Allah yar ve yardımcın olsun canım
kızlar selam herkese:) benim yumurtlamam ayın 8 indeydi.4 gün geçmesine rağmen hala ağrım var yumurtlama zamanlarında da adet olacakmışım gibi ağrım oluyor ama bu ay hala devam ediyor.20-24 mayıs adetim bu ay ama adet olacakmısım gibi her iki yumurtalığımda ağrıyor.sizce neden??? sizdede aynısı oluyormu ki heveslenmek istemiyorum ama
Allahın yardımına cok ihtiyacım var yol göstermesine cok ihtiyacım var Zor durumdayım Allah razı olsun böyle bir şeye ihtiyacım vardı
canım hepimizin ona o kadar ihtiyacı varki emin ol senide görüp işitiyor Rabbim geciktirmeden hepimizin yüreğine su serpsin inşallah senden fakrsızım bende bazen banada oluor bu sıkıntılı anlarr ama senin dediğin ayetteki gibi sabır ve namazla ondan yardım istiorumm üzme kendinii sen elinden geleni yap hsg çektirmen gerekiorsa çektir şifa neyden bilemiozki canım bu ay bende cevap alamazsam hsg çektirmek isticem kendim hayırlısı olsunn canımmmm
Biliyorum Rabbim yardımını esirgemiycek Bu sıkıntılar dinecek Ben hep Rabbimin yardımını gördüm Ama o güne kadar ferahlık ve emin adımlar nasib etsin Korkuyorum Kendimi bu durumdan şuçlu hissediyorum Sabır gösteremem diye korkuyorum İsyan bana yakışmaz tökezlemekten afallamaktan korkuyorum
tabiki esirgemicek canım çokda güzel dile getiriosun ondan ne istediğinii bu bile onun hikmeti ben namazdan sonra ne isticemi bile şaşırıom canım dilim dolaşıyo resmen heycan yapıorumm ama o diyor ya isteyin bende vereyim die çok şükür bi başımıza değiliz iik bi sahibimiz varr yani sen isyankar olmadıktan sonra o seni doğru yoluna elbet iletecekktir canımm ve herşey kolay olsaydı sabrın ve imtihanın bi anlamı kalmazdı değilmii ona olan inancın herşeyi aşmna yeter bence üzme kendini canımm dua edioruz hepimiz burda birbirimizeee
Haklısın Güzel söze ne denir ki doğru söze ne denir ki Herşey için çok tşk ederim Olaylar sıcak olduğu için böyleyim birazcık kalbim ağrıyor Biraz zaman gecsin bişeyim kalmaz yine kaldığım yerden devam ederim yine gülerim sizinle birlikte gün saymaya başlarım Yine okurum bol bol Ay yaklaştıkça gün sayarım belirtileri tartışırız yine heycan yaparız kutlarız burda güzel haberleri Hep bekleriz o güzel güne erişmeyi Benim kalkmam lazım canım Allah razı olsun En dar zamanında Yükünü hafifleten Rabbim olsun
insan yine onun sıcaklığıyla atlatıyor herşeyii canımm kalbini serinletecek olanda o şimdi güçlü ol canımm dualrım seninle... senin duan içinde çok çok teşekkürler Allah sendende razı olsun canım görüşürüz yine kendine ii bak
nasilsiniz??
sohbetiniz bol olsun göbekleriniz ahanda böyle olsun
selam şekerlerrr ben kırmızı kart yedimm...bat 6 haziran...
hayırlısı olsunnn canımm ben üzüldümmm
güsel haber duymaya ihtiyacımm varrr bugünn
ben çıkıyorum tatlımmm haber vermek için girdim görüşmek üzere..iyi bak kendine
yarın benim adet olmam lazım yada bebek olması lazım cyclo pro kullandım geçen ay mayıs 13 de hasta olmuştum yarın olmam lazım inş. olur ama bende hiç hasta olcak gibi belirti yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım yalvarıyorum sana ne olur ya hasta olayım düzene binsin yada hamile kalmış olayım ne olur yarabbim yalvarırırm sana:::::::::::::::::::::::::::(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?