Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
haha topiğimizde bı şeyda döver okadar ben ebe haha
cnm bencede kork zate bak tedavınde yoluna gırmış sakın bırakma tamamammı cnm yoksa senı şeydaya havale ederım

evet songül ebe hatunn..dövücü olan ben...valla elifi dövodum bi ara meri sonra buzin..sıra sana gelr bak heee...çok pis dövermm heee

hım naladım ay hadı bakalım yenı ay umut getırsın cnm benım ya ay başlayalım dualarımıza

evet cok haklisin ben kendime kiziyorum aslinda. bu söylediklerinize aynen katiliyorum bende hatta bizzat doktorum söylemisti bunlarin aynisini bana.

Insaallah bi doktora gideyim tekrardan

ebe hanim seyda beni hangi asamalardan gecirecek acimaz dimi?? eli sertmidir?:18::18:

seyda kardes seyda kardes neden ellerin yumusacik........
ahh cicim innki eşimde der bana elin çk ağır diye...o yüzden dikktli ol ccim...sen akıllı ol ben de sövmm senii
hah kızdımmı ıyı sırkeler valla nöbetcı eczane arasın o derece yanı dımı şeyda

aynn öle vall meleğimm...bi sirkelerim seniii ordan bura gelrsinnn

evet songül ebe hatunn..dövücü olan ben...valla elifi dövodum bi ara meri sonra buzin..sıra sana gelr bak heee...çok pis dövermm heee

harbi bak dövdüklerinin hepsi hamile kalmis ve sirada buzin var en son onu dövmüssün. belki hatta Insaallah oda hamiledir.

banada söyle bi patlatirmisin ama okkali lütfen icimden ikiz geciyorda

hım naladım ay hadı bakalım yenı ay umut getırsın cnm benım ya ay başlayalım dualarımıza
aminn cnmm..ayy yumşler gelştimi gerisi taktiri ialhi valla..hepsi öle ama işte...sonrasını biz tutrbilsek..bakalım her şeyn hayrını versin rabbm...bayramda öğrencem sonucunu
evet cok haklisin ben kendime kiziyorum aslinda. bu söylediklerinize aynen katiliyorum bende hatta bizzat doktorum söylemisti bunlarin aynisini bana.

Insaallah bi doktora gideyim tekrardan

daha ne iston kuzum o zamn..ee ne zmn gtcen doktora...doktr seni yollasada sen kız ona

harbi bak dövdüklerinin hepsi hamile kalmis ve sirada buzin var en son onu dövmüssün. belki hatta Insaallah oda hamiledir.

banada söyle bi patlatirmisin ama okkali lütfen icimden ikiz geciyorda
oyy cnm benmmm..keşke toktla olsa öle çakmayla olsa...ttalım benmmm...ayy içten bi çakmda brii ikiz tutuşsun ayy ben sağlıklı bi hatun olsam belkim benmde ikizlerim olurduu
kızlar ya ben cok yorgunum bugun erken kaçcaz musade varmı
ne diim kuzum yat dinlenn ama ama yarın ii dinlen gel..bak saat 11 de burda olcam tabi misafr gelmezse...anltcklrım olur sizeee heee...doktra gtcem yaa
slm hatunlar nasılsınız
iidr kuzucumm sne naıslsın asıllll cnm benm

Allahtan daha fazla sabir istiyorum Insallah.

Insaallah sende yarin bize güzel hemde cok cok cok güzel seyler anlatirsin doktordan geldiken sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…