışarı çıkamayacaklar. Yazın da 5-6 aylıktan sonra portbebe kullanılmaz yani...
Bilmiyorum kafam hala çok karışık. Hep dönüp dönüp chicco ya karar veriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım valla. Bir de nette ne kadar site varsa gezdim bir tane allahın kulu yorum yazmamış chicco today duo için. Chicco nun ct 02 si var o da tıpatıp aynı today duoyla. Neden isimleri değişik? Ben mi bir özelliğini kaçırıyorum? Biri eski biri yeni mi? Chicco nun kendi sitesinde bile yeterli bilgi yok. 700 lira az para değil. Neye karar vereceğimi şaşırdım :((((((

Ben chicconun el kataloğuna baktım şimdi. İkisi aynı araba hatta başlık da duo ct 02 puset.

Ben chicconun el kataloğuna baktım şimdi. İkisi aynı araba hatta başlık da duo ct 02 puset.

Teşekkür ederim canım. Bebek arabası konusu tüm alışverişim içinde beni en çok uğraştıran oldu resmen. Yatakla bile bu kadar uğraşmamıştım. Gönlüm bu arabadan yana ama çift taraflı baktığım arabaları da hiç beğenemedim. Önlerinde bebek için mama tepsileri yok, ki ben bebek arabasının en çok bu özelliğini seviyorum. Çok sağlam gözükmüyorlar ama sağlam görünenleri de dünyanın parası. Ct 02 nin kahverengilisini beğeniyorum ve o tonlarda başka bebek arabası da bulamadım. İlk aylarda oto koltuğu anneye dönük takılıyor zaten. O açıdan yeterli olur mu acaba? Yoksa daha büyüdüğünde de bana dönük olması gerekir mi? Buna karar veremiyorum. Şimdi büyüdüğünde gerekli olmazsa hiç çift yönlü aramakla uğraşmayım diyorum... :(((((

Teşekkür ederim canım. Bebek arabası konusu tüm alışverişim içinde beni en çok uğraştıran oldu resmen. Yatakla bile bu kadar uğraşmamıştım. Gönlüm bu arabadan yana ama çift taraflı baktığım arabaları da hiç beğenemedim. Önlerinde bebek için mama tepsileri yok, ki ben bebek arabasının en çok bu özelliğini seviyorum. Çok sağlam gözükmüyorlar ama sağlam görünenleri de dünyanın parası. Ct 02 nin kahverengilisini beğeniyorum ve o tonlarda başka bebek arabası da bulamadım. İlk aylarda oto koltuğu anneye dönük takılıyor zaten. O açıdan yeterli olur mu acaba? Yoksa daha büyüdüğünde de bana dönük olması gerekir mi? Buna karar veremiyorum. Şimdi büyüdüğünde gerekli olmazsa hiç çift yönlü aramakla uğraşmayım diyorum... :(((((

Araba koltukları 13 kg a kadar. Yeterli olabilir. 6 . aydan sonra dik oturmak istiyorlar o zamana dışarıya alışmış olabilir bebeğin. Ya bebek meselesin garantisi yok istersen 10 yıl araştır, etek dolusu para dök gene de cortlayabilirsin...

Araba koltukları 13 kg a kadar. Yeterli olabilir. 6 . aydan sonra dik oturmak istiyorlar o zamana dışarıya alışmış olabilir bebeğin. Ya bebek meselesin garantisi yok istersen 10 yıl araştır, etek dolusu para dök gene de cortlayabilirsin...

Hakikaten ya öyle. Ben şimdi bu kadar araştırdım ya kesin aldığım arabada bir kusur bulucam en pahalısı en mükemmeli bile olsa. O yüzden hiç canımı sıkmıcam. En beğendiğimi alıcam. En azından daha az kusur bulurum :)))

bence de düğün alışverişi gibi karar vermesi zor bir çorap alacağım başında 15 dakika bekliyorum :1:
biz geçen hafta bebek arabasını aldık aslında bebek arabası gerekli değil de işte anakucağı bakıyorduk travel sistem alalım hepsi alınsın dedik ama koyacak yer bulmak da zor. Eşim concord modelini beğendi ben daha hafif bişeyler bakıyordum ama concord aldık. bu biraz şans bence ne alırsanız alın çocuk bazen hiç oturmuyor bile... Allahım sağlıkla kullanmayı nasip eder inşallah :3:

Merhabalar bebek arabası massimo ricco fulmina modelini kullanan yada bilen varmı? Yardımcı olurmusunuz ???

Back
X