- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
gecmiş olsun kadercim...
Allah birdaha ysatmasın...
SEVGİMMMMMMM sen nasılsın bebegm?pek sessizsin bu ara
geçmiş olsun canım çok şükür allah korumuş
AMIN CNM allah RAZI OLSUN BENIM KIZ ERKEK GBI VALLA IKI KERE KAFA YARILDI BISIKLETEN DUSTU GOZLER ŞİŞTI BACAKLAR DESEN YAZIN MOS MOR YNI ANLICAN USLU DEIL ABLASI
ben iyi ile kötü arasındayım canım yaa yine de çok şükür halimize
işte cıg et samış gerısssssssını kıartmış mıdeye ındırmiş
aman sevgim dogru dıorsun cok sükür halimize...ben iyi ile kötü arasındayım canım yaa yine de çok şükür halimize
ohh ıyıymıs akıllı kız hepzı zıyan olmasın demıs ne guzel tam ev kadını olacak kız
hahah maş
Severim öle kızları ben...mızmız olmasndan iidir hahahh
noldu cnm senın canın neden sıkın kırmızılar yuzunden mı
aman sevgim dogru dıorsun cok sükür halimize...
hahahha ne komık kızmıs dmi elifim
ilk geldiğinde biraz canım sıkıldı tabi ama allah'ım böyle uygun görmüş diyecek bişey yok canım neden bilmiyorum ama bir iki gündür böyle bir durgunluk var bende
kızlar hepınıze ıı geceler kıb
evet yaa ben sımdıden cok sevdım kızı etın zıyan olmasına gonlu razı olmamıs baksana
kızlar hepınıze ıı geceler kıb
iyi geceler canım
kızlar bende kaçıyorum iyi geceler allah'a emanet olun
AKLINDA BULUNSUN CNM BEBIŞIN OLACAK BN KIZIMA 10AYLIKTI YUMURTA CAY EKMEK HERSEYI YEDIRDIM ZORLADA OLSA INAN 11 YASINA KADAr bn elımle yedırıyorum arkadaslarına dıyo sızınde byle annenız olsa yemeyın bakalım şimdı masaalah ne olsa yıyo sen yaptın bnı byle dıyo ama bın kere masaalah dıym sınıfında en uızun o bıde bı kuvetlı yanı dıyecem su ne olursa olsun zorla yedırıcen ona bırakmıcan
ayyy..canım benım ıcıme doğdu sankı bugun topige gelecegın.. senı ne kadar ozlemısım bır bılsen epey oldu sohbet edemedık senle denk gelıpteTopikte bir ben varım.. Hoşgeldim, sefalar getirdim..
Kız böcüüük.. Bak, ne testlere güven ne doktorlara.. Ben adetimi 5 gün geçe test yaptım, 2. çizgiye dair hiçbirşey yoktu ortada.. 2. çizginin yeri bembeyazdı..Ertesi gün gittim kan verdim BHCG 19 çıktı.. HCG si 300 lered çıkan arkadaşlara bile doktorları "hamile olabilirsin ama değerin çok düşük hiç ümitlenme" diyorlar.. Bana 19 ken bile "hayırlı olsuuun hamilesiiiin.." dediler.. Bekledikçe de yükseldi gittii.. Hatta 2 günde bir 2 katı artması gerekirken benimki 4 er kat arttı.. Güvenme canım, Allah'ından başka birşeye.. Bkle sabırla.. Kan testi yaptır ama düşük falan çıkarsa ortalığı velveleye vermelerine fırsat verme.. En iyisi bu bence..
Kız bu ay noldu size.. MaşaALLAH MAŞAaLLAH.. Hadi hepinizden hayırlı haberler gelsin inşaAllah..
Bu arada benim bulantılar aynen devam.. 4 gündürde öyyle bir grip oldum ki, sormayın..:2: 2 aydır hiçbirşey yemedim yemedim, vüvudumda ne vitamin kaldı ne bağışıklık.. Daha yeni grip olmuştum, bir daha oldum.. Çok fena tıkandım.. Kulaklarıma vurdu ağrısı.. İlaçta kullanmadım ama hala tıkalıyım.. Allahtan baş ağrım geçti.. Çok fenaydım 4 gündür..:2:
Sabırla rahatlayacağım günlerimi bekliyorum bende arkadaşlar.. Bir ayağa kalkayım, çarşı pazar gezeceğim.. Hep dışarılara gideceğim.. 2 aydır yatıyorum.. Allah'ım sürekli yatanlara sabırlar versin.. Bugün balkona bir çıkayım dedim, sürekli yatmaktan mıdır nedir, açık hayayı görünce öyle başım döndü ki..Hemen içeri kaçtım..
Ay hatunlar, hadi hayırlı haberlerle gelin buraya inşaAllah.. Takipteyim ha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?