Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
bende seni öpüyorum böcügüm..şimdiden yarın için olsun hemde:nazar::nazar::nazar:
nasılsın*heyecan avrmı?neler hissedıosun?

sağol bebem benım:54::54::54:vallahı ben yıne hazırlıklıyım ıkı ıhtımale de ne olur ne olmaz onceden yasadıklarım malum kv.cok heyecanlı dıyorum olmaya bılırde kaptırma kendını dıye kendı annem her gun arayıp hasta oldun mu dıe soruyo onada dıyorum aynısını kociş desen ayrı bı heyecanlı:31::31::31:korku heyecan karısık seyler hıssedıyorum dua edıyorum ınsaallah guzel haberlerle donerım dıye:31::31::31:ya senn:34::34::34::34:

canım benım dualarım senınle merak etme ınsaallah bu sefer olucak senın de benm de ben de cok korkuyorum canım benım ama nılın degerı gelıyo hep aklıma dıyorum ben de gec dollenme olmusumdur dıye sen de olumlu dusun olumlu olsun canım arkadasım benım...yarın ozelde yaptırıcam allahın ıznıyle guzel haberlerle döneriz insaallah:16::16::16::16::16::16:

evet olumlu düşünmek cok önemliymiş...
benmde gec döllenme olmuş..
özelde yaptrcaksan 30-40dk da alırsın sonucunu ben gibi..
dr.un var mı bilmiorum ama yoksa da hemen o merkesde 1 dr.a götür göster.
versin ilaçlarını bebem?

suayy cnmm benm bu arada sana hayırlı hamişlikler cnmm benmmm..çok sevndimm..ay ne zamn hamiş gelsin desem geloo ne hoşşş neee hoşşş..yaşasınnnnnnnnnnn

sağol bebem benım:54::54::54:vallahı ben yıne hazırlıklıyım ıkı ıhtımale de ne olur ne olmaz onceden yasadıklarım malum kv.cok heyecanlı dıyorum olmaya bılırde kaptırma kendını dıye kendı annem her gun arayıp hasta oldun mu dıe soruyo onada dıyorum aynısını kociş desen ayrı bı heyecanlı:31::31::31:korku heyecan karısık seyler hıssedıyorum dua edıyorum ınsaallah guzel haberlerle donerım dıye:31::31::31:ya senn:34::34::34::34:

ayyy kuşum ben kmseye birsey diyemedim..
annemde k.v de bilmiyor..
bir tek siz işte...
aslında sizede yarın netleşince sölücektim ama
yaren ve elif haksızlık oldugunu söledirler.
sevincide üzüntünüde topicte yasa dediler...

ben anneme nası söleyeym kadın 1000km ötede...aklı ben de kalmasın:5::5:
kalpatısını duyayım da hele bir..ailelere ozaman duyurcas

evet olumlu düşünmek cok önemliymiş...
benmde gec döllenme olmuş..
özelde yaptrcaksan 30-40dk da alırsın sonucunu ben gibi..
dr.un var mı bilmiorum ama yoksa da hemen o merkesde 1 dr.a götür göster.
versin ilaçlarını bebem?

sağol canımın ıçü..var dr.um 17lıraya yapıyolar gıttıgım hastahanede guzel sonuc cıkarsa ki inşaallah çıkar dr.uma çıkar gosterırım :34::34::34:

yanlis hatirlamiyorsam 22 ay beklemistin ......ben bu sayfayi arada girer okurum,oyle aklimda kalmis,,seni cok tebrik ediyorum allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah,,,,,sana bisey soracam mericim sen klomen lemi hamis kaldin cnm????

