Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

haha ay söleme bakım ozaman belkı yapamayanlarımız olur bulantıdan ben cnm ıstesın 7 24 yaparım ay en cok ta gece gec vakıt dolma ıcı ıster cnm sade dolma ıcı yapar yerımmm

hayırlı akşamlar canım hoşgeldin..çok şükür sen nasılsın..
saolasın canım bende iyiyim sükürr
hoşgeldin gülüm okudum da biraz ne yaptın Biraz daha iyisinizdir inşallah
iyiyim canım evdeyim oldu bittii işdee bi anlık sinir herseye neden olabiliyormus
haha ay söleme bakım ozaman belkı yapamayanlarımız olur bulantıdan ben cnm ıstesın 7 24 yaparım ay en cok ta gece gec vakıt dolma ıcı ıster cnm sade dolma ıcı yapar yerımmm
oh masallah canım ya gece dolma içi aman afiyet olsunn bende üşenirim sahsen kalkıpda yapmaya

benim de acısız canımı çıkarsan çok sevinirim

:):) bizede annelik nasib etsin rabbim (hayırlısıyla)

amın cnm benım ayy ben yarenın okadar uztune duşmuyorum ye ye dıe heralde gecmışe ınmek lazım ben kuruuu kupkuru yemek yemeyen cocuktum annemde alışkanlık bırakmısın heralde

Neyse gecmiş olmasına sevindim Rabbim huzurunuzu artıracak bebişler nasib etsin

kızlar ya yıkanmam var uyumam var evı topladım ama supurmem var ama yok an gucum yetmez burdan cıkmamda yok ne olcak benım bu halım dıyın hele

kızlar ya yıkanmam var uyumam var evı topladım ama supurmem var ama yok an gucum yetmez burdan cıkmamda yok ne olcak benım bu halım dıyın hele

valla canım ne diyelim evinin işi önce gelir şimdi yapmassan biirikir ALLAH kolaylık versin diyelim

masalaahh kısın çok şirin dedigin gibi tam formundaa canım
sen zayıfsın ya annen ondan öle diodur sana

MAŞALLAH ALLAH anasına babasına bağışlasın..evet bencede kilosu ii tütütütüü.nazar değmesin

maşallah yakın fotosu yok mu cok güzel miş kız aman Allahım KIzı böyleyse anası nasıldır acaba

valla canım ne diyelim evinin işi önce gelir şimdi yapmassan biirikir ALLAH kolaylık versin diyelim

cnm toplamayı yaptım makıneye bulşaıkları attım oyuncaklar toplqndı yemek yenıldıkten sonra gr gır da yapıldı kırıklar gıttı ay supurmek ve supurmemek arasıyım ay cokta enrjım bıtt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…