- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.352
- 108
- Konu Sahibi _Bayankus_
-
Aynen öyle , hayır yeni yürüyor bıraksam bu sefer kucağına alsa ya küçücük çocuğu diyecek. Her kafadan bi ses.Eşiniz haklı bişey çıkmaz böylesi insanlar nasıl esnaflık yapıyor Hale’n anlamış değilim... Sıkmayın canınızı malasef gün içinde böyle dengesiz insanlarla karşılaşıyoruz
Tüketici hakem heyetine başvuramazsınız,oraya başvuru için oradan ürün alıp o ürünü iade etmek istersen başvurursun eğer karşı taraf iadeyi almak istemezse .Aynen öyle , hayır yeni yürüyor bıraksam bu sefer kucağına alsa ya küçücük çocuğu diyecek. Her kafadan bi ses.
Çok çelişkili ya hele ki kadınların bunu düşünmesi o kadar üzücü ki.Burda da çok var canım bebek arabasıyla çarşıya , pazara çıkmayın diyen ...
Sanki çocuklar yok ol diyince yok oluyor, geri gel diyince geliyor .
Napalim yani çocukları evde bırakıp mi işimizi yapmaya çıkalım .
Insanımız anlayissiz .
Ama tabi suda var bebegim var diye öncelik benim olmalı diyenlerde hatalı .
Hayır abarttığımızı düşünmüyorum.Bana abartmışsınız gibi geldi. Bebek arabanız çok büyük müydü? Ben öyle bir hata yapıp büyük almıştım ve her yerde sorun oluyordu ama dün gittim daha küçük tekerekli kullanışlı bir şey aldım.
Burdan da kamu spotu olsun yoyko bebek arabası pişmalıktır ben cybex aldım oh be diyorum
İyi de adam yanından geçtiğimiz için direkt olarak bize dedi bu cümleyi biz alınmaduk.Dükkan küçük ve kalabalık ise, eşiniz de yanınızdaysa bebek arabası ile dışarıda bekleyebilirdi. Siz alacağınıza bakıp çıkabilirdiniz. Tek başına olsanız başka çare yok ama kalabalık bir dükkana bebek arabası ile girmeme şansı varsa, girmemek daha makbul.
Ayrıca size direkt olarak bir şey söylenmemiş. Kendi kendine söylenen adama çemkirmişsiniz. Bebeğim ve bebek arabası var. Alışverişte mecburen yanıma alıyorum. Ancak kalabalık, bebek arabasının rahat hareket etmeyeceği, insanlara rahatsızlık vereceğim yerlere girmiyorum. Çok elzem bir durum yok ise. Anladığım kadarıyla züccaciyede de acil ihtiyaçlar satılmıyor. Ben olsam "içerisi çok kalabalık arabayla girmeyelim şimdi. Hayatım sen dışarıda bekle" derim. He bu tepkiyi otobüste alsanız, sonuna kadar hakkınızı savunun derim. Lakin mevzu züccaciye olunca, ortam da kalabalıksa adama hak verdim.
Çok haklısınız keşke o cümle o an aklıma gelseydiBencede esin dogru soylemis hicbisey cikmaz bosuna ugrasmayin.. bana kalirsada buyutulcek bi mesele de degil.. ben sizin yerinizde olsaydim donup soyleyecegim tek sey ozur dileriz rahatsizlik verdigimiz icin birdaha bu kapidan dahi gecmem bu sekilde davrandiginiz surece daha coook musteri kaybedersiniz siz der cikardim.. hem geri vericek cevabi da olmazdi morarir kalirdi insanlarin icinde.. siz buyukse sizden sanami sorucam sanane gibi konusarak haksiz konuma dusmussunuz esinizinde kapiya as ozaman bebek arabalilar girmesin demesi vs. adama soz hakki vermissiniz bu sekilde.. neyse bianlik sinirle insanlar neler diyor cok da kafaya takilcak bi mesele degil bikac gune unutursunuz bu meseleyi..
Sikmayin caninizi bu tip insanlar okadar cokki hangi birini temizleyelim omrumuz yetmez bosuna denmemis girme cahille munakasaya ya sinirini ziplatir tavana yada yazik olur adabina diye.. cahil bi yasli iste ne soylediginden bihaber bos bos konusmus..Çok haklısınız keşke o cümle o an aklıma gelseydi
İyi de adam yanından geçtiğimiz için direkt olarak bize dedi bu cümleyi biz alınmaduk.
İyi de adam yanından geçtiğimiz için direkt olarak bize dedi bu cümleyi biz alınmaduk.
Mesajdaki öneriyi görmezden gelmeyin.
Züccaciye dükkanı gibi bir yere çocukla bebekle girmek hep bana riskli gelmiştir.
İki kişiyseniz girişte o kadar darsa eşiniz bebek arabası ile dışarıda bekleyebilirdi.
Çocuğu da o kalabalığa ve dar alana sokmamış olurdunuz.
Çocuk için de iyi değil zaten dar ve kalabalık mekanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?