Bebek arabası için tavsiye ve önerileriniz lütfen???

Zeyno07

AnneOlmak
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
36
1
16
Antalya
Bebek arabası için tavsiye ve önerilerinizi yazarmısınız lütfen... Ben çok kararsızım. Wollex new york aldım fakat değişim düşünüyorum herşeyi mükemmel süper sadece biraz büyük olduğundan evim küçük olduğundan koyacak yerim yok günlük kullanımda. Şimdi duruyr değişim için. Bana satıcı chicco little way plus önerdi wollexden sonra ne yapmalıyım. O da çok küçük gibi. Sevgili annelerr bekliyorum cevaplarınızııı??? :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba tşk ederim güzelmiş fakat ben üç tekerlekli kesinlikle istemiyorum çok sorun olabiliyor. Birde yeni doğan kullanabilirmç hemen bu ürünü? Yatıyormu tamamen??

Tşk ederim düşüneceğim. Bu dört tekerleklide sıfır yatıyormu? Kaç yaşa kadar? Ayrıca bu kanz duymadım önceden. Neden uygun fiyatı böyle yani dayanıklılığı iyi mi bilemedim şimdi:)

Bu 4 tekerlekli olanda tam yatmakta. 0 yaştan 4 yaşa kadar rahatlıkla kullanılabilir. Kanz bu konuda ciddi bir marka bu konuda içiniz rahat olsun kalite konusunda da bugüne kadar sorun iletilmedi. Sitemizde kanz marka ürünlerde kampanya var rağbet görüyor bizde memnun oluyoruz haliyle. Öncelikli amaç müşteri memnuniyeti. Bir kere ürünü satıp sonrasında ürünün arkasında durmazsanız bu uygun olmaz.

Evet çok haklısın. Size çok tşk ederim çok sağolun:))))))))

Selam eger bebegin yeni dogucaksa,pusetli araba al bence travel sistem.Araba koltugu olarakta kullanabilirsin enazından.Benim araba graco evo hafif katlanışı güzel,benimde yerim yok arabanın bagajına koyuyoruz napalım.Eger bebek araban kullanışlıysa hiç degıştirme bence çünkü hepsi koca tekerlikli ve büyük zaten.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrhabalar bende wollex new york almıştım çokta memnunum çok rahat bebegımde cok rahat ettı poşetleyıp odanızın bı kenarına yada varsa balkonunuza koyabılırsınız ben buyuk bırr poşete koyup odamın boş bı kenarına koymuştum

sizin demi new york? bu mu yani?
kaç yaşına kadar kullandınız?

Son düzenleme:

sizinkide wollex newyorkmu.
Eki Görüntüle 1153196
bu modelmi?
çok terettüdeyim...

Merhaba. Pusetli aldım wollex newyork aldım fakat büyük arka kasası yani bi yeri gezerken giderken sorun olurmu diye düşündüm? sonra bastonlu mu alsam dedim rahat kapanır daha uzun yaşa kadarmı kullanır inan bilmiyorum. 800 tl para verdim dedim acaba yüksekmi daha uygun birşey alabilirmiyim dedim. Çünkü tek çocuk ikinci zaten düşünmüyrum en az 8 yıl:)) yüzden sonra bu ne olur bilmiyorum ahan şaham olmasın mı diyorum karar veremedim.

sizin demi new york? Eki Görüntüle 1153195 bu mu yani?

evet canım bu modelden 2014 model yazıyodu aldıgımda suan bebegım 8 aylık ve dogdugundan berı kullanıyorum çok rahat tekerleklerıde bebegın agırlıgına göre ayarlanbılıyor ben cok memnunum tavsıye ederım tabı tercıh sızın aldıysanız bı surun kullanımı falan nasıl denersenız daha ıyı karar verırsınız ben 850 tlye almıştım

Son düzenleme:

Daha bebeğim doğmadı. Sürme işini mağazada yaptım çok güzel sadece arka kasa bana biraz büyük katlama sorunu var evim küçük benim. Koyacak yer konusunda. Birde daha uygun birşey olabilirmi diye düşündüm fiyat olarak. Çok kararsızım

Nobler travel sistem almıştık biz arabamız küçük diye şimdi çok rahat kullanıyoruz hem hafif hem kullanışlı evin içinde bile kullandık ilk zamanlar

Sorun olmaz hatta çokta rahat edersin ama otobüsü minibüsü unut tek başına bu arabalarla biyere gidilmez.Bastonlara yeni dogan binemiyoki anca 6 aydan sonra,6 ay sonra çöp oluyo bunlar malesef benimkide öle olucak.ınan uygun bebek arabası yok iyi bişey istiosan bizimkide 1000tl acıyorm paraya yani,bastona binene kadar kullanılcak bitek çünkü.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla canım ben hiç surmeden aldım bı sıteden sıparış verdım bulundugum ilçede satılmıyordu bende internette arastırma yaparken begenmıştım tesadufen yolda bırısınde gordum onlara sordum tanıdıgm bırıydı onlarda memnun oldugunu söyledı bende aldım bebegım çok küçükken alt acmayla yatırıyodum çok rahat oluyodu her aya yasa uygun bence bıraz buyuk ama sımdıkı arabalar zaten buyuk tercıh sana kalmış bence nettende kullananları arastırabılırsın alışverış sıtelerınde wollexın yorumları var

Tşk ederim baby2go aldım carrier:))(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…