selam canımm hoş geldinn nasılsınnhele sükür birileri varmis
hımm anladımm napımm aynıı hersey bi degişiklik yapp adetimi bekliyorumm nasıpse pazara denk geliyoo bi ileri falan atabiliyodaaçalışıyorum ya canım hafta içi pek giremiyorum neler yaptın görüşmeyeli?
slm canm hoşgeldin
Ben geldim şekerler
selam canımm hoş geldinn nasılsınn
hımm anladımm napımm aynıı hersey bi degişiklik yapp adetimi bekliyorumm nasıpse pazara denk geliyoo bi ileri falan atabiliyodaa
sen neler yapıyorsunn sen de var mı bi haber
hoş geldinn nasılsınn fanaaa
teşekkür ederim canm..Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin insallahhosbulduk canim. tekrar tebrik ederim...
ben iyim kizlar, sizde iyisinizdir insalla...
teşekkür ederim canm..Allah ım tüm isteyenlere nasip etsin insallah
bende iyiyim Ayfercim seni gördügüme cok sevindim
hımm neden oluyo kii adet düzensizliginnbenim de adetim beş gün gecikti tabi heveslendim test yaptım negatifsonra bugün çok fazla ağrım oldu.hastanede hormon tahlili yaptırdım normal çıktı ama.adet düzensizliğim yine başladı demek ki
h.boldum beni gecte seni çok çok iyi gördüm maşallah al bu çiçekler sana
hımm neden oluyo kii adet düzensizliginn
daha önce hormon bozukluğum vardı ondan oluyordu.beş altı ay çok düzenli oluyor.sonra iki üç ay düzeni bozuluyor.sonra tekrar düzene giriyor.hep böle.tabi düzenim bozulduğunda canım sıkılıyor.bebek istiyorum ya
hımm neden oluyo kii adet düzensizliginn
çokk saoll canımm
anladımm canımm doktor nediyor normalmii bu düzen bozukluguu ahh oo bebişlerr nerlerdeler bilmemmdaha önce hormon bozukluğum vardı ondan oluyordu.beş altı ay çok düzenli oluyor.sonra iki üç ay düzeni bozuluyor.sonra tekrar düzene giriyor.hep böle.tabi düzenim bozulduğunda canım sıkılıyor.bebek istiyorum ya
geldimi kırmızılar aman gelmesin yaaa
anladımm canımm doktor nediyor normalmii bu düzen bozukluguu ahh oo bebişlerr nerlerdeler bilmemm
gelsee sanrımm bu kadar iyi olamazdım
anladımm canımm doktor nediyor normalmii bu düzen bozukluguu ahh oo bebişlerr nerlerdeler bilmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?