Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canlarım ben yatayım artık uyku coktu bana yarın buyuk gun guzel haberlerle donerız ınsaallah üçümüzden baska kan verecek arkadas var mıydı yaaa unuttum:44::44::44:

sağol canım benım aksam anneme gıdıcem ben gıremeye blırım ıkı gun daha hedıyesını vermedık hatunun:31::31::31::31:

tmm cnmm ii gecelr ii uykulr...keşke hbr versen aklım hep sende olckk cnm yaaa

dün gece 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hmde korkuyorum tuhaf br duygu karma karışıgım

kızlar rabbıme şükürler hamileyim :49::16::16:
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim :16::16:
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
cnmmmm benm az önce netimde sourn vrdı şimdi okudum geçmişi nasıl sevndim anlatamm yaaa...ooyy cnmm benmm..yrınn hayırlı haberlerle gel cnmm
ARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..

ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...

salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından:14::14:

ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...

sen içini ferahh tut cnmm benmmm...rabbm yeeğnmiziz korur sen hiç merakk etme tatalımmmm benmmmm...

Suay bitanem tebrik ederim canım benim meri senide tebrik ediyorum kuzum.inanin cok sewindim ağlıyorum simdi.allahim banada nasip etsin o duyguyu yasamayı.farkli bisey yaptinizmi paylaşın canlarım

Tebrik ederim canım şimdi gördüm
Allah kucağına aldığın günleride görmek nasip etsin
Allah tamamına erdirsin inşallah tatlım kan verdimnmi?

ARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..

ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...

salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından:14:

ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...

canım benım çok sevindim :16:anlatamam bak ikimizde hamiş kaldık :49::49: aynı anda inş. doğum yaparız:emir_bebek::nazar::nazar: mericim bebeklerimiz allaha emanet için ferah tut:nazar: ben sabah kan testi vermeye sağlık ocağına gittim gelmediler 8:30 kadar bende işe gelmek zorunda kaldım bugün izin alıp yarın sabah geç geleceğim biraz ama test yaptık pazar eşimle hemen 2 çizgi çıktı benım sadece ağrılarım var bıraz birde akıntım :16:rabbime şükürler olsun :54:

ahhh ahhhh ne cok sevindim bir bilsennnn..
TEBRİK EDİYORUM SENİ HAMİŞ ARKADAŞIM BENİM...:16::16::16:
canm neden yarın sabahı beklıyorsun ki...
bak özellerde 30dk da veriolar sonucu eline..

dr.bana hemen düşük önleyici ilaçlar yazdı..
keşke daha da erken gitseymişim dedim.
aman arkadasım ihmal etme..

ne ilacı verdi meleğim dikkat et kendine rabbım senı ve bebişini korusun :54:

cok sevindim cok cok cok sevindim inanin süper bi haber hemde anneler gününde

Allahim tüm anne olmak isteyen kullarina Anneligi tattir Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip et

Allahim sen nekadar yücesin meri canim görüyormusun bunca sene sonra en güzel günde en güzel hediye

Rabbim Hayirli evlatlar nasip etsin herkeze

Ayyyy cccoooooooooooooooookkkkkk sevindiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm:49::49::49::49::49::49::49::46::46::46::46::46::46::54::54::54::54::54::54:

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inş. canım benım :16::54:

ikinizi de tebrk ederim cnm çok mutlu oldum valla rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı da nasip etisin:nazar::nazar:

teşekkürler canım darısı tüm isteyenlere :54:
o kadar çok sevindimm kii anlatamm kıslarr allahımm kucagınıza aldıgınız günleride gösterir insallahh
anneler günündee ne kadar güsel bii haber almışınızz böleee çok sevindimm sizin adınızaaa canlarımm

ah bebemm aglama ne olurr nasipp bebemm inşallaahh son ayın olur

teşekkürler canım çok sağol :54:

yavrum ya öle sevindım kı anlatamam rabbım kucağınada nasıp etsın ay merı ve suay bana cok guzel anneler gunu hediyesi verdiniz tabı kendınızede hahha

sizi yalnız bırakmadık yarencim peşinizden geliyoruz inş. devamıda gelecek :34: çok teşekkür ederim kuzum :54:

Yaren inanmıyorum, inanmıyorum ben..
Hala inanmıyorum, doğru mu..
Nasıl nasıl nasıl sevinçliyim şu an..
Merimde hamile ya..
Allah'ım şükürler olsun..
Suayım.. Bak, çok şükür sende hamişsin..
Dualarımız kabul olduuuu..
Ne güzel bir anneler günü bu yaaaaaaa..............................:119::119::119::119::119::119::119::119:

sağol meleğim bizde size katıldık kuzum darısı tüm isteyenlere ve şeydacıma inş. en kısa zamanda güzel haber verir bize evet çok dua ettik rabbım bize sonunda nasip ettim çok şükür :16::54: tatlım duydugum gün şükür namazımı kıldım allah razı olsun canım benım

Ay Allah'ım ne diyeceğimi bilmiyorum yaa..
Dualar kabul oldu..
Nasıl sevindim ben yaa nasıl..
Suay sende hemen şükür namazı kıl gülüm..
Rabb'imize teşekkür için.
Hadi hayırlı haberlerle gel...
Allah'ım..
Ben çok duygulandım yaa....:16::16::16::16::16::16:

tatlımmm cok sevindim İNŞALLAH değerlerin yükselir RABBİM kucağına almayıda ansip etsin bizler içinde dua et..:16:

canımcımmmmm RABBİM kucağına almayıda nasip etsin İNŞALLAH...sonucları bekliyrouz hayırlısıyla:16:

teşekkürler canım benım darısı başına olsun inş.

