Acaba kaç yaşına kadar kullanılabiliyor.Kac kiloya kadar?Merhaba biz arabanın kolay katlanabilirliğini ve ağırlığını göz önünde bulundurup bugaboo bee 5 aldık umarım memnun kalırız
kac kiloya kadar kullanımı var biliyor musunuz?Bende casual cadillac 2016 modelini kullaniyorum 10 aydir ve cok ama cok memnunum. 950 tl ye almistik
teşekkür ederim yorumun icin.Doona yi bende gördüm doğrusu aklım karisti.3 lu sistem alip ilk aylarda portbebe dahami cok kullanilir yoksa ana Kucağı yetermi bilemiyorumBiz mamas papas armadillo flip aldık. Arnavut kaldırımı dışında sürülüşü çok kolay. Güç gösterisinde bulunmadan sürülüyor. Manevra kabiliyeti de oldukça başarılı. Biz şimdilik joie nin araba koltuğunu aldık, araba koltuğu ile mamas papas ın şasesi ile kombinledik, oldukça tombiş bir bebek beklediğimizden uzun vadeli oto koltuğu bulamadık. 9-18 kg olduğunda iyi bir tane alırız dedik. Bizim bebek 15 gün erken doğunca ve hiç de tombiş olmayınca oto koltuğunu kullanmaya devam ediyoruz. Joie ninki çok ağır, hantal bir oto koltuğu. Mamas papas çok kolay kapanıyor ama oto koltuğu aparatıyla beraber kapanmıyor haliyle. O aparatı sürekli yanında taşımak unutmamak lazım. Polo arabamızın bagajının tamamını kaplıyor kapatınca.
İlk 9- 10 aya kadar doona oto koltuğu var. Şimdiki aklım olsa kesinlikle onu alırım. Çünkü ne kadar doğumdan itibaren deselerde pusetleri hemen kullanamıyorsunuz. Tam da yatsa devasa şeyin içinde küçücük kalıyor. Neresine yatıracağınızı bilemiyorsunuz. Ana kucağı şart yani. Biz bu gözle bakmamış pazarlamak için olduğunu düşünmüştük de değilmiş. Şu ayrı aparat olayı olsun tek parça taşıyacağım puseti çift parça haline getirişi olsun ağır oluşu olsun ben kendi ana kucağımdan memnun kalmadım. Maxi cosi olsa memnun kalır mıydım, sanmıyorum açıkçası. Belki daha hafiftir, şikayetlerim azalır :)
Canım suan ındırım var sanırım hepsıburada da gezerken gördüm %20 indirim var sepette heralde bak istersen modellere prego nun modellerı güzel 2075 yenı vıola dıkkatımı cektı benımde
aaaAh o indirim.. Bi kaç saat evvel casual cadillac air 959 lira gördüm indirimin üstüne yapmışlar o %20 yi bi gaza geldim ben adamla konuşana kadar geri çekmişler o ilk indirimini hayal kirikigi icindeyim..
Güzelmiş oda.. Ya ben Cadillac olanı gidip mağazada inceledim o yüzden içime sindi baya.. Görmeden almak istemiyorum açıkçası guvenemiyorum pekte.. İçim gitti ama ya.. Çok iyidi o fiyat bida mümkün değil bulamam..
Olsun mutlaka benzer birşey bulursun coğunun mantıgı aynı aslında kumas sekıl farklı malzeme kalıtesı cok onemlı benzerını bulursun Casualden baska gorup begendıgın yok mu yada ona benzeyen bı marka
casuali cadillac cok tavsıye edılıyor ben görüp incelemedim fakat mutlaka benzerıde vardır belkıde başka mağzaya gitsen ordada başka marka begenıp satıcı seni o markaya yönlendirecekti çok ısrarcı olduklarını düşünüyorum
son kaldı söyle bitti böyle tukendı bıdaha gelmez dıyorlar bakıyorsun kımse almamıs okadar cok marka varkı maxımum 3 sene kullanıcan bulursun kumaşlarını incele sen yıpranma ordan başlıyor
Zati tek mağazaya bağlı kalınmaz boyle şeylerde ya bi kaç mağaza dolandim ben ebebekte filanda hep bunu oneriyolar.. Bana kalsa aslında yoyko diye bişi varya oda çok şık duruyor ama görmeden mümkün değil alamam.. Valla biraz daha beklicem galiba belkim yazın daha güzel indirimler yakalariz acelesi yok nasılsa daha var doğuma kadar vakit..
evet yoykoda cok sık ben resmını paylasmıstım bir konuda ozamanlar 900 kusurdu sımdı yıne aynı fıyat sma dusmus hali sütlü kahve rengi cok guzel duruyor vıdeolardan ınceledıgım kadarıyla fiyat düşsün derken yükseliyor zamanla... piyasa oyle
ben tiny love 3u bı arada bakmıstım anakucagı ev için 200 lıra artmıstı son 6 ay ıcınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?