- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Yol vermiyorum. Asansore binerken levhayi gosteriyorum. Oncelik benin diyorum. Hatta ogluma hamileyken kizim pusetteydi duble hak bende derdim.Merhaba markete girerken, herhangi biyerden geçerken , asansöre binerken özellikle tramvaya bindigimde önde olmama rağmen kenardan kıvrılıp içeri atlayan,veya tramvaydan indigimde arabalı anneler ve engelliler için ayrılan gecite doluşup tek başına geçebilen insanlar için olan yerden geçmeyen ve beni bekleten ne bileyim bunun gibi bir suru ornek boyle insanları ezip geçmek istiyorum bazenben mi sabirsizim ama az saygı degilmi yani tramvaydan kaplayacagin alan 50.60 cm bırak ben geceyim müsait bi köşeye sen her yere girersin zaten dolu ve hepimiz ayakata gidecegiz derdim oturmakta değil gezdigim her yerde önüme birilerinin atlaması ezip gececegim bir gün boyleleri azıcık saygı azıcık trafikte bile.öncelik yayanin olduğu halde yol vermeyen sıyırıp geçen leride unutmamak lazim tabi
Merhaba markete girerken, herhangi biyerden geçerken , asansöre binerken özellikle tramvaya bindigimde önde olmama rağmen kenardan kıvrılıp içeri atlayan,veya tramvaydan indigimde arabalı anneler ve engelliler için ayrılan gecite doluşup tek başına geçebilen insanlar için olan yerden geçmeyen ve beni bekleten ne bileyim bunun gibi bir suru ornek boyle insanları ezip geçmek istiyorum bazenben mi sabirsizim ama az saygı degilmi yani tramvaydan kaplayacagin alan 50.60 cm bırak ben geceyim müsait bi köşeye sen her yere girersin zaten dolu ve hepimiz ayakata gidecegiz derdim oturmakta değil gezdigim her yerde önüme birilerinin atlaması ezip gececegim bir gün boyleleri azıcık saygı azıcık trafikte bile.öncelik yayanin olduğu halde yol vermeyen sıyırıp geçen leride unutmamak lazim tabi
Eskişehir’de en çok yaşadığımız sorunlardan biri bu. Bebek arabası ve engellilere ayrılmış dediğiniz alan, öncelikli alan, tamamen size ait alan değil. Tramvaya binerken katlanabilir arabayı katlamak yerine -küçük/ uyuyan bebek dışında- insanları ezerek durdukları yerden kovmak çok büyük bir kabalık bence. Ayrıca karşı tarafa saygı duymazken saygı beklemeniz de ayrı bir ironi. Antalya’da toplu taşıma araçlarına açık, katlanmamış bebek arabasıyla binmek yasaklandı mesela neden acaba...
Kısacası çocuksuzlar çocuklulardan, çocuklular da çocuksuzlardan şikayetçi. Oysa herkes biraz karşı tarafı düşünerek hareket etse kimse kimseden rahatsız olmaz. :) Bebek arabalı birine yol veririm, eşyaları ve bebeği aynı anda idare edemiyorsa yardımcı olurum ama kayıtsızca yerimi gasp etmesini, tekerlekle ayaklarımı ezmesini hoş göremem.
Ooo kavga cikacak daha ilk yorumlardan belli. Ben de surda bekleyeyim
Oyum bebekli annelerden yana
Ben bebek arabasiyla yolda herkese yol veririm , carpmamaya ekstra dikkat gosteririm ama asansorde oncelik benimdir , ucaga binerken de oncelik benimdir
Tramvayda durum nasil bilemem bizim burda tramvay yok ama asansore binerken okuzlerin onune kirip yollarini kesmisligim coktur :)
Ahhaa iste ben onlari cok guzel ekarte ediyorum , sira beklerken onume atlayini eziyorum , hic acimiyorumAvm lerde asansöre doluşan arabasız hödüklere ne demeli..
Hiç biri de kapı açılınca rahatsız olmuyor..
Ahhaa iste ben onlari cok guzel ekarte ediyorum , sira beklerken onume atlayini eziyorum , hic acimiyorum
Bebegim yanimda degilken de onceligi bebek arabalilara veriyorum , azicik saygi duymak , kurallara uymak bu kadar zor olmamali
Bir de sey vardi hatırladın mi? Kadin 3 saatlik yolda bebeğin altini degistirmis de kokmus araba da vay hakki var miymis.Çok saçma..
Bilmem kaç kiloluk bebeği ve ayrıca kapalıyken desteksiz duramayan arabayı nasıl taşısın insanlar? Kolay mı sanıyorsunuz?
Neden ben söyliyeyim. O kararı daha fazla yolcu almak isteyen şoförler çıkarıyorlar. Siz de faturayı bebekle seyahat etme özgürlüğü isteyen annelere kesiyorsunuz. Yazık..
Neden rahatsızsınız bu kadar bebekli kadınlardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?