Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek arabası kaç yaşına kadar kulanılır?

Margaret Hale

Ama sen hep bin yıllık bilenmiş inatlarla…
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Kasım 2017
29.283
127.953
598
Merhaba hanımlar. Deneyimli annelerden fikir istiyorum. Oğlum 1.5 yaşında. Bebek arabasına pandemiden dolayı fazla binemedi, kullanmadık doğru düzgün. Bebekler kaç yaşına kadar araba kullanır? Arabasını önümüzdeki yaz doğum yapacak olan, maddi durumu iyi olmayan arkadaşıma vermeyi düşündüm ama sonra bizim ihtiyacımız olur mu bilemedim.

Not: İkinci çocuğu uzun bir süre düşünmüyorum.
Not: Araba orta halli bir şey. 2500 lira şu an.

Yeğenim 2 yaşından sonra binmedi. Kuzenimin çocuğu da 3 mü 4 yaşında mı neydi hala biniyordu🤭 Çocuğunuza da bağlı aslında hareketli bir çocuksa durmaz muhtemelen arabada artık.

Anaaam orta halli 2500 mü 😱 Bence ortanın üstü o😂

Yeğenim 2 yaşından sonra binmedi. Kuzenimin çocuğu da 3 mü 4 yaşında mı neydi hala biniyordu🤭 Çocuğunuza da bağlı aslında hareketli bir çocuksa durmaz muhtemelen arabada artık.

Anaaam orta halli 2500 mü 😱 Bence ortanın üstü o😂
10 bine, 6 bine araba alanları görünce bizimkini orta halli olarak nitelendirdim kendimce. 😁
Aslında çok hareketli bir çocuk ama gezerken bebek arabasında da duruyor, hatta bazen uyuyakalıyor içinde ama ileride değişir mi onu bilemedim. Belki de sonra hiç binmek isteyemeyecek.

10 bine, 6 bine araba alanları görünce bizimkini orta halli olarak nitelendirdim kendimce. 😁
Aslında çok hareketli bir çocuk ama gezerken bebek arabasında da duruyor, hatta bazen uyuyakalıyor içinde ama ileride değişir mi onu bilemedim. Belki de sonra hiç binmek isteyemeyecek.
Gerçi doğru uçtu gitti artık her şeyin fiyatı 🤭 Valla anı anını tutmuyor çocukların ne desem zor😂 Ama yeğenim hiç sevmezdi güzelce yürümeye başlayınca bir daha binmedi de😂

Pandemi dolayısıyla pek binmediyse ve hareketli bir bebekse çok uzun kullanacağınızı düşünmüyorum.
Alışkın olmayınca sıkılıyorlar, kardeşimden biliyorum 😅 Ama kaç yaşına kadar kullanacağı bebeğe göre değişebilir. Bir de kaç kg taşıyabildiği önemli. Mesela bizim bebek arabası 15 kg kapasiteli. Bir süre sonra istese de güvenliği için kullanmayız sanırım.

Pandemi dolayısıyla pek binmediyse ve hareketli bir bebekse çok uzun kullanacağınızı düşünmüyorum.
Alışkın olmayınca sıkılıyorlar, kardeşimden biliyorum 😅 Ama kaç yaşına kadar kullanacağı bebeğe göre değişebilir. Bir de kaç kg taşıyabildiği önemli. Mesela bizim bebek arabası 15 kg kapasiteli. Bir süre sonra istese de güvenliği için kullanmayız sanırım.
Kilo kapasite konusunda sorun yok da tam emin olamıyorum işte. Ya lazım olursa? Ama bir hayrım da olsun istiyorum. Bilemedim. 😬

Gerçi doğru uçtu gitti artık her şeyin fiyatı 🤭 Valla anı anını tutmuyor çocukların ne desem zor😂 Ama yeğenim hiç sevmezdi güzelce yürümeye başlayınca bir daha binmedi de😂
Bizimkinin sevip sevmediğinden emin olamıyorum, o kadar dışarı çıkmıyoruz ki... 🥺

Merhaba hanımlar. Deneyimli annelerden fikir istiyorum. Oğlum 1.5 yaşında. Bebek arabasına pandemiden dolayı fazla binemedi, kullanmadık doğru düzgün. Bebekler kaç yaşına kadar araba kullanır? Arabasını önümüzdeki yaz doğum yapacak olan, maddi durumu iyi olmayan arkadaşıma vermeyi düşündüm ama sonra bizim ihtiyacımız olur mu bilemedim.

Nen 3,5 yaşına kadar kullandım

Gorumcemin kızı 5 yaşında dışarı çıkarken tembihliyo annesi kızım bak kardeşin bincek sen yuruyuceksin diye ama yola çıkar çıkmaz binmek istiyo ve 2 si birden biniyo halen 😂

Geçen yaz yürüyüş yaparken kızım da geliyordu benimle bi yerde yoruluyordu bindiriyordum 2 buçuk yaşında idi zannedersem bu yaz da biner yürüyorlar da çabuk yoruluyorlar kurtarıcı oluyor bebek arabası

Öğle uykusunu bıraktırana kadar vermenizi tavsiye etmem. Dışarıda ya da avmde gezerken bu sebepten ihtiyaç duyulabiliyor. Ya da siz rahat yürüyebilmek istediğinizde eline bir armut verip arabasına oturtmak zorunda kalabiliyorsunuz. Daha uzun süreler yürüyecek çağa gelmemiş

Benim oglum 4 yasinda. Hala kullaniyoruz.
Mesela kresi 20 dk yuruyus mesafesinde. Arabayla goturuyorduk. Pandemide iptal tabi.
Gezmeye gittigimizde hep arabayla gezdiririm cunku ne kadar yuruyebilecek, uykusu da geliyor, arabada uyuyor. Sabah 8de otelden cikip aksam 6da falan dönüyoruz mesela. Cok rahat oluyor arabasi.
Simdi de kopek gezdirmeye cikiyorum. 5 km gidis 5 km donus sahilden. Her gun 10 km yuruyorum oglum da arabada.
Bir yerde indiriyorum biraz yuruyor sonra tekrar arabaya.

Yasam tarziniza bagli. Yokuslarda itmek artik zorluyor cocuk agirlastigi icin ama duz yerlerde hala is goruyor.
Bence acele etmeyin.

Back
X