Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
suay hoşgeldin hayırlı olsun canım
teşekkürler canım sağol
canımm yalan dünyanın yalan işlerine daldık bu aralarr pek giremiom canım yaa bugünde ne işse sakin bigün benim için sizlerle sohbet edeyim dedim azcık işte ay canımm senin ilk bebiş demii

ya bende işteyim işte fırsat buldukça giriyorum evet ilk bebişimiz olacak allahım nasip ederse

kızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım

Arkadaslar öncelikle ikinizinde mutlu haberlerinizi gözlerim dolarak okudum. Allah'ım insallah siz, böceğim ve diğer hamile olan arkadaslara da hayırlısı ile sağlıklı rahat hamilelikler yasatsın ve bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallah. sizleri çok sık yazamasamda takip etmeye calısıyorum.
Meri'cim özellikle senin hamileliğinin bana nasıl moral olduğunu anlatamam, bende senin gibi pcos'luyum daha önce 1-2 kere yazışmıştık bilmem hatırlarmısın ama inan şuanda kendi hamilelik haberimi almıs kadar mutluyum. hatta mutluluktan gözlerimden yaşlar akıyor. bana öyle büyük bir cesaret verdinki dilerim Rabb'im sana bin katını yaşatsın. insallah salı günüde gönlünü ferahlatıcak güzel haberlerini alır mutluluğuna mutluluk katarsın. Güzel Allah'ın içinde can taşıyan tüm kullarını nazarlardan korusun ve bebek özlemiyle yanan bizleri de en kısa zamanda görsün. şuanda yazmak istediğin daha o kadar sey varki ama gercekten yazamıcam gözlerim o kadar doluyorki devamını getiremicem.

benimde açık renkte bir akıntım var göğüs uçlarım da ağrı var ve benek benek oldu :O

inş. hamişsindir canım

inş.canım inş. yaşarım rabbım o günüde gösterir inş.

ayy hanımlaarrr aklıma kurt düştü beniiimm eşimde bi problem varsa 10 aydır boşunamı bekletildik biz şimdi yaa 2 gebelik geçirdim yinede sorun varmıdır hadi bi fikri olan aydınlatsınn lütfeeeennn

ayy hanımlaarrr aklıma kurt düştü beniiimm eşimde bi problem varsa 10 aydır boşunamı bekletildik biz şimdi yaa 2 gebelik geçirdim yinede sorun varmıdır hadi bi fikri olan aydınlatsınn lütfeeeennn

canım 2 gebelığin üstünden ne kadar geçti bu çok önemli. eşim anlattı bı adamın 1 çocuğu varmış çocuk buyuyunce 2. yı istemış ama bi turlu olmamış sonra bı gıtmış doktora varikosel sonradan olmuş yırtılma zamanla olabılıyormuş

Arkadaşlar benim eşimin sperm sonucuna göre sayı ve dölleme yeteneği iyi fakat hareketleri yavaş çıktı ve klomen kullanıyor 2.5 aydır. Benim durumumda olup hamile kalan var mı acaba ??

canım kızım şuan 3.5 yaşında 1.5 yaşındayken spiralle gebe kaldım tekrar ama kaybettim malesef sonra korunduk yani 2. yıla yeni girdik canımm o zaman olabilir demekkii bizdede böle bişey ayy eşim inattır bu konularda Allah yardımcım olsun zaten iki seçenek kaldı ya benim tüpler tıkandı veya yapıştı yada dediğiin gibi varikosel var

canım oldugunu pek zannetmıyorum ben baksana çok fazla geçmiş üzerinden. canım benımde 10 aydır olmuyodu kurtaj oldugum ıçın tüplerin tıkanmasından çok korkuyordum ama allaha şükür öyle bi şey yokmuş hemde bu ay rahim filmi istemişti benden nasip işte bende kızıp doktora bile gitmemiştim o ay hamıle kaldım işte. kafanında rahat olması gerekıyo. ben hep doktora gittim ilaç kullandım ama bişey olmadı doktoru da eşimin zoruyla bıraktım. kendımıze tatıl verelim dedi. benım çok kafaya taktıgımı görünce. bende bu ay iyice salmıştım kendımı. hiç umrumda değildi. beraberliği bile canım istediği için yaşıyordum bebek aklıma bıle gelmıyodu ama bu ay hamıle kaldım. demekki insannın aklıda bıraz rahat olmalı

canım yani yokmudur öle bişeyy diosun ha bide 10 aydırda uğraşıoruz bebek içinn yani 1.5 yıl falan korunmuş oluorum kayıbtan sonra.. ben senin rahat olduğunu biliordum bu ay canım konuşmuştuk sölemiştinn bana ne güzel oldu canım ya o kadar dua ettim ki bende meriye sana aklımdan isimlerinizle geçirdimm ahh bide beni duysa Rabbim canım benim takıntm aslında bebekte değil çok şükür diorum bitane var sorunum sağlıksız olmam sağlıklı olup olmasa takmam kafaya belki ama vakit kaybetmekten korkuo insan

evet canım bence yoktur benımde uzerınde 1.5 yıl gectı 10 audrıda korunmuyoruz oncesındekı 8 ay zaten yasaktı bıze yanı nerdeyse aynı durumdayız o yuzden ıcını ferah tut aklına kotu bısey getırme

ayy sağol canımm inşallah öledirrr su serptin yüreğime Allah razı olsunn aman ha dualarını eksik etme sakınn canımm

ayyyyyyyyyy aman aman amannnnnduyduklarımaaaa ayy gördüklerime inanamıyorummm hayırr hayırr inanıyorummm mericimmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmm hamişmisin sen kuzum inşallah rabbim sana mutlu bir haber yaşatır ayy salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum ben

suayyy canımmm çok tebrik ederim allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah canım benimm ohhh ne güzel hamişlerimize bak senn allahım yaaa süpersiniz

bocekkimmm canımmm inşallah rabbim seninde kucağına almanı nasip eder canımmmmmm küçük küçük bebişler gelsin gelsin

slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..

kuzum yaaa inanmıyorummm hayırlısı rabbimden ne denir bilmemki benimde bir düşükle sonuçlanan hamişliğim var ama yılmıyorum bak devam ediyorum çalışmalara nolur yapma böyle tamam ara ver dinlen biraz ama evdekilere söyle tabiki onlarında hakkı bilmeleri yinede sen bilirsin tatlım üzme canını var bir hayır mutlaka bundada

sağolasın canım benımbu ay olmadı yıne 1 hafta gecıktım olacakmısım gıbı bı belırtı de yok henuz..1-2 ay da ara vereyım dıyorum bakalım eşım ne dıyecek bu kararıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…