Tşk ederim düşüneceğim. Bu dört tekerleklide sıfır yatıyormu? Kaç yaşa kadar? Ayrıca bu kanz duymadım önceden. Neden uygun fiyatı böyle yani dayanıklılığı iyi mi bilemedim şimdi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu 4 tekerlekli olanda tam yatmakta. 0 yaştan 4 yaşa kadar rahatlıkla kullanılabilir. Kanz bu konuda ciddi bir marka bu konuda içiniz rahat olsun kalite konusunda da bugüne kadar sorun iletilmedi. Sitemizde kanz marka ürünlerde kampanya var rağbet görüyor bizde memnun oluyoruz haliyle. Öncelikli amaç müşteri memnuniyeti. Bir kere ürünü satıp sonrasında ürünün arkasında durmazsanız bu uygun olmaz.
Evet çok haklısın. Size çok tşk ederim çok sağolun:))))))))
Bebek arabası için tavsiye ve önerilerinizi yazarmısınız lütfen... Ben çok kararsızım. Wollex new york aldım fakat değişim düşünüyorum herşeyi mükemmel süper sadece biraz büyük olduğundan evim küçük olduğundan koyacak yerim yok günlük kullanımda. Şimdi duruyr değişim için. Bana satıcı chicco little way plus önerdi wollexden sonra ne yapmalıyım. O da çok küçük gibi. Sevgili annelerr bekliyorum cevaplarınızııı??? :)))
mrhabalar bende wollex new york almıştım çokta memnunum çok rahat bebegımde cok rahat ettı poşetleyıp odanızın bı kenarına yada varsa balkonunuza koyabılırsınız ben buyuk bırr poşete koyup odamın boş bı kenarına koymuştum
Selam eger bebegin yeni dogucaksa,pusetli araba al bence travel sistem.Araba koltugu olarakta kullanabilirsin enazından.Benim araba graco evo hafif katlanışı güzel,benimde yerim yok arabanın bagajına koyuyoruz napalım.Eger bebek araban kullanışlıysa hiç degıştirme bence çünkü hepsi koca tekerlikli ve büyük zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin demi new york? Eki Görüntüle 1153195 bu mu yani?
kaç yaşına kadar kullandınız?
evet canım bu modelden 2014 model yazıyodu aldıgımda suan bebegım 8 aylık ve dogdugundan berı kullanıyorum çok rahat tekerleklerıde bebegın agırlıgına göre ayarlanbılıyor ben cok memnunum tavsıye ederım tabı tercıh sızın aldıysanız bı surun kullanımı falan nasıl denersenız daha ıyı karar verırsınız ben 850 tlye almıştım
Daha bebeğim doğmadı. Sürme işini mağazada yaptım çok güzel sadece arka kasa bana biraz büyük katlama sorunu var evim küçük benim. Koyacak yer konusunda. Birde daha uygun birşey olabilirmi diye düşündüm fiyat olarak. Çok kararsızım
valla canım ben hiç surmeden aldım bı sıteden sıparış verdım bulundugum ilçede satılmıyordu bende internette arastırma yaparken begenmıştım tesadufen yolda bırısınde gordum onlara sordum tanıdıgm bırıydı onlarda memnun oldugunu söyledı bende aldım bebegım çok küçükken alt acmayla yatırıyodum çok rahat oluyodu her aya yasa uygun bence bıraz buyuk ama sımdıkı arabalar zaten buyuk tercıh sana kalmış bence nettende kullananları arastırabılırsın alışverış sıtelerınde wollexın yorumları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?