Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selam kızlarr;
nill,,yarenn,,sizlerin ayaklarda şişme oluyomu yaa..gerçi ben bugun fazla gezdim ondandır ama ilkinde hiç şişme falan olmamıştıı..ay resmen ayak parmaklarım şişti yaa orasıda şişermi anam yaaa...daha neler gelcek başımıza :1:

valla kuzum bende yok şişme su anda ama ben sıcakta hıc cıkmıyorum bugun gun vardı eşim getırrdı göturdu ama sıcakta normal dıe duymuştum

selam kızlarr;
nill,,yarenn,,sizlerin ayaklarda şişme oluyomu yaa..gerçi ben bugun fazla gezdim ondandır ama ilkinde hiç şişme falan olmamıştıı..ay resmen ayak parmaklarım şişti yaa orasıda şişermi anam yaaa...daha neler gelcek başımıza :1:

Kız çok gezersen, olur tabii.. O normal insanda bile oluyorda, hamilede olmaz mı.. Her hamilelik birbirinden farklıdır zaten.. Ama çok gezince şişme normal.. Bende de oluyor fazla ayakta kalınca...

cnm sen deralıyı ıhmal etme cunku bebgınde olan sorunların dıarıda olan tedavısını gecıkmeden yapılmasını saglıyo yada onun yanı sıra kordondan bebge gıden kanın akışkanlıgına plesantanın durumuna gıbı pek çok seye bakılıyo yanı bebegınde bı sorun cıksa bıle doğdugunda takıp edılıyo anne karnında bebgıne zarar verebılcek hıc bı ışlem yok

Hmm, doğru.. Ama diyorum ya.. Buna artık araştırmada karar verilsin istiyorum.. Doktoruma sinir oldum ya birazda, ondan istemiyorum o hastanede yaptırmayı...

Evet canım, bende öyle yapmaya karar verdim.. Cuma günü arkadaşıma gideceğim.. O gün evdeymiş.. O 2 doğumunu da orada yaptı.. Ayrıntıllı olarak bir konuşayım bakayım.. Hemen randevu aldığıp, bir denemeyi düşünüyorum.. Bakalım ne olur..En mantıklısı bu sanırım.. Aslında belkide en başındna böyle yapmalıydım.. Neyse.. zararın neresinden dönersen kardır.. Eğer asistanlar acemi acemi ilgilenirlerse, devam etmem oraya.. Ama güzel ilgilenirlerse, bırakırım özel doktorumu..

yanı en mantıklısı ama burdada var araştırma yanı prof var sanırım zaten asıstan olsada sen durumunu belirtınnce dırek senı na yönlendrıryolar cnm

yaren; yemek alışverişine eşim giderde benım hamiş kıyafetleri almam lazımdı ay çok da pahalı bayaaa bi harcandım..
nill;; evt benım kızda hiç olmadı ilk defa olunca garipsedimm,,insanın ayak parmağı şişermi yaa buneee dirrrr:53::53: :1:

nil araştırma hastanesı dedigin üniversite hastanesimi??

anammm kuzum delirdin sen herhal yorulduğun cabası bide o sökücüleri koklatmışın evlatcazına ....aman noluck şuda kaç ay war doğuma az sabret hele .....kız yazık walla yıpratma bukadar kendinii ....sen nie bukadar detaylı biyer istiyon ki hayırdır bi durum yok inşş .....

iyiyiz kuzum nasıl olalımm beklemelerdeyiz hala sen nasılsın keyfin nie kaçıkk az takıl burdaa düzelirsinn :):):)::):):):):):):

hahahaha yok koşulsuz tevekkül edicem artıkk...elimden geleni yapmaya duamı tam etmeye çalışıyorum ama Rabbime bıraktım gerisinii fazla ısrara gerek yokk..... :34::34::34::34::34:

yarenede yazdigim gibiyim. cok güzel sen yinede beklemelerdesin ben ise beklesemmi beklemesemmi lerdeyim.

