dr sana yumurtalıkları calıştıracak ilç verir güzelim eğer kullanıyosan ve adet olmadıysan gebesindir imş.
işte diyorum ya geçen ay nisan 13 de oldum adet bana cyclo pro verdi 21 gün kullandım ilaç bitti 1 hafta içinde adet oldum bu ayda olmam laızmdı yani dün ama olmadım acaba hamilemiyimdir doktorlar testler kabusum oldu abla yaaaaaaa((( inş. hamileyimdir allahım her secdede yalvarıyorum sana olmayan herkese tattır bu duyguyu senin yanında vardır sen ver allahımmmmmmmmm
dr sana yumurtalıkları calıştıracak ilç verir güzelim eğer kullanıyosan ve adet olmadıysan gebesindir imş.
gercekten mi ayy çok sevindim çok mutlu oldum yaaa Allah tevekkülünü artıracak arkadaşlar nasib etsin hayatın boyunca Hatta cocuklar nasib etsin
ben bu ilacı kullanmadım hiç eğer bu yumurtaları çalıştırmak içinse vebu ayda kullandıysan gebe olabilirsin canım bence kan testi yaptır gülüm
o kadar farklı hamilelik belirtileri var ki...Ne söylesem boş..
yooo kullanmadım adetliyken gel demişti geçen ay ama gidemedim malesef o zamn bekle dedi olursan oldu dedi olmazsan bi test yap gebelik için dedi gebelikte yoksa gel dedi ben olmadım anlıycan soğan suyu kaynatsam dedim şans ya bebek varsa düşer dediler
canımm fanaa senin isim ne bu arada ya :))))) birdeee eşin gitsin demiştin yaa benim iki gebeliğim olduu 1 tanesi hayatta kızımdan sonra 1 kaybım varr yinede sorun varmıdır canım sonradan olabiliomuu kii
Aaa fanaa.. meri hamile.. suay hamile.. Böcek hamile.. Hepside bugün doktora gideceklerdi
bende haber almak için geldim buraya ama suaydan başka haber yok.. Ayy hadi yaa..
Verin güzel haberleri...
tebrik ederim derencim sağlıkla kucağına al inş. allaha emanet olunNasılsınız , çok güzel haberler var çok sevimdim. bu ay herkese uğurlu geldi bende 5 haftalık hamileyim rabbim nasip ederse:) bu topik uğurlu geldi banada.....
çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun topiğimizin uğuru bol olsunkızlarr şimdi gördümm ve çooooooooooooooookkkkk sevindimmm nasıl güzel bi duygudur ooo şimdii Rabbimm sen ne büyüksün Allah hayırla taşımayı ve kucağınıza almayı nasip eylesinn TEBRİKLEEERRR
çok tebrik ediyorum sizi canlarım yaaa. nasıl mutlu oldum anlatamam. rabbim saglıklı bi şekilde kucağınızada almayı nasıp etsin işallah. rabbim butun isteyenlere tattırsın bu duyguyu
hıımm anldım cnm ben kasımda düşük yaptıktan sonra hiçç bu kdr düzensiz olmadı bi oluyorum 21 gn bi olom 16 gün sürüyo bi tek geçen ay 5 gn sürdü bugn 41. gnm ama gelen giden hiç yok
ayyy hiç bakmadım şimdi bakıyorum tatlımm
Arkadaşlar hepimiz anne olmak için burada birbirimizin fikirlerine başvuruyoruz. Benim öğrenmek istediğim hamile kaldığımızı anlamak için rakamlar dışında en belirgin özellikler ne ? akıntımızın, göğüsümüzün kasık ağrılarımızın, vücutlarımızındaki tepkilerinin en belirgin halleri nelerdir?
canım bana fanaa diyebilirsin böyle güzel Demek bi kızın var maşallh Rabbim bize de nasib etsin Eşinde en azından bi muayene olsun derim
kuzum bende dr. cumartesi gitcem çalıştığım için erken gidemiyorum 19 maYISTADA ŞANSIMA 1 TANE ÇALIŞAN HASTANE BULDUM BANA YAKIN BAKALIM HAYIRLISI KESEYİ GÖRÜRÜZ İNŞ.
