Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Aşkolsun ya zaten cok sık girmiyorum Hepiniz beni yarı yolda bıraktınız Hanife böyle ayrlık olmaz

gecmişim mden bahsetmek seni de benide yorar 2 yıllık evliyim yaşım 21 septum vardı rahimde ameliyat oldum bekliyorum bekliyorum bekliyorum sen kaç yasındasın

gecmiş olsun canım rabbim biran önce şifanı versin hayırlı evlatlar nasip etsin inş bazen hiç bir sorunun olmasada sabırla beklediğin şey gelmez bi türlü ama allahım hiç ummadıgın bi anda mucizeni verir sen farkında bile olmadan bu süprizle karşılaşırsın ..ben 23yaşındayım canım

bu ay hersey bana Allahın dilemesiyle olur dedi. Evet haklısın Sorun beklemeyi öğrenmek aslında güzel duaların için tşk ederim

bu ay hersey bana Allahın dilemesiyle olur dedi. Evet haklısın Sorun beklemeyi öğrenmek aslında güzel duaların için tşk ederim

olsun canım bunun farkında olmanda güzel sana dediğimi ben bile zamanında zor yaptım yani sabretmeyi ama umudumu yitirmeden tabi...
normal yolla cocuğum olmıycak düşüncesiyle tedavi görücem dediğim ay hamile kaldım hemde hiç aklımda yokken buda benm mucizem..

evet mükemmel bi mucize Rabbim hayırlı kılsın

sendeki problem neydi de tedavi düşündünüz

Canım laparoskopi yapılmıştı kapalı bir işlem oldu sen hissetmiyorsun cok fazla agrın olmuyo sonrasında hafif bir kanaman oluyor o kadar Sende de mi böyle bi problem var

Yok canım Bi tanıdığımda var ben iki yıllık ewliyim Bi sorunumuz yok ama zamanı var demekki.gerci rahim filmimi istemedi doktor gerek duymadı galiba.bugun batım.bekliyorum umudum yok zaten.boyle iste:)

amin canım ins hayırlıdır rabbim sizlerede nasip eder insallah hayırlısını...
inşallah canım benim
Yok canım Bi tanıdığımda var ben iki yıllık ewliyim Bi sorunumuz yok ama zamanı var demekki.gerci rahim filmimi istemedi doktor gerek duymadı galiba.bugun batım.bekliyorum umudum yok zaten.boyle iste:)

hımm anşladım Niye heycan görmedim sende Adet belirtisi mi var yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…