Bebek arabası ile ilerlerken önünüze atlayanı ezmek isteyen varmı ? Ben gibi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyla alakalı değil ama bi önceki konunuz dikkatimi çekti lohusayken aldatılıyor muyum diye o konunuza açıklık getirmemiş misiniz o olayın sonucu ne oldu?? Merak ettim
Hanfendi lütfen insanların gecmisteki konularını farkli bir konuda desifre etmeyin belki bundan rahatsiz olabilir cunku belki de o konuyu hatirlamak istemiyordur

Hanfendi lütfen insanların gecmisteki konularını farkli bir konuda desifre etmeyin belki bundan rahatsiz olabilir cunku belki de o konuyu hatirlamak istemiyordur
Kötü niyetle sormadım.. deşifre edecekte bişey yok burdaki herkes baksa geçmiş konusuna kabak gibi ortada zaten.. dediğim gibi kötü niyetle sormadım merak ettim sadece... bir önceki konuları merak edip soranlarda oluyor... cevap vermek istemezse vermez...

Gaddar bir insan olmadığınız yazım tarzınızdan belli zaten ona ne şüphe :) siz de beni tanımıyorsunuz o halde diyerek başlayayım ben de konu bu mu yani ben bebek ve araba görünce zaten içgüdüsel durup bebeğin hatırına yol veren yardımcı olan kişiyim kendimi biliyorum bebek arabasıyla çok çile çekmişliğim var çünkü anne değilim ama teyzeyim kimseden öncelik beklemedim o arabayla çıkınca çekeceğim çileye alışıktım çünkü malum burası Türkiye :) bebek arabası tarafından çok ezildiğim de oldu çekilsene şurdan be diyip bebeğini gösteren de oldu belki acelem var fırlarım
bebek arabasının önüne bu beni ezme hakkını kimseye vermez benden beklenilen saygıyı ancak bana gösterirlerse alırlar anlayabilene tabi :)

Lütfen sizin yazdığınızı ve benim yazdığımı tekrar okur musunuz? Konuya adapte olamadınız bence.

Lütfen sizin yazdığınızı ve benim yazdığımı tekrar okur musunuz? Konuya adapte olamadınız bence.
Ben çok eziyorum. İlk çok dikkat ederdim ay pardon ay özür dilerim diye. Sonra bi baktım saygı yerlerde. Asansöre binicem benden önce başkaları doluyor ben bebek arabasıyla bekliyorum. Çok sinir olmaya başladım şimdi bam güm ben dalıyorum heryere girmeye çalışanada az çekilde ben geçeyim diyorum. 1 kat aşağı inemiyor insanlarımız ya.

Bunları yazan siz değilmisiniz ? diyorum ki o güzel hayatınız bebek arabasıyla işiniz bitene kadar devam eder sanırım

Neyse siz beni yolda ezseniz bile burda konuştuğum gibi yapamam ben bebek var der susarım size iyi ezmeler ne diyeyim kurunun yanında yaşı da ezmeyin de :)

Kıyamam sana. Bide bana yaptığın yorumun cevabını okur musun? Sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Hala dediklerimin arkasındayım. Ama lütfen sana ilk yaptığım yorumuda oku. Belki bişeyler oturur kafanda

Kafamız da oturacak bir sorun eksik yok bence siz yan çiziyorsunuz ama neyse

Kafamız da oturacak bir sorun eksik yok bence siz yan çiziyorsunuz ama neyse

Yan çizsem söylediklerimin arkasındayım demem. İlk yorumum evet ezerim geçerim. 2. Yorumum evet ama bu duruma neler getirdinin olabildiğincd hem geniş hemde özet halini yazdım. Siz benim size yaptığım ilk yoruma daha cevap veremiyorsunuz. Verdiğiniz cevaplada siz yan çiziyorsunuz.

Çocuğuna rol model olacak bir kadın, haklı ezer geçer.

Çocuğuna rol model olacak bir kadın, haklı ezer geçer.

Lütfen yorumunuza dikkat edin. Anneliğime asla laf ettirmem. Lütfen yaptığım diğer yorumuda okuyun. Kadının kadına saygısı kalmamış. Burda saygı duyulması gereken bebek arabası değil içindeki bebek. Bu durumu kullananlara bende kızarım. Lütfen yaptığınız yorum bence çok ağır. Çok laf atacaksanız diğer yorumlarımıda okuyun.

Laf atmadım ki ezer geçersiniz dedim. Sonuçta yaptığınız herşeyle çocuklarınıza hatta diğer çocuklara da örnek oluyorsunuz. Anneliğinizin iyi ya da kötü olduğunu bilemem. Ama bu davranışınızla da çocuklarınıza örnek olduğunuzu bilin.

Ben nasıl örnek olmam gerektiğini biliyorum. Tekrar yazıyorum okumıcaksınız belli. Burda herkes konuya olabildiğince özet yorumlar yazıyor. Şimdi ben size neden öyle yaptığıma dair sayfalar yazarım. İki tane bebeğim var. Hep saygılı davrandım. Her zaman dışarı çıkmam öyle kalabalık yerlere. Ne pazara giderim huzursuzluk olur diye ne de otobüse binerim. Arada avmlere gideriz. Ve en fazla 1 kat inersin 1 kat çıkarsın. Bunu yapmaya aciz kişiler hoşuma gitmez. Orda bebek arabasıyla çok bekledim kimseyede atarlanmadım. Bebeklerim huzursuz olmasın diye. Ama baktım olcak gibi değil evet artık öncelik istiyorum çünkü zaten orda durabileceğim taş çatlasın 1.5 saat. Genç genç insanlar 1 kat yukarı çıkabilmek için tepe tepe geçiyorlar ve evet bende arabayla tepe tepe geçiyorum. En geniş ve özetli anlatım bu. Bana ne derseniz deyin ama anneliğimin rol modelliğiyle ilgili laf etmeyin.

Bi gün marmarayda metro tam önünde durdu binicem, arkadan bebek arabalı bi kadın ayaklarıma vuruyor arkadan sırf metro benim önümde durdu önce ben biniyorum diye, az daha düşüyordum. Orda bana bişey olsaydı vicdanı nasıl rahat edicekti acaba? Benimle kavga ediyor bi de, düşecektim diyorum az daha siz geldiniz benim canına kast ettiniz. Tamam çocuklu olabilirsiniz, muhtemelen çocuk varsa gezmeye, alışverişe filan çıkmışsınızdır. Millet işe yetişmek için birbirini eziyor bazen.

Tabi ki ezmelisin. Hatta o da dalmali sana. Birbirinizi tokatlayin , birbirinizin sacini basini yolun. Sonra da bu sehir magandalari nerede yetisiyor diye isyan edin.

Imza: Yaslisina , gencine , bebeklisine , bebeksizine , hayvanina yol veren bir garip kul.

Edit : Gicik oldugum bir kesim yok mu var. O da ben kendisini gecmeye calistigim ya da uzak durdugum halde sigarasini uzerime dogru ufuren tipler. Bunlara hic tahammulum yok ...

Ben o yoruma kendi fikrimi hiç katmadan yazdım. Çocuklarınıza iyi ya da kötü rol modelsiniz demedim. Çocuklarınız sizi insanları ezerken görüyor mu ? Görüyor. Nasıl yetiştirdiğiniz sizi ilgilendirir. Polemiğe girmek istemiyorum, ezmeye devam.

Öyle bir durumda geri çekilmeniz gerekir aksi halde ezmek hakkı. Sizin başınıza ne geldiğinin bir önemi yok en mağdur bebek arabalılar her zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…