Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah cnmm ınşalla ya öpsunler ellerımı benım ay cnm benım adetlerın duzene gırme olayı olmasında bebış gelsın bu ay ınşalla yarın randavu kaç ta nasıl drundan memnunmusun
ayyy öpsünlerr wallaa :):):):):):):) teyzede oluyoz yaa yaşlanıyozz heee :):):):):):):) allah a şükür canım çok memnunum gittiğim yerde 3 dr war 3dende çok memnunum .... yarın sabah arıcam kaçta gel derse ozamn gidicem şuan saat belli diyil ama çıkar çıkmaz iyi yada kötü sana msj atarım mutlaka :):):):):):):):):):):):)bakalım ne dicek bukadar heycanlanmamıştım hiç içimde garip bi sevinç warr hihoytttt :32::32::32::32::32::32::32:

kızlar ya nıl ne durumda anlamdım bı göruyorum bı kaybedıyrum acaba benmı hayellenıyorum gelıpte yazmadan gıtmezdı benım komsum

Burdayım komşucuğum.. Keyfim yok bugün biraz.. Genel hallerimden biri yani..
Ya kafam karışık.. Diyorum ki, araştırma hastanesine gideyim..
O doktor bu doktor aramaktansa, orada yapayım doğumumu..
Benim diğer ekstra sorunlarımdanda haberleri olur en azından..
Ne bileyim.. Sonra pişman olmak ta var..
Bir arkadaşım var, araştırmada hemşire..
Onunla konuşacağım, bakalım ne diyecek..
Kafam çok karışık anlayacağın..

ARKADAŞLAR VARYA; DOĞRU DOKTORU BULMAK, İŞİN EN BÜYÜK KISMIYMIŞ..
BUNU ANLADIM...

İyiyim işte canım sağolasın.. Çok şükür halimize. Biliyorsunuz benim ekstra durumlarımda varya.. Zorlanıyorum biraz.. Çarpıntılar.. İç daralmaları falan.. Bazen kendimi çok güçsüz çaresiz hisediyorum..
Aman gülüm kendine dikkat et..
İlk aylar çabuk geçiyor sankide... Sonraki aylar geçmek bilmiyor...

Allah yardımcın olsun canım kalan günlerini rahat atlat inş.
karnım büyümediği için şuan sanki günler geçmiyormuş gibi geliyor bana :37::37::37:

Bunada şükür.. Hiç uğramayanlarda var..
Bebiş en son iyiydi.. Tık tık vuruyor içerden bazen, iyidir herhalde teyzesi..
Benimde detaylı test yaklaşıyordaa..
Yaptırsam mı yaptırmasam mı kafam karışık biraz...

detaylıyı yaptırmakta neden kararsızsın canım?

Bunada şükür.. Hiç uğramayanlarda var..
Bebiş en son iyiydi.. Tık tık vuruyor içerden bazen, iyidir herhalde teyzesi..
Benimde detaylı test yaklaşıyordaa..
Yaptırsam mı yaptırmasam mı kafam karışık biraz...
iyidir iyidir inşş Rabbim korur onu annesi ..... sende kendine çok dikkat et canım arkadaşım az sakın kendini dinlen .....walla bu testler sonuç çıkana kadar çok yıpratıyo insanı he eline iyi olduğun belgesini alınca pek bi rahatlıyonda ozamna kadar işgence.....ne bilim yaptırmak iyi herhangi bi probleme karşı erken önlem alınabilr belki tabi Rabbim korusun hertürlü aksilikten inşş..... drde öneriyo yaptır bence ama yok çok luzumlu görmediysee sende strese girmemiş olursunn.......

Burdayım komşucuğum.. Keyfim yok bugün biraz.. Genel hallerimden biri yani..
Ya kafam karışık.. Diyorum ki, araştırma hastanesine gideyim..
O doktor bu doktor aramaktansa, orada yapayım doğumumu..
Benim diğer ekstra sorunlarımdanda haberleri olur en azından..
Ne bileyim.. Sonra pişman olmak ta var..
Bir arkadaşım var, araştırmada hemşire..
Onunla konuşacağım, bakalım ne diyecek..
Kafam çok karışık anlayacağın..