tebrik ederim derencim sağlıkla kucağına al inş. allaha emanet olun
çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun topiğimizin uğuru bol olsunsen nerelerdesin yaşıyormusun senı hiç görmüyorum artık
meleğim çok teşekkür ederim kuzum rabbım sonunda bızımde yüzümüzü güldürdü
inş. sende bebişinin hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın rabbım meleklerini yanından eksık etmesin inş.
inş. bebektirinş. bebektir ayyy allahım ne olur bu ay şeydada HAMİŞ KALSIN
canım bendeki tek belirti adet geçikmemden 1 gün sonra akıntım ve sağlı sollu kasık ağrısı
FANAAAAAA özele gidiyoprum yılmazer hastanesi hasan iyiköşker zaten bu doktorada yeni başladım öncekilerden sonuç alamadım buda uzman doktor çok iyiymiş bakalım ne olcak
suay hoşgeldin hayırlı olsun canım
kuzum bende dr. cumartesi gitcem çalıştığım için erken gidemiyorum 19 maYISTADA ŞANSIMA 1 TANE ÇALIŞAN HASTANE BULDUM BANA YAKIN BAKALIM HAYIRLISI KESEYİ GÖRÜRÜZ İNŞ.
çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun topiğimizin uğuru bol olsunsen nerelerdesin yaşıyormusun senı hiç görmüyorum artık
inş. sende bebişinin hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın rabbım meleklerini yanından eksık etmesin inş.
canım bendeki tek belirti adet geçikmemden 1 gün sonra akıntım ve sağlı sollu kasık ağrısı
çok özür dilerim sohbetimiz yarım kaldı çıkmam lazım hakkınızı helal edin Elif Antepli zencefil yelda şeyda ve ve ve sayamadığım arkadaşlarım kusruma bakamayın hepinizi öpüyorum
canım şimdi anladım o zaman söktürücü filan iç olmazsa baksana degerin çok düşük en azından adet ol bari12 sinde adet olmam lazımdı 1 hafta önce lekelenme oldu 11 inde kan testi yaptım 1 cıktı canım
canım benım en belirgin belirtim gögüs agrısıydı. normaide onu hiç yaşamazdım üstüne bile yatamıyordum o derece ağrıyordu. bide sabah namaza kalktığımda bulantım oluyordu hafiftenArkadaşlar hepimiz anne olmak için burada birbirimizin fikirlerine başvuruyoruz. Benim öğrenmek istediğim hamile kaldığımızı anlamak için rakamlar dışında en belirgin özellikler ne ? akıntımızın, göğüsümüzün kasık ağrılarımızın, vücutlarımızındaki tepkilerinin en belirgin halleri nelerdir?
ee canım o zman direk kan ver ama bi kaç gun daha bekle bence ben o hapı kullanırken hiç gecikme yaşamazdım. hap bittikten 4 gun sonra olurdum hemen zaten normaldede ben,m siklus 25 gunişte diyorum ya geçen ay nisan 13 de oldum adet bana cyclo pro verdi 21 gün kullandım ilaç bitti 1 hafta içinde adet oldum bu ayda olmam laızmdı yani dün ama olmadım acaba hamilemiyimdir doktorlar testler kabusum oldu abla yaaaaaaa((( inş. hamileyimdir allahım her secdede yalvarıyorum sana olmayan herkese tattır bu duyguyu senin yanında vardır sen ver allahımmmmmmmmm
sakın canım soğan suyu fılan içme. onu zaten adet bittikten sonra başlıyorsun. yumurtlama donemıne kadar sonra bırakıyorsun. eger devamlı kullanacakasanda korunuyorsun yoksa dusuk yapıyoyooo kullanmadım adetliyken gel demişti geçen ay ama gidemedim malesef o zamn bekle dedi olursan oldu dedi olmazsan bi test yap gebelik için dedi gebelikte yoksa gel dedi ben olmadım anlıycan soğan suyu kaynatsam dedim şans ya bebek varsa düşer dediler
amin canım işallah sende yaşarsın aynı duyguları ee sıra sende artıkmeleğim çok teşekkür ederim kuzum rabbım sonunda bızımde yüzümüzü güldürdü
çok özür dilerim sohbetimiz yarım kaldı çıkmam lazım hakkınızı helal edin Elif Antepli zencefil yelda şeyda ve ve ve sayamadığım arkadaşlarım kusruma bakamayın hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?