Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yarenımde odasında ona bkıyo cok sevıyo hatta gunmu vardı cnm senın annende misafirlerden gizlı işaretler ypıyomo

tv alışkanlıgım yok ama bendee çok seviyorum bunu
gün degil dii canımm arkadaslarıı komusalar felenn
gizli isarett ben anlamadımm canım

yarenımde odasında ona bkıyo cok sevıyo hatta gunmu vardı cnm senın annende misafirlerden gizlı işaretler ypıyomo

mesela benım annem kolonya kehve gibi şeylerı açık açık sölemez caktırmadan işaret eder ay banada bi gulme glir

bana mıı sarkıı sölüyonnn
sayfa açılmadıı bendee o işareti yaptımm

ayy evet canımm ya aynenn bendee delii olurumm aksii gibbii

hahah b4enımde sin,rlerım bozuluyo hele bide mesela komşu gelmiş kahve yapmışım işaret yapar yada der bilmemne teyzenın kahvesını aldıe boşunu ay bi giderım daha yarıda ayyy kalırım orada

hahahah en iisi hiç bulaşmamak dedi bencede

ben sana sarkı sölüom kuzum...
hatta biras da oynayayım en iisi:118::118::118::118:

kısss dur bakımm yerindee oynama zıplama yasak artık sana
sarkı söle sen daha iyii canımm benim

ay gulben ergende aynısını anlatmıştı ne gulmuştum ay bide ben 7 senelık ebvlıyım annem her arayışında bak kendını ac bırakma herşekyden ye gııuzelguzel demedığı dahA 1 GUN BİLMME
ayy ne güsell seni düşünüyorr işdee
benim annemde ne pişirse mutlaka bi tabak verirdii bende artık yemek yapmayı bıraktımm

ayy ne güsell seni düşünüyorr işdee
benim annemde ne pişirse mutlaka bi tabak verirdii bende artık yemek yapmayı bıraktımm

haah yakınmısınız siz ay bencede iyi olmuş eşinede bi tabak uğraşmaya ne gerek ay bızımkı yakın olsa onuda yapcak cnm annem benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…