Hmm, doğru.. Ama diyorum ya.. Buna artık araştırmada karar verilsin istiyorum.. Doktoruma sinir oldum ya birazda, ondan istemiyorum o hastanede yaptırmayı...

cnm zaten araşştırmada sokuyolar detaylıya sen rahat ol ıcını rahat tut bence cok ta gec kalınmamış doğru bı karar emın ol senın ıcın dr lar bı araya gelip takıbını beraber yapıcaktır cunku bıldıgım kadarıyla 3 dr u ilgilendıren ılaç kullanımın sözkonusu dımı

anammm kuzum delirdin sen herhal yorulduğun cabası bide o sökücüleri koklatmışın evlatcazına ....aman noluck şuda kaç ay war doğuma az sabret hele .....kız yazık walla yıpratma bukadar kendinii ....sen nie bukadar detaylı biyer istiyon ki hayırdır bi durum yok inşş .....

Canım benim hamilelik öncesinden de kalbimde sorun vardı.. Sebebi bulunamayan çarpıntılarım ve ritim bozukluğum vardı.. Ve aynı zamanda psikolojik tedavide görüyorum.. 2. bebeği tüm doktorlar bana yasaklamışlardı.. Gerek genel durumum, gerekse kullandığım ilaçlar yüzünden.. Ama ben ısrarla bu bebği istedim ve Rabb'im nasip etti. Hamilelikte kullanmamam gereken ilaçları kullanıyorum.. Kimi dokotrlar kesinlikle olmaz diye karşı çıktılar.. Kimileri birazda olsa oabilirlik verdiler.. Ben se kafamın dikine gitiim.. Ne bileyim.. Rabb'ime öyle bir tevekkül ettim ki.. Rabb'im onu koruyacak hissi var içimde hep.. Yani dleice bir risk aldım açıkçası.. Şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum bu tür şeyleri.. Gayet normal bir gebelik yaşar gibi yaşamak istiyorum gebeliğimi.. O yüzden aslında en başından beri araştırmaya gitmem gerektiğini bile bile gitmedim.. Biliyorudum ki, çok dallandırıp budaklandıracaklardı.. Ama artık 5. aya geldik.. Doğumu sürekli düşünür oldum.. Doktorumdanda pozitif bir elektrik ve ilgi alamıyroum.. O yüzden canım sıkkın bugünlerde biraz..
Durumum budur.. İLk tanıştığımda arkadaşlarıma anlatmıştım bunları da, siz sonradan geldiğiniz için bilmiyorsunuz...

yaren; yemek alışverişine eşim giderde benım hamiş kıyafetleri almam lazımdı ay çok da pahalı bayaaa bi harcandım..
nill;; evt benım kızda hiç olmadı ilk defa olunca garipsedimm,,insanın ayak parmağı şişermi yaa buneee dirrrr:53::53: :1:

hah gecmış olsun dıyım gıttı paracıklar ay adamlar cok calışsın cok para lazım kızların kıyafetlerınden fayda yok ama ben heycanlıyım ya böle mavı mavı almak ıcın

hah gecmış olsun dıyım gıttı paracıklar ay adamlar cok calışsın cok para lazım kızların kıyafetlerınden fayda yok ama ben heycanlıyım ya böle mavı mavı almak ıcın

iyi geceler kızlar Allah'a emanet olun :54::54::54:
yarın haberleri yazarsın lamişim bekliyorum :34:

yarenede yazdigim gibiyim. cok güzel sen yinede beklemelerdesin ben ise beklesemmi beklemesemmi lerdeyim.
ahh kuzum beklemeyim napıcamm .... tam bitti diyorum yoruluyorum bekleyemiyorum bi umut kapısı açılıveriyo ... yok diyorum sabır sabır 4senedir beklemekten iflahım kesldi nerdeyse bide arada kayıp oluncaa kayış kopuyo artık beklemeyi otomatiğe almış durumdayımm...... yok canım inş bebekhayırlı hbrini ayın sonunda weririm benim yumurtalıklarla ilgili büyümüyolarda keretalar ..... onlara bakcak yarın ne durumdlar diee inş bi gelişme olurrr düşün yanii ben artık nelere sevinir oldummm......

