ARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..
ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...
salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından
ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...
canım benım çok sevindim

anlatamam bak ikimizde hamiş kaldık

aynı anda inş. doğum yaparız

mericim bebeklerimiz allaha emanet için ferah tut

ben sabah kan testi vermeye sağlık ocağına gittim gelmediler 8:30 kadar bende işe gelmek zorunda kaldım bugün izin alıp yarın sabah geç geleceğim biraz ama test yaptık pazar eşimle hemen 2 çizgi çıktı benım sadece ağrılarım var bıraz birde akıntım

rabbime şükürler olsun
ahhh ahhhh ne cok sevindim bir bilsennnn..
TEBRİK EDİYORUM SENİ HAMİŞ ARKADAŞIM BENİM...

canm neden yarın sabahı beklıyorsun ki...
bak özellerde 30dk da veriolar sonucu eline..
dr.bana hemen düşük önleyici ilaçlar yazdı..
keşke daha da erken gitseymişim dedim.
aman arkadasım ihmal etme..
ne ilacı verdi meleğim dikkat et kendine rabbım senı ve bebişini korusun
teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inş. canım benım

ikinizi de tebrk ederim cnm çok mutlu oldum valla rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı da nasip etisin

teşekkürler canım darısı tüm isteyenlere
o kadar çok sevindimm kii anlatamm kıslarr allahımm kucagınıza aldıgınız günleride gösterir insallahh
anneler günündee ne kadar güsel bii haber almışınızz böleee çok sevindimm sizin adınızaaa canlarımm
ah bebemm aglama ne olurr nasipp bebemm inşallaahh son ayın olur
teşekkürler canım çok sağol
yavrum ya öle sevindım kı anlatamam rabbım kucağınada nasıp etsın ay merı ve suay bana cok guzel anneler gunu hediyesi verdiniz tabı kendınızede hahha
sizi yalnız bırakmadık yarencim peşinizden geliyoruz inş. devamıda gelecek

çok teşekkür ederim kuzum
Yaren inanmıyorum, inanmıyorum ben..
Hala inanmıyorum, doğru mu..
Nasıl nasıl nasıl sevinçliyim şu an..
Merimde hamile ya..
Allah'ım şükürler olsun..
Suayım.. Bak, çok şükür sende hamişsin..
Dualarımız kabul olduuuu..
Ne güzel bir anneler günü bu yaaaaaaa..............................:119::119::119::119::119::119::119::119:
sağol meleğim bizde size katıldık kuzum darısı tüm isteyenlere ve şeydacıma inş. en kısa zamanda güzel haber verir bize evet çok dua ettik rabbım bize sonunda nasip ettim çok şükür

tatlım duydugum gün şükür namazımı kıldım allah razı olsun canım benım
Ay Allah'ım ne diyeceğimi bilmiyorum yaa..
Dualar kabul oldu..
Nasıl sevindim ben yaa nasıl..
Suay sende hemen şükür namazı kıl gülüm..
Rabb'imize teşekkür için.
Hadi hayırlı haberlerle gel...
Allah'ım..
Ben çok duygulandım yaa....

tatlımmm cok sevindim İNŞALLAH değerlerin yükselir RABBİM kucağına almayıda ansip etsin bizler içinde dua et..
canımcımmmmm RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH...sonucları bekliyrouz hayırlısıyla
teşekkürler canım benım darısı başına olsun inş.
bu arada kızlarr MERYEM suresinin 58. AYETİNDE secde var belki biliyosunuzdur ama bilmeyen varsa söylemek istedim. duayı okuduktan sonra secde etmeniz lazım..bilmeyen varsa burdan bakabilir Tilavet secdesi nedir? nasıl yapılır? ve secde ayetleri,Tasavvuf İlmihal Fıkıh Sohbetler İlahiler Programlar [url]www.dervisler.net....[/url] boynunuza borc kalıyormuş söyyleme gereği duydum RABBİM dualarınızı kabul etsin..
kuzum ben hemen şükür namazı kıldım duyduğum gün gece kıldım ama bunuda yaparım rabbım benı ve bebeğimi korusun

teşekkürler
suayy cnmm benm bu arada sana hayırlı hamişlikler cnmm benmmm..çok sevndimm..ay ne zamn hamiş gelsin desem geloo ne hoşşş neee hoşşş..yaşasınnnnnnnnnnn
geliyo geliyo hemde arka arkaya sıra sende kuzucum
dün gece 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hmde korkuyorum tuhaf br duygu karma karışıgım
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inş.
cnmmmm benm az önce netimde sourn vrdı şimdi okudum geçmişi nasıl sevndim anlatamm yaaa...ooyy cnmm benmm..yrınn hayırlı haberlerle gel cnmm
sen içini ferahh tut cnmm benmmm...rabbm yeeğnmiziz korur sen hiç merakk etme tatalımmmm benmmmm...
meleğim çok teşekkür ederim rabbıme şükürler olsun

darısı sana inş. senden güzel haberler beklıyoruz kuzum allahım senıde bu güzel duyguyla şereflendirsin inş.

Suay bitanem tebrik ederim canım benim meri senide tebrik ediyorum kuzum.inanin cok sewindim ağlıyorum simdi.allahim banada nasip etsin o duyguyu yasamayı.farkli bisey yaptinizmi paylaşın canlarım
çok teşekkür ederim sedefcim rabbım sanada en kısa zamanda nasip etsin inş.