Amin arkadaşım..Kaç kere yaşadık bu duygu Rabbim kaç kere yaşattıı ama bilerik istiyerel çok şükür hiç isyan etmedik.. ailecek
hamilelik başlı başına imtihan..... dediğin GİBİ keseyi bekle, ordan bebeği,ordan kalp atışını derken..... hep imtihan
Rabbim dağına göre kar verirmiş bizlerde imtihan deyip sabredenlerden olmaya çalışıcağız inş. kazanannlardan oluruz...
mrb kızlar nasılsınız?
geçen temmuz ayında annannemi kaybettim. her anneler gününde anneler gününü kutlardım.onsuz ilk anneler günü .çok iyi bir bağ vardı aramızda.içim tuhaf oldu bu yüzden.bi de bebek olmuyo.eşimle de kavga ettik.öle işte.senin neyin var canım?
hoşbulduk canım nasılsın?
basın saolsunn allahımm sabır versinnn sana
esinle neden kavga ettinizz
benimdee anneler günüü ben anne olamıyorumm ondann
bii içim buruk dokunsalar aglıcamm
im arkadasım..seni gördüm daha aii oldum..pek görüşemıorus.
bu arada başın saolsun.Allah ım geride kalanlarına uzun ömür versin[/QUOT
pek giremiyorum canım iş ev işi falan derken.çok sağol canım.sen neler yaptın görüşmeyeli?
gel kız birlikte ağlayalım.dünden başladık kavgaya dün müziğin sesini açtım ona sinirlenmiş aldı kendi laptopunu yere çarptı birkaç kez.o da bozuldu:)bana söylenip durdu sonra senin yüzünden oldu diye.bugün de salonun camını açacaktım içeri havalansın diye.açma ben üşüyom dedi.ben de sigara içiyoz kokuyo içerisi dedim.eline telefonu aldı kafanı yararım dedi.benim de gücüme gitti ağlamaya başladım.öyle işte....
AAAA neden ki böle yapıyoooo canı falan sıkılmıstır belkiiiüzülme erkekler anlamıyo hiçbisii
benim eşim huysuzdur canım eee sen anlat canım ne kadarlık evlisiniz?ne zamandır bebiş istiyon?
yeni avatarımla ben geldimmm
güç bende artık
ben 3 senelik evliyimm 2 senedirde olmuyo bebşşşş gelmiyoo annesiine
amaaaa çok güselmişşşş
kızlar maşalla bu pazar gunude bu saatte bayagı aktif konmdayız ee BALAKIN twefonlar laptoplar havada ucuşmuş atın kötu bulutları uzerınızden bakım
<br>kızlar maşalla bu pazar gunude bu saatte bayagı aktif konmdayız ee BALAKIN twefonlar laptoplar havada ucuşmuş atın kötu bulutları uzerınızden bakım
aminn canımmm insallahhh nasip olurrbegendinmi buzinim ins böyle bir bebişin olur AMİN
slm canlarım hepinizin anneler gününü kutlarım tez zamanda kalbinzden gecirdiklaerinize kavuşmanız dilegiyle
napalımm evdee olup iş güç yoksa bizde burda muhabbet ediyoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?