Son düzenleme:

ayy valla napıyım ya bayaca bi harcandım:1: hiçbişey olmuyo doğurana kadar giycem işte şimdi inşallah..bende bugun bakıyodumda bebek kıyafetlerine ay dıyom kıza alışveriş yapmak daha zevklıı yaww süslü süslüü:1::1:

Ayy Allah seni en etmesin.. Benim herşeyim hazır.. O kadar çok şey varki oğlumdan kalan.. 1-2 tane hevesim geçsin diye aldım, o kadar..

cnm zaten araşştırmada sokuyolar detaylıya sen rahat ol ıcını rahat tut bence cok ta gec kalınmamış doğru bı karar emın ol senın ıcın dr lar bı araya gelip takıbını beraber yapıcaktır cunku bıldıgım kadarıyla 3 dr u ilgilendıren ılaç kullanımın sözkonusu dımı

Evet, ayy içimi rahatlattın kıız.. Şİmdi daha istedim bak oraya gitmeyi.. Evet canım ben hem kalp ilaçları hem depresyon ilaçları kullanıyroum.. Bakalım neler olacak.. Off, aslında onlarda iyice dallandıracaklar ama olsun.. Ancak bu kadar dayandım, normal gebeliğe..
Bundan sonrası araştırmalı olsun.. Rabb'im büyük.. Bana dua edin kızlar olur mu.. Gerçi herkesin duaya ihtiyacı var biliyorum.. Dua istemeye de utanıyroum ama, edin yinede...:17:

ahh kuzum beklemeyim napıcamm .... tam bitti diyorum yoruluyorum bekleyemiyorum bi umut kapısı açılıveriyo ... yok diyorum sabır sabır 4senedir beklemekten iflahım kesldi nerdeyse bide arada kayıp oluncaa kayış kopuyo artık beklemeyi otomatiğe almış durumdayımm......

evet sanirim bende yoruldum dedigim günlerimi yasiyorum bu aralar ve o yüzdende keyfim yok. yinede keyifli görünmeye calisiyorum etrafima, cevreme, aileme.

bazen düsünüyorumda inancli olmasaydim sabretmeyi bilmeseydim ne yapardim????

cok sükür diyorum herseye ragmen.

senide cok taktir ediyorum sabrindan dolayi. 4yil dile kolay. Masaallah Allah keyfini huzurunu bozmasin Insaallah en yakin zamanda güzel haberlerini aliriz:34:

Canım benim hamilelik öncesinden de kalbimde sorun vardı.. Sebebi bulunamayan çarpıntılarım ve ritim bozukluğum vardı.. Ve aynı zamanda psikolojik tedavide görüyorum.. 2. bebeği tüm doktorlar bana yasaklamışlardı.. Gerek genel durumum, gerekse kullandığım ilaçlar yüzünden.. Ama ben ısrarla bu bebği istedim ve Rabb'im nasip etti. Hamilelikte kullanmamam gereken ilaçları kullanıyorum.. Kimi dokotrlar kesinlikle olmaz diye karşı çıktılar.. Kimileri birazda olsa oabilirlik verdiler.. Ben se kafamın dikine gitiim.. Ne bileyim.. Rabb'ime öyle bir tevekkül ettim ki.. Rabb'im onu koruyacak hissi var içimde hep.. Yani dleice bir risk aldım açıkçası.. Şimdi aklıma bile getirmek istemiyorum bu tür şeyleri.. Gayet normal bir gebelik yaşar gibi yaşamak istiyorum gebeliğimi.. O yüzden aslında en başından beri araştırmaya gitmem gerektiğini bile bile gitmedim.. Biliyorudum ki, çok dallandırıp budaklandıracaklardı.. Ama artık 5. aya geldik.. Doğumu sürekli düşünür oldum.. Doktorumdanda pozitif bir elektrik ve ilgi alamıyroum.. O yüzden canım sıkkın bugünlerde biraz..
Durumum budur.. İLk tanıştığımda arkadaşlarıma anlatmıştım bunları da, siz sonradan geldiğiniz için bilmiyorsunuz...

cnm zzaten kullandıgın ılaçlar bebege kesınlıkle zararlı olmuş olsaydı savunan tek bı dr bıe cıkmazı ya duyup göruyoruz madde bağımlısı ınsanların bebklerı bıle spasaglam doğuyo bence carpıntı rıtım bozuklugununda psıkolojık tedavı gerektıren durumunla ılgılı baglantılı oldunu duşunuyorum herşey guzel olcak bak cok ıstedık rabbım evrdı şımdıden sonra guzel duşunerek pozıtıf olarak atlatıcaz bız yanında olarak ama sen böle kafana takıp kafanda kurarsan bu sefer yenı bı dönem başlayıp kendını bunalıma sokup daha zor bı tadvı gerekktırcek psıkolojık sorunlar yaşabılırsın

Back
X