maşallah Bi problem var mı peki
HAMDOLSUN sorun yok yine görüşürüz canım ben çıkıyorum
slm kızlar nasılsınız
hoşgeldin gülüm
hoşbuldum canım nasılsın
tşk ederim gebelik nasıl gidiyor
iyi gidiyor şimdilik canım cok şükür kendinden bahsedermisin biraz
gecmişim mden bahsetmek seni de benide yorar 2 yıllık evliyim yaşım 21 septum vardı rahimde ameliyat oldum bekliyorum bekliyorum bekliyorum sen kaç yasındasın
gecmiş olsun canım rabbim biran önce şifanı versin hayırlı evlatlar nasip etsin inş bazen hiç bir sorunun olmasada sabırla beklediğin şey gelmez bi türlü ama allahım hiç ummadıgın bi anda mucizeni verir sen farkında bile olmadan bu süprizle karşılaşırsın ..ben 23yaşındayım canım
bu ay hersey bana Allahın dilemesiyle olur dedi. Evet haklısın Sorun beklemeyi öğrenmek aslında güzel duaların için tşk ederim
bende evliyim cocuk yok 2 yıl olacak septum amel. oldum yani perde vardı rahimde Allahın bizim için ol demesini bekliyoruz Sen kac yıldır evlisin yasın kac problem ne
olsun canım bunun farkında olmanda güzel sana dediğimi ben bile zamanında zor yaptım yani sabretmeyi ama umudumu yitirmeden tabi...
normal yolla cocuğum olmıycak düşüncesiyle tedavi görücem dediğim ay hamile kaldım hemde hiç aklımda yokken buda benm mucizem..
Cnm rahmin perdeliymis galiba ameliyatı zor oluyomu anlatirmisin
olsun canım bunun farkında olmanda güzel sana dediğimi ben bile zamanında zor yaptım yani sabretmeyi ama umudumu yitirmeden tabi...
normal yolla cocuğum olmıycak düşüncesiyle tedavi görücem dediğim ay hamile kaldım hemde hiç aklımda yokken buda benm mucizem..
evet mükemmel bi mucize Rabbim hayırlı kılsın
Canım laparoskopi yapılmıştı kapalı bir işlem oldu sen hissetmiyorsun cok fazla agrın olmuyo sonrasında hafif bir kanaman oluyor o kadar Sende de mi böyle bi problem var
sendeki problem neydi de tedavi düşündünüz
inşallah canım benimamin canım ins hayırlıdır rabbim sizlerede nasip eder insallah hayırlısını...
Yok canım Bi tanıdığımda var ben iki yıllık ewliyim Bi sorunumuz yok ama zamanı var demekki.gerci rahim filmimi istemedi doktor gerek duymadı galiba.bugun batım.bekliyorum umudum yok zaten.boyle iste:)
bendeki tek sorun sabırsızlıkla beklediğim bebeğimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?