Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ilk geldiğinde biraz canım sıkıldı tabi ama allah'ım böyle uygun görmüş diyecek bişey yok canım neden bilmiyorum ama bir iki gündür böyle bir durgunluk var bende

[color=""]hersey rabbımden cnm nezamn vaktı gunu bılen odur oyuzden herseyde vardır bı hayır demelıyız cnm bıde bu durgunluk havalarda etkılıyo ınsanı [/color]

evet yaa ben sımdıden cok sevdım kızı etın zıyan olmasına gonlu razı olmamıs baksana

AKLINDA BULUNSUN CNM BEBIŞIN OLACAK BN KIZIMA 10AYLIKTI YUMURTA CAY EKMEK HERSEYI YEDIRDIM ZORLADA OLSA INAN 11 YASINA KADAr bn elımle yedırıyorum arkadaslarına dıyo sızınde byle annenız olsa yemeyın bakalım şimdı masaalah ne olsa yıyo sen yaptın bnı byle dıyo ama bın kere masaalah dıym sınıfında en uızun o bıde bı kuvetlı yanı dıyecem su ne olursa olsun zorla yedırıcen ona bırakmıcan

ahaha bırden kendımı ordum sankı benıde annem 13 yasına elleıyle besledı bende sonradan bı acıldım tam acılım sımdıde durmak bılmıyom

ayyy..canım benım ıcıme doğdu sankı bugun topige gelecegın.. senı ne kadar ozlemısım bır bılsen epey oldu sohbet edemedık senle denk gelıpteıcımı rahatlattı senın yazdıkların allah razı olsun senden bakalım pazartesı gıdıcem allahın ıznıyle guzel haberlerle donerım ınsaallahtuhafım bu gunlerde hassaslasmaya basladım yıne her halta aglıyorum yaww bırden yaslar bosalıyo gozumden dun fatmagulle kerım aglarken bıle yas geldı evdekılere gostermemek ıcın mutfaga attım kendımı
ahh..kuzum gecmıs olsun hamılelıktede zordur sımdı grıpallah acıl sıfalar versın allah yardımcın olsun dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…