teşekkürler canım sağolsuay hoşgeldin hayırlı olsun canım
canımm yalan dünyanın yalan işlerine daldık bu aralarr pek giremiom canım yaa bugünde ne işse sakin bigün benim için sizlerle sohbet edeyim dedim azcık işte ay canımm senin ilk bebiş demii
ARKADAŞLARIM BENDE HEPİNİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..
İNANIYORUM HEPİMİZ TADACAGIZ ANNELİGİ..
ben kan testi yaptırdım degerim 80,20 ÇIKTI...
salı günü yine bakılacak degerime..aslında günüm 5 gün gecmesine ragmen düşük bir deger sanırım..
öle korkuyorum ki kimyasal olmasından
ne olur bana dualarınızı esirgemeyin..salı günü hersey daha da netleşecek...
kızlar rabbıme şükürler hamileyim
ay hala çoktayım ben adetım 5 gün geçti test yaptım eşimle hemen çıktı yarın sabahta kan vereceğim
tüm topiğimizin anneler gününü kutlarım
benimde açık renkte bir akıntım var göğüs uçlarım da ağrı var ve benek benek oldu :O
canım şimdi anladım o zaman söktürücü filan iç olmazsa baksana degerin çok düşük en azından adet ol bari
canım benım en belirgin belirtim gögüs agrısıydı. normaide onu hiç yaşamazdım üstüne bile yatamıyordum o derece ağrıyordu. bide sabah namaza kalktığımda bulantım oluyordu hafiften
ee canım o zman direk kan ver ama bi kaç gun daha bekle bence ben o hapı kullanırken hiç gecikme yaşamazdım. hap bittikten 4 gun sonra olurdum hemen zaten normaldede ben,m siklus 25 gun
sakın canım soğan suyu fılan içme. onu zaten adet bittikten sonra başlıyorsun. yumurtlama donemıne kadar sonra bırakıyorsun. eger devamlı kullanacakasanda korunuyorsun yoksa dusuk yapıyo
amin canım işallah sende yaşarsın aynı duyguları ee sıra sende artık
aa olurmu canım gerçi bende telle konuşuyom dıye yazmadım yarım saattir. anca geldim.
teşekkürler canım sağol
ya bende işteyim işte fırsat buldukça giriyorum evet ilk bebişimiz olacak allahım nasip ederse
ayy hanımlaarrr aklıma kurt düştü beniiimm eşimde bi problem varsa 10 aydır boşunamı bekletildik biz şimdi yaa 2 gebelik geçirdim yinede sorun varmıdır hadi bi fikri olan aydınlatsınn lütfeeeennn
canım 2 gebelığin üstünden ne kadar geçti bu çok önemli. eşim anlattı bı adamın 1 çocuğu varmış çocuk buyuyunce 2. yı istemış ama bi turlu olmamış sonra bı gıtmış doktora varikosel sonradan olmuş yırtılma zamanla olabılıyormuş
canım kızım şuan 3.5 yaşında 1.5 yaşındayken spiralle gebe kaldım tekrar ama kaybettim malesef sonra korunduk yani 2. yıla yeni girdik canımm o zaman olabilir demekkii bizdede böle bişey ayy eşim inattır bu konularda Allah yardımcım olsun zaten iki seçenek kaldı ya benim tüpler tıkandı veya yapıştı yada dediğiin gibi varikosel var
canım oldugunu pek zannetmıyorum ben baksana çok fazla geçmiş üzerinden. canım benımde 10 aydır olmuyodu kurtaj oldugum ıçın tüplerin tıkanmasından çok korkuyordum ama allaha şükür öyle bi şey yokmuş hemde bu ay rahim filmi istemişti benden nasip işte bende kızıp doktora bile gitmemiştim o ay hamıle kaldım işte. kafanında rahat olması gerekıyo. ben hep doktora gittim ilaç kullandım ama bişey olmadı doktoru da eşimin zoruyla bıraktım. kendımıze tatıl verelim dedi. benım çok kafaya taktıgımı görünce. bende bu ay iyice salmıştım kendımı. hiç umrumda değildi. beraberliği bile canım istediği için yaşıyordum bebek aklıma bıle gelmıyodu ama bu ay hamıle kaldım. demekki insannın aklıda bıraz rahat olmalı
canım yani yokmudur öle bişeyy diosun ha bide 10 aydırda uğraşıoruz bebek içinn yani 1.5 yıl falan korunmuş oluorum kayıbtan sonra.. ben senin rahat olduğunu biliordum bu ay canım konuşmuştuk sölemiştinn bana ne güzel oldu canım ya o kadar dua ettim ki bende meriye sana aklımdan isimlerinizle geçirdimm ahh bide beni duysa Rabbim canım benim takıntm aslında bebekte değil çok şükür diorum bitane var sorunum sağlıksız olmam sağlıklı olup olmasa takmam kafaya belki ama vakit kaybetmekten korkuo insan
evet canım bence yoktur benımde uzerınde 1.5 yıl gectı 10 audrıda korunmuyoruz oncesındekı 8 ay zaten yasaktı bıze yanı nerdeyse aynı durumdayız o yuzden ıcını ferah tut aklına kotu bısey getırme
ayy sağol canımm inşallah öledirrr su serptin yüreğime Allah razı olsunn aman ha dualarını eksik etme sakınn canımm
her zaman canım sende eksit etme
neyse canım ben çıkayım artık akşama görüşürüz bi aksilik çıkmazsa
inşallah sonuna kadar sağlıkla taşırsın canımm darısı hepimize olsunn..
slm arkadaşlar ben geldim...ama malesef yıne hüsran oldu sonuç...bhcg 0.100 cıktı moralim cok bozuldu.. eve nasıl geldım hatırlamıyorum bıle..üzgünüm...son 3-4 aydır aynı seyı yasıyorum..10 ay oldu ama yorgun hıssedıyorum kendımı..1-2ay ara vermeyı dusunuyorum bunu aksam konusucam esımle...ama evdekılere uzulmesınler dıye soylemıcem...umutlarını kaybetmesınler dıye...belkı haksızlık olur onlara ama dınlenmeye ıhtıyacım var gerçekten..
ayyyyyyyyyy aman aman amannnnnduyduklarımaaaa ayy gördüklerime inanamıyorummm hayırr hayırr inanıyorummm mericimmmmmmmmmm bebeğimmmmmmmm hamişmisin sen kuzum inşallah rabbim sana mutlu bir haber yaşatır ayy salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum ben
suayyy canımmm çok tebrik ederim allahım kucağınada almayı nasip eder inşallah canım benimm ohhh ne güzel hamişlerimize bak senn allahım yaaa süpersiniz
bocekkimmm canımmm inşallah rabbim seninde kucağına almanı nasip eder canımmmmmm küçük küçük bebişler gelsin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?