Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Canım bu ay sadece daha cokumudum vardı...stress hep var bende ne yalan diyim..
doktorumda gecen ay 12 nisan da kontrolüm vardı..bakar bakmaz usg ye bebek gelıyorrr bebek gelıyorr dedi.
ben de yumurtlama sorunu varya..
2 tane kaliteli yumurta görmüştü

ilkdefa böle ii gördüm seni dedi..calısmaları ihmal etmeyn dedi..
onun üzerine bal-çörekotu-tarçın kürümü de yaptım...
ve neredeyse en cok çalıstıgımız ay oldu..

gün aşırıyı bırak neredeyse hergün ilişki...15.de basladık 7.ne kadar 22günde en az 17*18 gün çalıstık.
aaa yastık da koydum altıma 1 saat yatmadan ölece durdum..
benmkıler bukadar
ayy tüm özelimi döktüm

ahhh hamiş kardeşim benm insallah degerim tavan yapar..
aç ellerini göge dualarını et bana..senin duaların kabul olur..
bendee senii çok seviomm balımm çok güsel bisey bu
senin hamiş olmanda daha güsel tabiii inşallah bizde yaşarız birgün bu duyguyu
uunutmassınn sen biziii hep yanımızda olursunn bebemm ben biliyommm

aklıma ne geldi biliomusun?acaba çiçeklerimde mi ugurlu geldi nedir

süpersin ya canim benim Masaallah baya siki tutmussun bu ay ama meyvesini aldin cok sükür
belkide ikizdir kiz iki kaliteli yumurta vardi ise ve ikiside catladiysa anaaaaaaaaaaaaammmmm ikitane bundan süper olur

Rabbim hayirlisini versin öncelikle saglikli olsun hayirli olsun

hahahahhahah güldürdün beni bak..ahh ikiz benm cocukluk hayalim ama tekine de razıyım bebem.
dr.da öle dedi zaten sende 2 yumurta vardı die...

bende salyalarımı etrafa saçarak bu degerle miiiiiiiiii die bagıra bagıra agladım
adam şok oldusmdi düşününce gülesim gelıor

Allah ım saglık sıhhat versin kucagıma aldıgımı göstersin bana yeter de artar canım benm

bu arada diger kizlar sizlerle görüsemdeim kusura bakmayin nasilsiniz???
hepinizin anneler gününü kutluyorum
Insaallah Rabbim bu özel günde tüm anne adaylarin dualarini kabul eder ve göbislere bebislerle doldurur
Güzel Annelerim sizlerinde artik ayaginizin altinda Cennet var unutmayin hayirli evlatlar yetistirmeyi nasip etsin Rabbim hepimize

ay bilmiyorum ama ben cok heyecan yaptim. ikiz olup olmadigi suan belli degil zaten.
keseyi görünce eger iikizse müjdemi isterim banane banane

ahhh hamiş kardeşim benm insallah degerim tavan yapar..
aç ellerini göge dualarını et bana..senin duaların kabul olur..

dualarım seninle canım kardeşim rabbim gönlümden geceni biliyo insallah senn gbi şekermi şeker bi evladın olur allahım gönlünden geceni nasip etsin güzelim

bakk olabilirr canımm bebeklerin gibi baktınn ya belkii ondandırr

ahh canımm insallah seneye bizde bebeekli oluruzzz anneler günündee

Kaç kere yaşadık bu duygu Rabbim kaç kere yaşattıı ama bilerik istiyerel çok şükür hiç isyan etmedik.. ailecek

hamilelik başlı başına imtihan..... dediğin GİBİ keseyi bekle, ordan bebeği,ordan kalp atışını derken..... hep imtihan

Rabbim dağına göre kar verirmiş bizlerde imtihan deyip sabredenlerden olmaya çalışıcağız inş. kazanannlardan oluruz...

hayırdırrr seninn nen varr bakayımm sendee ben gibii efkarlımısınn

geçen temmuz ayında annannemi kaybettim. her anneler gününde anneler gününü kutlardım.onsuz ilk anneler günü .çok iyi bir bağ vardı aramızda.içim tuhaf oldu bu yüzden.bi de bebek olmuyo.eşimle de kavga ettik.öle işte.senin neyin var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…