Yareni sen m i astın kız Kızın sesi soluğu kesildi
yok şeker bee ben kıyamam..
işsiz kalırsın o zaman ben sana söyliym asacaksın
Anaaa kız sen o msja ne bakıyon msj montaj o Sakın yanlış anlama aramızda bişey yok o msjdakilerle İftira kız gel senide öpiym barışalım
haa bak benden fayda var geldımmmmmm ay bende gun vardı bıde sıcak hazırlık falan yorulmuşummmmmmm sen napıynnnn
patron nerde istifa ediyorum..
Yareni sen m i astın kız Kızın sesi soluğu kesildi
hahhahaa teldeydım de anam ablam sıradan aralar nasıl gectı gun yoruldunmu guzel oldumu yaptıkların beyendılermı beyendıler dersen hemen tarıffff bu merasım uzar
etme dur asmaca yerine seni boğmaca yapalım bi kasık suda boğarsın
bu uşaklarla horon tepiyk Kız stres vücuda vurdu silkelersek gecer diye düşündük
anammm dahıl olamk ısrterdım ama cok youldum sıcak benı yorduuuuuuuuuuuu
vaaayy beee bu da bi stres
evet canım işin baya zormuss seninn benim kide iş degiştirdii cuma bi hatta olacak allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinncnm sıkma canını pazar gunu kavga etık bnım gıdek yerım bıle yok ıkı dakka sonra barışıyoz esımde işten ayrıldı elı kesıldı hepsı ust uste geldı bıde soyle dusun bak ben butun gun evdeyım ve gıdecek kımsem yok bu ayın sonunda grumcemler gelecek evde olacagız 20 kısı dusun artık evın tek gelını bulanıma daha cok grıyom ama napalım sabredıyorum o yuzden sıkma canını cnm duzelır hersey
evet canım yaptım aslında vardı da yemek dedim ya aradı baska bişiy istediibuzınnn yaptın mı yemegını ne yaptın bakımmmm
yok şeker bee ben kıyamam..
benim de acısız canımı çıkarsan çok sevinirimilla öldürtcen yani canii seniii tamam acısız hallederiz..
tabı annem gece uyumamıştır napcak ne etck bu kız yorulcakmı ay 7 senelık evlıyım bana hala sakın karnını ac bırqkma sıkı sıkı doyur dıo hahha anne yureği işte
herkese hayırlı aksamlar nasılsınızz kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?