ARKADAŞLAR VARYA; DOĞRU DOKTORU BULMAK, İŞİN EN BÜYÜK KISMIYMIŞ..
BUNU ANLADIM...

yanı evet tatlım hemsıre arkadaşında sölemıştı zaten bence kesınlıkle faklı bı durumun var ve cok teşkılatlı bı hastanede doğum yapman senın ıcın en ıysı olucaktır bence yarın ılk ışın o hastaneden arkadaşınında aracılıgıyla bı dr randavusu almak olsun sıfırdan başla detaylınada orda gır doğumunuda orda yap derım
keyıfsız halın hemen ılgımı cektı zaten cnm ama takam kafana sakın bebeişini duşun

ah cnm benımya gecmış olsun uzuldum şimdi bak aman dıkkat et kendıne yat bol bol ben bılırı durmazsında ış guc yıpratmayasın kendını sıcaklarda

Kız temizlik yapıyorum hala.. Geleli kaç hafta oldu.. Eskidne olsa 3 günde bitirirdimm. Şimdi 1 haftadır cam siliyorum.. Hergün 2 cam 2 cam.. Bugün dışarı sarka sarka cam sildim valla.. Ayyy eşim görseydi kıyametler kopardı evde.. Hele bu halimde.. Amaannn.. Can sıkıntısından kendime ,iş arıyorum.. Başka yapacak iş yok ki.. Arkadaşlarım hep tatilde, köylerinde.. Bende kendimi işe verdim 2 haftadır.. Dün merdivene çıkıp mutfak dolabının üstünü falan sildim yağ çözücülerle.. Ayy, kendime kızıyorum sonra.. Ya hamileyken bunlar yapılır mı diye.. Aptallaştım iyice.. Hem yapıyorum, kendimi alamıyorum, hemde kendime çok kızıyorum sonra.. Vicdan azabı hissediyorum.. Bende obsesif takıntı var. Temizlik konusunda.. Temizliğe başladım mı, evime bal döküp yalayabilirsin yani.. Öyle yapıyorum.. Ne gerek varsa.. Bazen artıyor bu bende.. Şu anda da tavan yapmış durumda.. Deliriyorum herhalde.. Biri beni durdursun...:37:

ayyy öpsünlerr wallaa :):):):):):):) teyzede oluyoz yaa yaşlanıyozz heee :):):):):):):) allah a şükür canım çok memnunum gittiğim yerde 3 dr war 3dende çok memnunum .... yarın sabah arıcam kaçta gel derse ozamn gidicem şuan saat belli diyil ama çıkar çıkmaz iyi yada kötü sana msj atarım mutlaka :):):):):):):):):):):):)bakalım ne dicek bukadar heycanlanmamıştım hiç içimde garip bi sevinç warr hihoytttt :32::32::32::32::32::32::32:

ay evet ya mutlaka msj ını beklıcem ama cıft yumurta msjı ona göre heeeeeeeeeeee bu arada avatardakı yazını sevdım
karamsar olunca enerjım duşuyo

Allah yardımcın olsun canım kalan günlerini rahat atlat inş.
karnım büyümediği için şuan sanki günler geçmiyormuş gibi geliyor bana :37::37::37:

Haha.. Bakış açısıııı.. Karnınla ne alakası varki.. Her gittiğinde başka başka görüyorsunya bebişi.. Onun için sanki daha çabuk geçiyor.. Birde ilk aylarda genel sorunlar daha az olduğuından.. Gerçi benim daha beterdi ama, sanki genede çauk geçti..

detaylıyı yaptırmakta neden kararsızsın canım?

Çüknü ben hiçbir testi yaptırmak istemedim.. Ve yaptırmadımda.. Çünkü o testlere inanmıyorum ben.. Daha doğrusu güvenmiyorum.. Neticede o testlere güvenip bebeğimi 5. ayda aldırmam.. Aldırmayacağım bebeğim içinde strese girmeye gerek yok bence.. Ama şimdi detaylı test vakti geldi.. O daha farklı birşey.. Yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.. Birazda doktorumla gerektiği gibi bir iletişim kuramadığımızdan herhalde.. Pek ilgili bir dokotr değil.. Ondan olmalı birazda...:50:

Kız temizlik yapıyorum hala.. Geleli kaç hafta oldu.. Eskidne olsa 3 günde bitirirdimm. Şimdi 1 haftadır cam siliyorum.. Hergün 2 cam 2 cam.. Bugün dışarı sarka sarka cam sildim valla.. Ayyy eşim görseydi kıyametler kopardı evde.. Hele bu halimde.. Amaannn.. Can sıkıntısından kendime ,iş arıyorum.. Başka yapacak iş yok ki.. Arkadaşlarım hep tatilde, köylerinde.. Bende kendimi işe verdim 2 haftadır.. Dün merdivene çıkıp mutfak dolabının üstünü falan sildim yağ çözücülerle.. Ayy, kendime kızıyorum sonra.. Ya hamileyken bunlar yapılır mı diye.. Aptallaştım iyice.. Hem yapıyorum, kendimi alamıyorum, hemde kendime çok kızıyorum sonra.. Vicdan azabı hissediyorum.. Bende obsesif takıntı var. Temizlik konusunda.. Temizliğe başladım mı, evime bal döküp yalayabilirsin yani.. Öyle yapıyorum.. Ne gerek varsa.. Bazen artıyor bu bende.. Şu anda da tavan yapmış durumda.. Deliriyorum herhalde.. Biri beni durdursun...:37:

haha valla dedıgının hıcbırınden gerı kalmıyorum desem yerı ama tabı daha temkınlı ve dınlenerek yapıyorum bende ay iş guc olmadanda zaman gecıyokı ya böle eve baktıgında göze carpan yer daha can sıkıcı oluyo ama sen yınede temkınlı daran tatlım

evet canim ya o gün keyifsizdim. bu aksamda keyfim yok. heran kacabilirim:27::27:

bu aralar durgunum canim ya bakmayin siz bana.

