haha topiğimizde bı şeyda döver okadar ben ebe haha
cnm bencede kork zate bak tedavınde yoluna gırmış sakın bırakma tamamammı cnm yoksa senı şeydaya havale ederım
tamm cnm ozman kist fln yoq..endişe etme..dmek yarın öbrü gn yumurta çatlıyabilr..ihmal etme çalışmalırını..oo hapınıda ihmal etme bakkk..adet düzensizliği yapo..hamle kalmana engel olo...hamile kaldıysanda düşüğü tetikliyoo..ihmal etme..sen doktora kzızıp kendine kızon aslında kzuzum...
songül cnm yarın 10 .30 randevum var..serphone yazck yollıcak beni kuzumm..adetn 5 . günü kullnmyaya başla 13. gnü gel dicek işte
tamm cnm ozman kist fln yoq..endişe etme..dmek yarın öbrü gn yumurta çatlıyabilr..ihmal etme çalışmalırını..oo hapınıda ihmal etme bakkk..adet düzensizliği yapo..hamle kalmana engel olo...hamile kaldıysanda düşüğü tetikliyoo..ihmal etme..sen doktora kzızıp kendine kızon aslında kzuzum...
songül cnm yarın 10 .30 randevum var..serphone yazck yollıcak beni kuzumm..adetn 5 . günü kullnmyaya başla 13. gnü gel dicek işte
anaaa onunda ne prosedurlerı varmış cnm ya bak bılmıyodum ben onları
ahh cicim innki eşimde der bana elin çk ağır diye...o yüzden dikktli ol ccim...sen akıllı ol ben de sövmm seniiebe hanim seyda beni hangi asamalardan gecirecek acimaz dimi?? eli sertmidir?:18::18:
seyda kardes seyda kardes neden ellerin yumusacik........
hah kızdımmı ıyı sırkeler valla nöbetcı eczane arasın o derece yanı dımı şeyda
evet songül ebe hatunn..dövücü olan ben...valla elifi dövodum bi ara meri sonra buzin..sıra sana gelr bak heee...çok pis dövermm heee
aminn cnmm..ayy yumşler gelştimi gerisi taktiri ialhi valla..hepsi öle ama işte...sonrasını biz tutrbilsek..hım naladım ay hadı bakalım yenı ay umut getırsın cnm benım ya ay başlayalım dualarımıza
evet cok haklisin ben kendime kiziyorum aslinda. bu söylediklerinize aynen katiliyorum bende hatta bizzat doktorum söylemisti bunlarin aynisini bana.
Insaallah bi doktora gideyim tekrardan
harbi bak dövdüklerinin hepsi hamile kalmis ve sirada buzin var en son onu dövmüssün. belki hatta Insaallah oda hamiledir.
banada söyle bi patlatirmisin ama okkali lütfen icimden ikiz geciyorda
hah kızdımmı ıyı sırkeler valla nöbetcı eczane arasın o derece yanı dımı şeyda
kızlar ya ben cok yorgunum bugun erken kaçcaz musade varmı
kızlar ya ben cok yorgunum bugun erken kaçcaz musade varmı
oyy cnm benmmm..keşke toktla olsa öle çakmayla olsa...ttalım benmmm...ayy içten bi çakmda brii ikiz tutuşsunharbi bak dövdüklerinin hepsi hamile kalmis ve sirada buzin var en son onu dövmüssün. belki hatta Insaallah oda hamiledir.
banada söyle bi patlatirmisin ama okkali lütfen icimden ikiz geciyorda
ne diim kuzum yat dinlenn ama ama yarın ii dinlen gel..bak saat 11 de burda olcam tabi misafr gelmezse...anltcklrım olur sizeee heee...doktra gtcem yaakızlar ya ben cok yorgunum bugun erken kaçcaz musade varmı
iidr kuzucumm sne naıslsın asıllll cnm benmslm hatunlar nasılsınız
slm hatunlar nasılsınız
aminn cnmm..ayy yumşler gelştimi gerisi taktiri ialhi valla..hepsi öle ama işte...sonrasını biz tutrbilsek..bakalım her şeyn hayrını versin rabbm...bayramda öğrencem sonucunu
daha ne iston kuzum o zamn..ee ne zmn gtcen doktora...doktr seni yollasada sen kız ona
iidr kuzucumm sne naıslsın asıllll cnm benm
aslm canim iyiyim cok sükür sen nasilsin??
oyy cnm benmmm..keşke toktla olsa öle çakmayla olsa...ttalım benmmm...ayy içten bi çakmda brii ikiz tutuşsunayy ben sağlıklı bi hatun olsam belkim benmde ikizlerim olurduu
ne diim kuzum yat dinlenn ama ama yarın ii dinlen gel..bak saat 11 de burda olcam tabi misafr gelmezse...anltcklrım olur sizeee heee...doktra gtcem yaa
iidr kuzucumm sne naıslsın asıllll cnm benm
ben de ıyıyım allaha şükür hasta oldum işte bıraz yogun gecıyo..nedendır anlamadım..ayıptır solemesı gece yatarken pedın ustune bez koyuyorum gecmesın dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?