- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
- Konu Sahibi _Bayankus_
-
Hayır ben o dediğiniz annelerden değilim. Aksine müsaade eder misiniz der müsade edene mutlaka teşekkür edip öyle geçen bi insanım. Çekilin bebek arabam önceliğim var kafasında birisi değilim …Nedense sadece adamın tepkisi için söylediğim kısmı dikkate almış. Muhtemeldir ki, "benim bebeğim var. Bebek benim. Herkes bebeğimin olduğunu bilmeli. Bakınız bu bebek. Bebeğime saygı duyun. Bebek ve bebek arabası her yere girer. Çünkü benim bebeğim, benim!" diyen annelerden biri. Ülkemdeki birçok anne böyle ne yazık ki. Ben anlamıyorum bende mi sorun var. Bebek arabası ile bir yere gidince ip cambazı gibi yürüyorum. Aman kimseye zararım olmasın, aman bir şeye çarpıp döküp kırmayayım. Aman insanların alanına müdahale etmeyeyim diye. Bugüne kadar da hiç tepki veren olmadı. Aksine yardım eder, çıkmama destek olur merdivenlerde arabayı tutarlar.
Hayır ben o dediğiniz annelerden değilim. Aksine müsaade eder misiniz der müsade edene mutlaka teşekkür edip öyle geçen bi insanım. Çekilin bebek arabam önceliğim var kafasında birisi değilim …
Nedense sadece adamın tepkisi için söylediğim kısmı dikkate almış. Muhtemeldir ki, "benim bebeğim var. Bebek benim. Herkes bebeğimin olduğunu bilmeli. Bakınız bu bebek. Bebeğime saygı duyun. Bebek ve bebek arabası her yere girer. Çünkü benim bebeğim, benim!" diyen annelerden biri. Ülkemdeki birçok anne böyle ne yazık ki. Ben anlamıyorum bende mi sorun var. Bebek arabası ile bir yere gidince ip cambazı gibi yürüyorum. Aman kimseye zararım olmasın, aman bir şeye çarpıp döküp kırmayayım. Aman insanların alanına müdahale etmeyeyim diye. Bugüne kadar da hiç tepki veren olmadı. Aksine yardım eder, çıkmama destek olur merdivenlerde arabayı tutarlar.
Bebeğe beklenen saygının bir kısmını da karşıya göstermek gerekiyor işte.
Konu Benin içim züccaciye dükkanını gördüğümde bitmişti zaten :) benimkiler hareketli diye sanırım; ben giremem. Büyük cesaret :))
Avm ve hastane asansörlerinde öncelik beklemek dışında bir beklentim de Yok kimseden. Bunu da gitmeyerek çözdük :))
Hayır ben o dediğiniz annelerden değilim. Aksine müsaade eder misiniz der müsade edene mutlaka teşekkür edip öyle geçen bi insanım. Çekilin bebek arabam önceliğim var kafasında birisi değilim …
Ahshsh ben de aynı durumdayım. Aylardır bir avize almak için bekliyorum. Oğlanın durumu belli, yok yere almadığım kırılan ürünlerin parasını vermeye gerek yok. Geçen markette cam salça kavanozunu kırdı. Parasını ödemek istediğim halde ödetmediler olur öyle şeyler diye. Düşün ki markette bile sorun çıkıyor.
Biz de en son bayramlık alalım çocuklara gafletine düştük (normalde internetten sipariş ile giyim alışverişi yapıyorum)
Bebek arabasında oturan (1) geçerken elinin uzandığı bütün rafları çekti.
Büyüğü de bizden kaçarken bütün kabinlerin perdelerini açıp ufak çaplı bir mahremiyet çığlığına sebep oldu :)
O yüzden bana çok uzak züccaciye dükkanı :))
Evet biraz fazla tepki vermiş olabilirim ama bir işyeri sahibi olarak sadece bundan dolayı saygı bekledim. Kaldı ki ben o adama da müsade eser misiniz deyip öyle geçtim . Çekiliin ben bebekkk arabalıyımmmm demedim yani. :)O zaman o amcayı da babanız, dedeniz yerine koyun, yazıktır o kalabalıkta etrafta o kadar kırılacak şey varken öylesine bakınıp çıkan falan sanıp sizi söylenmiş.
Yaşlı insanların malları da kıymetli olur :)
Hiç duymayıp çıkadabilirdiniz
Ama hem siz hem eşiniz üstelemiş.
Ben yarın öbür gün çocuğumun da babası yaşında insanla
kapıyı geniş yap,
kapıya yazı as o zaman
şeklinde münakaşaya girmesini istemem.
O yüzden ben de yapmam.
Siz hala şikayet mercii arıyorsunuz :) aman işte yurdum yaşlısı.
Araba cidden büyük değil sadece müşterilerine engel olduğunu düşündüğümüz içindi bu söylenme … neyseEşin haklı canım. Bencede bişey çıkmaz.
Malesef bebek arabaları ne kadar kolaylık olsada, bi taraftan zorluğu da oluyor. Bebek araban kaba mı ?
Baston tarzı arabalar daha kullanışlı oluyor. Amcaya da diyecek kelimeler var ama yeri değil.
Ama tek siz bebek arabalı değilmişsiniz ki. Başka insanlar da varmışHayır abarttığımızı düşünmüyorum.
Adam mağazada bana saydırırken haklısınız dizimi kırıp evde oturmalıydım mı demeliydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?