evet ama alistim artik kiz ole cok fazla koymuoo yani..gelicek birdahaki ay kacinda gelse die dusunuorumm 7 sinde hastalaniorum..yumurtlama donemim 20 sinden itibaren en onemli gun 24 u 10 15 gun kalick acaba 18 19 gibi gelse nasil olur tutarmi bisiler bizdeo gidene kadarda ogreniriz belki olabilirmi ki kizlarr...
olur bacım neden olmasın sen son 3 adetni söle ben sana sölim yumurtalam dönemini cnmm
oooooooooooooo valla hiçte öle maluk maluk oturmuon..
nerelere telefonlar edion kıs sen
kocasızlık basıma vurdu de
bakanım en az 3 cocuk yapcas nolur kocama gönderin de
insallah güzel haberler gelir.Allah ım gönlündekini nasip etsin canm
ii geceler zeynom.benmde cok uykum geldi.
sen yat ben arkandan gelıom
6 mart 7 nisan 7 mayis beklenen tarih 7 haziran canim ovu. donemi 24 u gorunuor ama ...
en uygn tarihh hamile kalabilmek için 19 ve 25 arası cnm benmm ...ayy gelrse bugnleri boş geçirmeyin cnmmm
evett tatlimmmmm bizde bosa gecirmicez bu gunleri insallah sag saglim gelirde benimkiii calismalarimizi surdururuzzzztutarsa artik tutmazsa tabiii diyecek biseyimiz yokkk beklemeye devammm gunumuz vardir bizimde elbett..tatlim kimsecikler kalmadiii napakk yatak mi bizde
ay cnm sağ salim gelsin çalışınn bebiş tutsunnn..ohh çifte mutlulukk cnmmmm benmmm..anam yatalım evet benmde uykum geldi zatii görüşürkk bebeğimm
htrlıyorum cnm eşinn gttini ama neyin ne zman tutu bellimi olur inşllh bu ay hamile klırsınn ayy yumurtlam döenminden 14 gün sonra adet olman gerikiyor biliyormusun cnmm mesala nisan 15 de yumurtladın nisannn 29 adet olman gerkiyor cnmm
canım çok geçmiş olsunnn allahım şifa versinn hava degişimi yine sogudu havalarr dikkat ettin canmm..bizim paşa hasta teyzesi 2gündür ilaçla felan biraz ii ilaç etkisi gecince düşüyor gene ates vs de var ne bilim gene sulardan mikrop kaptık gibi karın agrımzda var cünkü
merhaba bende mayısta hamile kalmak istiyorum son adet tarihim 30 nisan 31 günde adet oluyorum yumurtlama dönemini bir türlü hesaplıyamadım adetimin başladığı günden bveri her gece her sabah ateşimi ölçüyorum ama ölee büyük bir değişiklik görmedim hep 35 derecelerde hiç 36ya çıkmadı ama göğüslerim taş gibi ve kasıklarım çok ağırdı bu hafta akıntımda bölee uzun elastık kıvamda anlıyamadım çokta stres yaptım troıt hastasıyım bırdeyazdımda yazdım valla ster yaptım biraz geçen ay da denedik adetimden bir hafta önce kanda baktırdım gebe çıktım sonra adet günüm geldi hasta oldum tutmadı heralde bakalım bu ay ne olucak. bu arada benimde bir kızım var 3 yaşında ama onun zamanında hemen hamile kalmıştım o zaman troıt problemim yoktu.sizler ne durumdasınız
Nil bana guzel dualar anlat ben senın gıbı guzel dua etmeyı bılmıyorumsen cok guzel dualar edıyosun nolursun dualarında benı unutma
selam arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum nasısınız
arkadaslar ben bişeyi çok merak ediyorum mesela bu ay adet olduysam adet sonrasında girilen ilişkide bebek oluyomu kesin hesaplarıma göre tam yumurtlama günümde ilişkiye girmişimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?