Doğuma Hazırlık Bebek arabası hakkında yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi esy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esy

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
130
2
316
İstanbul
selam kızlar..bebek arabası bakmaktan kafayı yiicem sonunda.. 800liraya kaar limit koydum ve travel sistem almayı düşünüyorum.. geçen mothercare e gittim. orda curv modeline baktım.. beğendim fakat biraz ağır geldi.. pusetin ağırlığı 10kg. kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim.. linkini aşağıya yazıyorum.

Mothercare | Boots

buggster s düşünür müsün 7 kilo ağırlığı ve içi geniş
eğer stoklarda olsaydı onu alacaktım

buggster s düşünür müsün 7 kilo ağırlığı ve içi geniş
eğer stoklarda olsaydı onu alacaktım

canım bu travel değil sanıyorum.. ana kucağıyla birlikte 1000tl yi bulur hatta geçer bile.. ben okadar fazla para vermeyi düşünmüyorum.. ama puset çok güzelmiş.. e-bebekte stokta var almayı istiyorsan.

ben pıerre cardının travel alumınyum setını aldım oto koltugu ve bebek arabası.600 tlye almıstım geen ay ındırımdeydı 400 tl ıdı. bebek arabası 5.5 kılo cok hafıf.bız yedıncı katta oturuyoruz hem bebegımı hem bebek arabasını kolayca merdıvenlerden ındırıyorum.mınıkbaby adlı sıteden aldım herseyımı kargo da bedavaydı.ha oto koltyugu da bebek arabasına monte edılebılıyort.

iyi travel sıstemler bıraz pahalı ne yazıkkı
ama en son hepsıburada.com da vardı quınn zapp ındırımdeydı hatta
bır bak ıstersen

inşallah bulursun
benımde hep begendıklerım baya bır ucuk fıat
mesela buna bayılmısdım ben

Fıat ucuk olsada :)
ama sadece bu :S
yanı portbebesı felan yok

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah bulursun
benımde hep begendıklerım baya bır ucuk fıat
mesela buna bayılmısdım ben

Fıat ucuk olsada :)
ama sadece bu :S
yanı portbebesı felan yok

yaa çok sinir ya.. beğeniyorum ben de hep uçuk fiyatlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb ürün unal bebe de görebilir siniz fatih { saracane haşim işcan gecidi ..istanbul buyuk şehir belediyesinin önunde ]

saraçhanede travel sistem baston pusetli maxi cosiyi eşimin kardeşi 750 ye almışlardı sanırım çok uygundu.ayhan çocukltan almış.
tavsiyem kesinlikle ağır araba almayın çok pişman olursunuz ve sonra baston almak zorunda kalırsınız..10 kilo çok ağır bir araba..6-7 kilo olan bir araba alın..

ya siz ne terbiyesiz insanlarsınız. tamam ticaret yapıyorsunuzda bütün kadın forumlarında farklı nicklerle dükkanınızın markasını döndürüp bir markayı övüp diğerlerini kötülüyorsunuz. insanları kandırmayın ticaret dürüstlük demektir dürüst olun.

esy adlı nickli üye konu açmış soru sormuş yine aynı üye farklı isimlerle güya muhabbet kurmuş sonuçta hepsi ayhan çocuk ta karar kılmış aaaa ne tesadüf.

ESY RABİAZEYNEP BEBİŞİMVE BEN AYNI ÜYESİNİZ. KAÇ YERDE HEP AYNI İSİMLER AYNI MUHABBET BİZ BIKTIK OKUMAKTAN SIZ REKLEMDAN BIKMADINIZ

araştırmalarını iyi yap bence... işin buysa eğer.. ben tek nickle giriyorum.. ve bu forumun amacıda zaten iyi veya kötü olan kullanılan ürünnlerden memnunmuyuz değil miyiz anlatmak... ben bunu yaptım ve yardımcı olduysam ne mutlu bana.. ticaret yaptığım yok çünkü bundan bi kazancımda yok.. eğer üye bilgimi incelediysen mühendis yazıyo... terbiyesizlikle ilgisi yok bunun.. herkek düşüncesini belirtmekte serbest....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…