iyiyim cok sükür bugün. dün mucizemede söylemistim bi agrim vari alt bölgemde ama cok sükür bugün gecti.
a usuttunmukı cnm benım
eee dun nasıl gectıkı cnm mısafırın olucaktı
yüce rabbm spermlere güç versin yürümesinler koşsunlar..yumşlerlere şşevket versin içeri alsınlar...ve bebişmiz sağlıkla döllnsin büyüsün kocamn göbş olsun...annaesinn akrnına hayırlı sağlıklı bebş olrk gelsin inşllh amin cnmmKiZlar ben bugun catlatma ignesi yaptircam...dua edin tutturalim bu ay:)
şükür kavuşturana cnm benmm..oo baya iş oldu demk...bizde hbr vermedin..bebş nasıl...sen nasılsınnKızlarrrrrrr nasılsınız bakalım ayyy hepinizi çok özledim döndüm tekrar sahalara çok şükür netimde sorun vardı evde tadilat derken uzun bir süredir yanınıza gelemedim nasılsınız bakalım ne var ne yok canlarım
evet evet ben geldimmm..elifede bi çağrı atın geliversinnnama burda kimse yoktu ben geldigimde.
sen yarim saatdir benimi bekliyon ah caniiiiim. niye dürtmedin beni
mucizemde gelmis
ayy demek sen çıktın ben geldim ikimizn arasında 10 dkka yoktu valla.olsun dinlenmş oldun..ben özldmm siziiiiiay kusum bekledım bekledım kımse olmayınca cıktım bıde erken yattım oh
cok sukur srun yok cnm
bana bi 5dk müsade 5dakika bile sürmez Insaallah
geliyorum
bilemiyorumki üsütmüste olabilirim ama bugün sadece sag kasigim agriyor oda ayaktayken
mucizem sen demistinya ayaktayken kasigim agriyordu oda kistden dolayimis diye. acaba kistmi var bende??
yüce rabbm spermlere güç versin yürümesinler koşsunlar..yumşlerlere şşevket versin içeri alsınlar...ve bebişmiz sağlıkla döllnsin büyüsün kocamn göbş olsun...annaesinn akrnına hayırlı sağlıklı bebş olrk gelsin inşllh amin cnmm
şükür kavuşturana cnm benmm..oo baya iş oldu demk...bizde hbr vermedin..bebş nasıl...sen nasılsınn
evet evet ben geldimmm..elifede bi çağrı atın geliversinnn
ayy demek sen çıktın ben geldim ikimizn arasında 10 dkka yoktu valla.olsun dinlenmş oldun..ben özldmm siziiiii
gell bakim hadi kop gel
bilemiyorumki üsütmüste olabilirim ama bugün sadece sag kasigim agriyor oda ayaktayken
mucizem sen demistinya ayaktayken kasigim agriyordu oda kistden dolayimis diye. acaba kistmi var bende??
anaaaaaaaaaaaa nasılda hemen tesıs konmuş
kuzum aklına heme kötusunu getırme
evet canim napayim doktora gitmeyince kendi tesisimi kendim koyuyorum artik.
küstüm doktorlara beni yollyorlar birseyin yok biraz daha dene demeleri uyuz ediyor
sükür yok ama bikere hamile kaldik diye hicmi yardim etmeyecekler bunlar bize.
gutr hapinida biraktim kllanmiyorum artik. inat yapiyorum sanirim sanki doktorunda cokta umrundaydidoktoru sürüklüyom
cnm benmki ayakta değil..ayaktayım mesela bi anda oturdum zıplıyarak o zman ağrı yapıyordu kuzucummm.yatktan kalkaken...mesela sandalyeye çıktım bişe almak için bi anda aşa zıplıyark indim ozamna ğrrdı..ilşki sırsında..ama..ayaktyken zıpla çok haiff ağrıyomu onu bi dene bakm
evet ya ölşe olmuş ay bugunde öle yorgunumkı xor yazıyorum ınankı
carşı pazar hepsı agır geldı
yok canim agirmiyor zipladim agirmiyor
eski heyecanimda kalmadi mesela dün ov.test yaptim bugünde ayni saatde yapacaktim güya ama unuttum yapmayi .
aaaaaaaaaaa kzum bak sımdı kızdım ne yap ne et sakın hapını bırakma zaten oda bebege engel olabılen adet duzenını bozan bı durum kullan o nu tatlım benım
uyumayamı gidosun kuzucum yoksammm
evet kiz bana izin veriyorum hatta dövebilirsinde beni.
hapi tekrardan yazdirmaliyim doktoruma ve yeniden kullandiktan sonra bi kan aldirayim ben Insaallah
nasilda korkuttun kiz beni bak plan kurmaya basladim korkumdan
ay oda bı hyecan verıcı olmalı cnm benım
yok canim agirmiyor zipladim agirmiyor
eski heyecanimda kalmadi mesela dün ov.test yaptim bugünde ayni saatde yapacaktim güya ama unuttum yapmayi .
heyecanli olmasina heyecanli ama isten gec cikinca yemegi ye bide su ic sonrada aklima geldi su icmemem gerektigi. 2saat sonra yapayim dedim ondada wc ye ciktim. bidaha tekrar tuvaletim gelene kadar o.test yapma zamanim bitiii. yarina kaldi.
haha topiğimizde bı şeyda döver okadar ben ebe haha
cnm bencede kork zate bak tedavınde yoluna gırmış sakın bırakma tamamammı cnm yoksa senı şeydaya havale ederım
ebe hanim seyda beni hangi asamalardan gecirecek acimaz dimi?? eli sertmidir?:18::18:
seyda kardes seyda kardes neden ellerin yumusacik........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?