anaaaaaaaaaaaaaaa bu akaşam keyıfzız bı gecemı sanada nıl arkadaşımda öle bence kaçma kaçmada neşelndırelım senı birazcık olmazmı
cnm keyıfsızlını sebebı varmı yoksa arada gelır ya hepımız ondanmı

selam kızlarr;
nill,,yarenn,,sizlerin ayaklarda şişme oluyomu yaa..gerçi ben bugun fazla gezdim ondandır ama ilkinde hiç şişme falan olmamıştıı..ay resmen ayak parmaklarım şişti yaa orasıda şişermi anam yaaa...daha neler gelcek başımıza :1:

yanı evet tatlım hemsıre arkadaşında sölemıştı zaten bence kesınlıkle faklı bı durumun var ve cok teşkılatlı bı hastanede doğum yapman senın ıcın en ıysı olucaktır bence yarın ılk ışın o hastaneden arkadaşınında aracılıgıyla bı dr randavusu almak olsun sıfırdan başla detaylınada orda gır doğumunuda orda yap derım
keyıfsız halın hemen ılgımı cektı zaten cnm ama takam kafana sakın bebeişini duşun

Evet canım, bende öyle yapmaya karar verdim.. Cuma günü arkadaşıma gideceğim.. O gün evdeymiş.. O 2 doğumunu da orada yaptı.. Ayrıntıllı olarak bir konuşayım bakayım.. Hemen randevu aldığıp, bir denemeyi düşünüyorum.. Bakalım ne olur..En mantıklısı bu sanırım.. Aslında belkide en başındna böyle yapmalıydım.. Neyse.. zararın neresinden dönersen kardır.. Eğer asistanlar acemi acemi ilgilenirlerse, devam etmem oraya.. Ama güzel ilgilenirlerse, bırakırım özel doktorumu..

Çüknü ben hiçbir testi yaptırmak istemedim.. Ve yaptırmadımda.. Çünkü o testlere inanmıyorum ben.. Daha doğrusu güvenmiyorum.. Neticede o testlere güvenip bebeğimi 5. ayda aldırmam.. Aldırmayacağım bebeğim içinde strese girmeye gerek yok bence.. Ama şimdi detaylı test vakti geldi.. O daha farklı birşey.. Yaptırıp yaptırmamakta kararsızım.. Birazda doktorumla gerektiği gibi bir iletişim kuramadığımızdan herhalde.. Pek ilgili bir dokotr değil.. Ondan olmalı birazda...:50:

cnm sen deralıyı ıhmal etme cunku bebgınde olan sorunların dıarıda olan tedavısını gecıkmeden yapılmasını saglıyo yada onun yanı sıra kordondan bebge gıden kanın akışkanlıgına plesantanın durumuna gıbı pek çok seye bakılıyo yanı bebegınde bı sorun cıksa bıle doğdugunda takıp edılıyo anne karnında bebgıne zarar verebılcek hıc bı ışlem yok

anaaaaaaaaaaaaaaa bu akaşam keyıfzız bı gecemı sanada nıl arkadaşımda öle bence kaçma kaçmada neşelndırelım senı birazcık olmazmı
cnm keyıfsızlını sebebı varmı yoksa arada gelır ya hepımız ondanmı

ah keske eski nesem geri gelse. anlatip keyfinizi bozmak istemem canim. cokta kötü degilim cok sükür ama sanirim evimde bi nese kaynagimiz eksik ondan böyleyim

anammm kuzum delirdin sen herhal yorulduğun cabası bide o sökücüleri koklatmışın evlatcazına ....aman noluck şuda kaç ay war doğuma az sabret hele .....kız yazık walla yıpratma bukadar kendinii ....sen nie bukadar detaylı biyer istiyon ki hayırdır bi durum yok inşş .....
yaren
lamia
nil
angel
sevgi

nasilsiniz??
iyiyiz kuzum nasıl olalımm beklemelerdeyiz hala sen nasılsın keyfin nie kaçıkk az takıl burdaa düzelirsinn :):):)::):):):):):):
ay evet ya mutlaka msj ını beklıcem ama cıft yumurta msjı ona göre heeeeeeeeeeee bu arada avatardakı yazını sevdım
karamsar olunca enerjım duşuyo
hahahaha yok koşulsuz tevekkül edicem artıkk...elimden geleni yapmaya duamı tam etmeye çalışıyorum ama Rabbime bıraktım gerisinii fazla ısrara gerek yokk..... :34::34::34::34::34:

Back
X