bu arada kızlarr MERYEM suresinin 58. AYETİNDE secde var belki biliyosunuzdur ama bilmeyen varsa söylemek istedim. duayı okuduktan sonra secde etmeniz lazım..bilmeyen varsa burdan bakabilir Tilavet secdesi nedir? nasıl yapılır? ve secde ayetleri,Tasavvuf İlmihal Fıkıh Sohbetler İlahiler Programlar [url]www.dervisler.net....[/url] boynunuza borc kalıyormuş söyyleme gereği duydum RABBİM dualarınızı kabul etsin..

kuzum ben hemen şükür namazı kıldım duyduğum gün gece kıldım ama bunuda yaparım rabbım benı ve bebeğimi korusun :54: teşekkürler

:52::52::52::52::52:ayy cok sevındım saglıkla kucagına almayyı nasıp etsın rabbım ınsaallah:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benım yaa:54::54::54:allah razı olsun senden benım kırmızılar gelmedı tam 1 hafta oldu bır turlu ıdrar testınde cıkmadı yarın kan vercem bekalım hayırlısı allahtan hayırlı haberlerle donerım yarın ınsaallah:18::18::18::18:

kuzum bende senı tebirk ederim sağlıkla kucağına al ay ne güzel bu ay birsürü hamiş var sırada şeydacım var

:14::14::14::14:ayy canım nasıl sevındım bır bılsen sevınctenı aglıyorum ınan kı:14::14::14::14:dualarım senınle canım benım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bebeğini:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

suayy cnmm benm bu arada sana hayırlı hamişlikler cnmm benmmm..çok sevndimm..ay ne zamn hamiş gelsin desem geloo ne hoşşş neee hoşşş..yaşasınnnnnnnnnnn

geliyo geliyo hemde arka arkaya sıra sende kuzucum

dün gece 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim hem mutluyum hmde korkuyorum tuhaf br duygu karma karışıgım

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inş.

cnmmmm benm az önce netimde sourn vrdı şimdi okudum geçmişi nasıl sevndim anlatamm yaaa...ooyy cnmm benmm..yrınn hayırlı haberlerle gel cnmm

sen içini ferahh tut cnmm benmmm...rabbm yeeğnmiziz korur sen hiç merakk etme tatalımmmm benmmmm...

meleğim çok teşekkür ederim rabbıme şükürler olsun :16: darısı sana inş. senden güzel haberler beklıyoruz kuzum allahım senıde bu güzel duyguyla şereflendirsin inş. :54::nazar:

Suay bitanem tebrik ederim canım benim meri senide tebrik ediyorum kuzum.inanin cok sewindim ağlıyorum simdi.allahim banada nasip etsin o duyguyu yasamayı.farkli bisey yaptinizmi paylaşın canlarım

çok teşekkür ederim sedefcim rabbım sanada en kısa zamanda nasip etsin inş. :54:

Son düzenleme:
ne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı

ne olur bana akıl verin yaaaa ablalarım vardır benden büyük bilgili ben cyclo pro kullandım geçen ay adet olamıyodum 3 aya 4 ayda oluyordum geçen ay o ilacı kullandım nisan 13 de adet oldum normalde bu ay yani dün mayıs 13 de olmam lazımdı olmadım malesef acaba bebek olabilirmi böyle ihtimal varmı yoksa düzene girmemişmi yinemi kullancam bu ilacı
teşekkürler canım benım allah razı olsun :54: darısı tüm isteyenlerin başına :16:

ÖNCELİKLE GÜNAYDIN canım benim bunu ancak bekleyerek görebiliriz başka sekilde görmemiz imkansız bi kac gün bekleyip kan da baktır olmadı dr a gidersin

Herkese günaydınlar ne olmuş kızlar hamile olan var galiba Söyleyin bana da kim gebe

Aaa fanaa.. meri hamile.. suay hamile.. Böcek hamile.. Hepside bugün doktora gideceklerdi
bende haber almak için geldim buraya ama suaydan başka haber yok.. Ayy hadi yaa..
Verin güzel haberleri...:52::52::52:

Aaa fanaa.. meri hamile.. suay hamile.. Böcek hamile.. Hepside bugün doktora gideceklerdi
bende haber almak için geldim buraya ama suaydan başka haber yok.. Ayy hadi yaa..
Verin güzel haberleri...:52::52::52:

merhaba canım maşallah yaa baya bereketli burası Ne muhteşem bişey Çok sevindim çok mutlu oldum

Gecmişi mi okuyorsun bugünde ben ağlıyorum omuzunda ağlayabilir miyim Ben daha adet olmadım Adet söktürücü bi kac cay içeyim diyorum eşim izin vermiyor ne yapıcam ben yaa

beni neden görmüüüüyyyooonnnnnnnnn:43::43::43::43::43:
seni görmemek mümkün müüü kıss ben yazdım sana sen göemedin sanırımm
Gecmişi mi okuyorsun bugünde ben ağlıyorum omuzunda ağlayabilir miyim Ben daha adet olmadım Adet söktürücü bi kac cay içeyim diyorum eşim izin vermiyor ne yapıcam ben yaa

gel beraber ağlayalımm benim de iki gündürr ağlayasım var herseye aglıyomm zatii tutamıyorumm ne olacak benim bu halimm bende bilmiyorumm artık sanırım kafayı yicemm

Back
X