benim su anda adetimin ilk gunu 2 gun sonra klomene baslicam ilk kez ama nedense bu ilactan biraz korkuyorum

ayyy kuşum ben kmseye birsey diyemedim..
annemde k.v de bilmiyor..
bir tek siz işte...
aslında sizede yarın netleşince sölücektim ama
yaren ve elif haksızlık oldugunu söledirler.
sevincide üzüntünüde topicte yasa dediler...
ben anneme nası söleyeym kadın 1000km ötede...aklı ben de kalmasın:5::5:
kalpatısını duyayım da hele bir..ailelere ozaman duyurcas
hmm..doğru solemısler canımıyıkı onları dınlemıssın:32::32::32::32:ailenede soylememekle doğru olanı yapmıssın canımyarın emın olunca solersın ıcın rahat olur hem:34::34::34:benımkılerın bılmemesıne ımkan yok benden cok onlar takıp edıyo benım gunlerımı:9::9::9:
ahaha cnm benmm 1 hfte geçktiyse bebiş orda büyoo ben buna eminmm cnm benmm...senn hiç geçkmiyodu çnkü

ayyy..inşaallah canım benım..sabah 9-10 gıbı gıtcez sonuc öğlene cıkar zaten haber verırım sıze gelınce:34::34::34::34:

yanlis hatirlamiyorsam 22 ay beklemistin ......ben bu sayfayi arada girer okurum,oyle aklimda kalmis,,seni cok tebrik ediyorum allah saglikli kucagina almayida nasip eder insallah,,,,,sana bisey soracam mericim sen klomen lemi hamis kaldin cnm????

benim su anda adetimin ilk gunu 2 gun sonra klomene baslicam ilk kez ama nedense bu ilactan biraz korkuyorum

canım yok ben hiç klomen kullanmadm..
bende pcos vardı...
normal bir kadından cok daha az hamilelik sansım...
ben adetlerim düzensizdi onun için duphaston kullandım..

troidim cıktı troid ilacı kullanıorum..

heray düzenli muayene oldum..bal çörek otu tarcın kürü yaptım...
ve neredeyse her gece çalıstık:17::17::17:

ahhhh evet canm 23.ayım bu ay...Allah ım sana da nasip etsin insallah..
teşekkür ederim güzel dileklerin için:16:

hmm..doğru solemısler canımıyıkı onları dınlemıssın:32::32::32::32:ailenede soylememekle doğru olanı yapmıssın canımyarın emın olunca solersın ıcın rahat olur hem:34::34::34:benımkılerın bılmemesıne ımkan yok benden cok onlar takıp edıyo benım gunlerımı:9::9::9:

ayyy..inşaallah canım benım..sabah 9-10 gıbı gıtcez sonuc öğlene cıkar zaten haber verırım sıze gelınce:34::34::34::34:
HAYIRLISI OLSUN CNM BENDE AKŞAM MUTLAKA OKUCAM SENİİ..SABH OKUYAMM AMA İŞTE.. AYY BEBİŞİNN SENN OLSUN CNM BENMM

TATLIM O İLÇTAN KORMAA.rabbim sanda en yakın zmnda versinn...ama kafanı rahat bırk cnm benmm...

canlarım ben yatayım artık uyku coktu bana yarın buyuk gun guzel haberlerle donerız ınsaallah üçümüzden baska kan verecek arkadas var mıydı yaaa unuttum:44::44::44:

canlarım ben yatayım artık uyku coktu bana yarın buyuk gun guzel haberlerle donerız ınsaallah üçümüzden baska kan verecek arkadas var mıydı yaaa unuttum:44::44::44:

ii geceler böcegim...dualarım seninle:16:
yok sanırım bizden baska..
suay sen ben test verecek olanlar..

ama insallah herkesler hemencecik hamiş olur..
Allah ım herkese tattırır bu duyguyu:16::16:

ii geceler böcegim...dualarım seninle:16:
yok sanırım bizden baska..
suay sen ben test verecek olanlar..
ama insallah herkesler hemencecik hamiş olur..
Allah ım herkese tattırır bu duyguyu:16::16:

sağol canım benım benım dualarım da senınle ınşaallh guzel haberlerle donerız:16::16::16::16:rabbım ısteyen herkeze hamiş olmayı nasıp etsın inşaallah:16::16::16::16::49::49::49:hade ben cıktım sen de yat dınlen kuzum benım:54::54::54::54::54:

şeydam meryemim öptüm canlarım sızı kib.allaha emanet olun görüşmek üzere hoşça kalın:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::54::54::54::54::54::54:

Back
X