Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hele sükür birileri varmis
selam canımm hoş geldinn nasılsınn
çalışıyorum ya canım hafta içi pek giremiyorum neler yaptın görüşmeyeli?
hımm anladımm napımm aynıı hersey bi degişiklik yapp adetimi bekliyorumm nasıpse pazara denk geliyoo bi ileri falan atabiliyodaa
sen neler yapıyorsunn sen de var mı bi haber

benim de adetim beş gün gecikti tabi heveslendim test yaptım negatifsonra bugün çok fazla ağrım oldu.hastanede hormon tahlili yaptırdım normal çıktı ama.adet düzensizliğim yine başladı demek ki

benim de adetim beş gün gecikti tabi heveslendim test yaptım negatifsonra bugün çok fazla ağrım oldu.hastanede hormon tahlili yaptırdım normal çıktı ama.adet düzensizliğim yine başladı demek ki
hımm neden oluyo kii adet düzensizliginn
h.boldum beni gecte seni çok çok iyi gördüm maşallah al bu çiçekler sana

çokk saoll canımm

kız bi selam verdim berrinin dışında alan olmadı nolmuş bunlara Heralde birilerini doğum heycanı sarmış gel çabuk gel

anladımm canımm doktor nediyor normalmii bu düzen bozukluguu ahh oo bebişlerr nerlerdeler bilmemm
geldimi kırmızılar aman gelmesin yaaa

gelsee sanrımm bu kadar iyi olamazdım

Ah canımm benimmm hoşbuldumm napıosunn yaa benim ikigündür hiç keyfim yok bebem ya bakıp bakıp çıkıorumm çoook halsizimm uyukluom hatta şuandada :)))) KIZLARR HEPİNİZE SLM BU ARADAAA

anladımm canımm doktor nediyor normalmii bu düzen bozukluguu ahh oo bebişlerr nerlerdeler bilmemm

gelsee sanrımm bu kadar iyi olamazdım

tabi çok normal değil ama hormon bozukluğunun tedavisi doğum kontrol hapı.bebek istiyoruz ya onu da kullansam bebek olmuyor.hoş böle de olmuyor ya.neyse canım umarım senden güzel haberler alırım.sen ne kadar süredir istiyon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…