Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
misafirlerim geldi dün güzeldi kahvalti yaptik fazla kalamadilar sinav icin hazirlaniyorlar cünkü ve rahat oduramadilar. Allah yardimcilari olsun tüm sinava gireceklere Rabbim kolaylik ve zihin acikligi versin Insaallah

KiZlar ben bugun catlatma ignesi yaptircam...dua edin tutturalim bu ay:)
yüce rabbm spermlere güç versin yürümesinler koşsunlar..yumşlerlere şşevket versin içeri alsınlar...ve bebişmiz sağlıkla döllnsin büyüsün kocamn göbş olsun...annaesinn akrnına hayırlı sağlıklı bebş olrk gelsin inşllh amin cnmm
şükür kavuşturana cnm benmm..oo baya iş oldu demk...bizde hbr vermedin..bebş nasıl...sen nasılsınn
ama burda kimse yoktu ben geldigimde.

sen yarim saatdir benimi bekliyon ah caniiiiim. niye dürtmedin beni

mucizemde gelmis
evet evet ben geldimmm..elifede bi çağrı atın geliversinnn
ay kusum bekledım bekledım kımse olmayınca cıktım bıde erken yattım oh
cok sukur srun yok cnm
ayy demek sen çıktın ben geldim ikimizn arasında 10 dkka yoktu valla.olsun dinlenmş oldun..ben özldmm siziiiii
bana bi 5dk müsade 5dakika bile sürmez Insaallah

geliyorum

gell bakim hadi kop gel

evet ya ölşe olmuş ay bugunde öle yorgunumkı xor yazıyorum ınankı
carşı pazar hepsı agır geldı

bilemiyorumki üsütmüste olabilirim ama bugün sadece sag kasigim agriyor oda ayaktayken

mucizem sen demistinya ayaktayken kasigim agriyordu oda kistden dolayimis diye. acaba kistmi var bende??

cnm benmki ayakta değil..ayaktayım mesela bi anda oturdum zıplıyarak o zman ağrı yapıyordu kuzucummm.yatktan kalkaken...mesela sandalyeye çıktım bişe almak için bi anda aşa zıplıyark indim ozamna ğrrdı..ilşki sırsında..ama..ayaktyken zıpla çok haiff ağrıyomu onu bi dene bakm

anaaaaaaaaaaaa nasılda hemen tesıs konmuş
kuzum aklına heme kötusunu getırme

evet canim napayim doktora gitmeyince kendi tesisimi kendim koyuyorum artik.
küstüm doktorlara beni yollyorlar birseyin yok biraz daha dene demeleri uyuz ediyor

sükür yok ama bikere hamile kaldik diye hicmi yardim etmeyecekler bunlar bize.
gutr hapinida biraktim kllanmiyorum artik. inat yapiyorum sanirim sanki doktorunda cokta umrundaydi doktoru sürüklüyom

aaaaaaaaaaa kzum bak sımdı kızdım ne yap ne et sakın hapını bırakma zaten oda bebege engel olabılen adet duzenını bozan bı durum kullan o nu tatlım benım

yok canim agirmiyor zipladim agirmiyor

eski heyecanimda kalmadi mesela dün ov.test yaptim bugünde ayni saatde yapacaktim güya ama unuttum yapmayi .

aaaaaaaaaaa kzum bak sımdı kızdım ne yap ne et sakın hapını bırakma zaten oda bebege engel olabılen adet duzenını bozan bı durum kullan o nu tatlım benım

evet kiz bana izin veriyorum hatta dövebilirsinde beni.

hapi tekrardan yazdirmaliyim doktoruma ve yeniden kullandiktan sonra bi kan aldirayim ben Insaallah

nasilda korkuttun kiz beni bak plan kurmaya basladim korkumdan

evet kiz bana izin veriyorum hatta dövebilirsinde beni.

hapi tekrardan yazdirmaliyim doktoruma ve yeniden kullandiktan sonra bi kan aldirayim ben Insaallah

nasilda korkuttun kiz beni bak plan kurmaya basladim korkumdan

haha topiğimizde bı şeyda döver okadar ben ebe haha
cnm bencede kork zate bak tedavınde yoluna gırmış sakın bırakma tamamammı cnm yoksa senı şeydaya havale ederım

ay oda bı hyecan verıcı olmalı cnm benım

heyecanli olmasina heyecanli ama isten gec cikinca yemegi ye bide su ic sonrada aklima geldi su icmemem gerektigi. 2saat sonra yapayim dedim ondada wc ye ciktim. bidaha tekrar tuvaletim gelene kadar o.test yapma zamanim bitiii. yarina kaldi.

yok canim agirmiyor zipladim agirmiyor

eski heyecanimda kalmadi mesela dün ov.test yaptim bugünde ayni saatde yapacaktim güya ama unuttum yapmayi .

tamm cnm ozman kist fln yoq..endişe etme..dmek yarın öbrü gn yumurta çatlıyabilr..ihmal etme çalışmalırını..oo hapınıda ihmal etme bakkk..adet düzensizliği yapo..hamle kalmana engel olo...hamile kaldıysanda düşüğü tetikliyoo..ihmal etme..sen doktora kzızıp kendine kızon aslında kzuzum...

songül cnm yarın 10 .30 randevum var..serphone yazck yollıcak beni kuzumm..adetn 5 . günü kullnmyaya başla 13. gnü gel dicek işte

heyecanli olmasina heyecanli ama isten gec cikinca yemegi ye bide su ic sonrada aklima geldi su icmemem gerektigi. 2saat sonra yapayim dedim ondada wc ye ciktim. bidaha tekrar tuvaletim gelene kadar o.test yapma zamanim bitiii. yarina kaldi.

anaaa onunda ne prosedurlerı varmış cnm ya bak bılmıyodum ben onları

haha topiğimizde bı şeyda döver okadar ben ebe haha
cnm bencede kork zate bak tedavınde yoluna gırmış sakın bırakma tamamammı cnm yoksa senı şeydaya havale ederım

ebe hanim seyda beni hangi asamalardan gecirecek acimaz dimi?? eli sertmidir?:18::18:

seyda kardes seyda kardes neden ellerin yumusacik........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…