Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

canım merhaba... yumurtlama zamanlarında benimde ağrım oluor şu anda var hatta yanıorum ellerim ateş gibi bugün belki sen fazla yumurtlamışındır akıntına baktınmı iki parmağının arasın da uzuyorsa yumurtlama var demekmiş ben baktım hakkaten öle oluo ama benim her ay oluordu bu ağrıar ve ben bunu yeni farkettim ağrım var die eşime yaklaşmıodum asıl ogünler olmalıymış ama sen yinede sakin oll acele etme sonraası için en azından hayal kırıklığı olmaz sıkı çalış derim

Allahın yardımına cok ihtiyacım var yol göstermesine cok ihtiyacım var Zor durumdayım Allah razı olsun böyle bir şeye ihtiyacım vardı

canım hepimizin ona o kadar ihtiyacı varki emin ol senide görüp işitiyor Rabbim geciktirmeden hepimizin yüreğine su serpsin inşallah senden fakrsızım bende bazen banada oluor bu sıkıntılı anlarr ama senin dediğin ayetteki gibi sabır ve namazla ondan yardım istiorumm üzme kendinii sen elinden geleni yap hsg çektirmen gerekiorsa çektir şifa neyden bilemiozki canım bu ay bende cevap alamazsam hsg çektirmek isticem kendim hayırlısı olsunn canımmmm

Biliyorum Rabbim yardımını esirgemiycek Bu sıkıntılar dinecek Ben hep Rabbimin yardımını gördüm Ama o güne kadar ferahlık ve emin adımlar nasib etsin Korkuyorum Kendimi bu durumdan şuçlu hissediyorum Sabır gösteremem diye korkuyorum İsyan bana yakışmaz tökezlemekten afallamaktan korkuyorum

tabiki esirgemicek canım çokda güzel dile getiriosun ondan ne istediğinii bu bile onun hikmeti ben namazdan sonra ne isticemi bile şaşırıom canım dilim dolaşıyo resmen heycan yapıorumm ama o diyor ya isteyin bende vereyim die çok şükür bi başımıza değiliz iik bi sahibimiz varr yani sen isyankar olmadıktan sonra o seni doğru yoluna elbet iletecekktir canımm ve herşey kolay olsaydı sabrın ve imtihanın bi anlamı kalmazdı değilmii ona olan inancın herşeyi aşmna yeter bence üzme kendini canımm dua edioruz hepimiz burda birbirimizeee

Haklısın Güzel söze ne denir ki doğru söze ne denir ki Herşey için çok tşk ederim Olaylar sıcak olduğu için böyleyim birazcık kalbim ağrıyor Biraz zaman gecsin bişeyim kalmaz yine kaldığım yerden devam ederim yine gülerim sizinle birlikte gün saymaya başlarım Yine okurum bol bol Ay yaklaştıkça gün sayarım belirtileri tartışırız yine heycan yaparız kutlarız burda güzel haberleri Hep bekleriz o güzel güne erişmeyi Benim kalkmam lazım canım Allah razı olsun En dar zamanında Yükünü hafifleten Rabbim olsun

insan yine onun sıcaklığıyla atlatıyor herşeyii canımm kalbini serinletecek olanda o şimdi güçlü ol canımm dualrım seninle... senin duan içinde çok çok teşekkürler Allah sendende razı olsun canım görüşürüz yine kendine ii bak

Bende tşk edrim Allaha emanet ol kardeşim

ben çıkıyorum tatlımmm haber vermek için girdim görüşmek üzere..iyi bak kendine

yarın benim adet olmam lazım yada bebek olması lazım cyclo pro kullandım geçen ay mayıs 13 de hasta olmuştum yarın olmam lazım inş. olur ama bende hiç hasta olcak gibi belirti yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım yalvarıyorum sana ne olur ya hasta olayım düzene binsin yada hamile kalmış olayım ne olur yarabbim yalvarırırm sana:::::::::::::::::::::::::::(((((

allahımm duysun sesiniii duaların kabull olsun insallahhh
acele ve telass etme sadece sabret bekle tamm mıı

ben yeni üye oldum kızlar ne olur sizde bir akıl verin 23 yaşındayım 1 buçuk senedir evliyim hiç korunmadık ama çocuğumuz yok horman seviyelerim bormal iltihapta yok ama düzensiz adet vat 3 4 ayda adet oluyorum o yüzen yumurtalarım çatlamıyo bu ay cyclo pro kullandım nisan 13 de hasta oldum 17 nisanda reglim bitti bu ayın 13 i yani yarın adet olmam lazım ama belirti yok inş. ya hamileyim dir yada düzenli adet olurum rabbim yardım et olmayan burdaki tüm arkadaşlara verr....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…