canlarr nasılsınız? ne war ne yokk ? beni sorucak olursanız pek iyi değilim.... malum 2 aydır yumurta takibi yaptırıyodum.... bugünde gittim dr ye adetimin 19.günü ve yumurtalar 9mm kaldılar...günde 3 tane klomenle anca bukadar yanii düşünün.... drde progestan verdi bugün geçikmeden hasta olabiliyim diye... ve bu ay adet olup ilk günü d. kontrol hapına başlıcam... adet bittikten spnra rahim filmi çekilcek.... onun sonuçlarına görede önümüzdeki ay iğne tedavisine geçicezz.. duruma görede aşılama önere bilirim dedi... off ki ne offf yani kızlar benden iki ay bebek beklemeyin kuzularım.... herşey aklıma gelirdide korunacağım gelmezdi bi fıstık yeşili wardı onuda süründük şükür.....bende durumlar böyleee.... dualarınızı eksik etmeyinn nolurr Rabbim yardım etsin şu mübarek günlerde......
eet umarım bu korunma bana iyi şeyler getirir.... ve kafamdan atabilirim... walla adet bile olunca üstünemi görüdüm diye sapıtan ben d kontrol hapıyla hamile kaldım mı diye düşünebilirm yaniii ......öyle takıntı yaptım bu durumu.....amnnn üzüldük kaç senedir kendimizi parçaladıkta nolduu elde war sıfırr bide gıcık olduğum başka bi konu buay sağda yumurta wardı soldakiler büyümedi .... drden geldiğimden beri sol kasığım fena ağrıyoo sırtıma vuruyo ağrısı... bu ne şimdiii .... gelde sinirlenme.....
umarım canım arkadaşım umarım öyle diyebilrim....''olmadı diye sızlandığın duaya , gün gelir olmadı diye şükredersin'' [Şems-i Tebrizi]Aaa.. Hayırlısı gülüm yaa.. İlla ki vardır bir hayır.. Ama Rabb'im çok bekletmeden kavuştursun bebişlerinizi size.. İnşaAllah bu 2 ay bekleme süresi işine yarar.. iyikide beklemişim dersin.. İnşaAllah..
çok zor çokk Rabbim sınavlarımızı zorlaştımasın inş yaaa paronayak oluyoruz resmennn......aklımızı her duruma inandırabiliyoruzzz....inş bizim sonumuzda senin ki gibi güzel olurr ......aynı şeyleri bende yaşadım emin olabılırsın canım her adette acaba üstünemi gördüm diyodum allahım ne zor isteyıpte kavuşamamak
umarım canım arkadaşım umarım öyle diyebilrim....''olmadı diye sızlandığın duaya , gün gelir olmadı diye şükredersin'' [Şems-i Tebrizi]
böyle söylemiş wardır bunda da bi hayır değilmi :) sabır sabır
çok zor çokk Rabbim sınavlarımızı zorlaştımasın inş yaaa paronayak oluyoruz resmennn......aklımızı her duruma inandırabiliyoruzzz....inş bizim sonumuzda senin ki gibi güzel olurr ......
inş Allah razı olsun hepinizden sabahtan beridir kafam bi gelmedi yerine... sizlerle konuşmak dua istemek ne güzell... inş sen de unutma bu kardeşini nolurr artık çok yoruldum... son gücümüde bu iki ay bitircekmiş gibi geliyo eğer sonrasıda olumsuz olursa..... RABBİM korusun ....çekemeyeceğimiz şeyler vermesin inş bizee.....bakalım bugünü hayırlısıyla bi atlatayım... inş yarın yeni bi gün ondan sonra kendimi toparlayıp bu iki ay yapamadım şeyleri yapıp kafamdan silmek istiyorumm....inş becerebilrim.....inşallahhhh......Sabır.. Sabır... Ama ne zor şeydir sabır...
Herşey psikolojimizi ayarlamakla alakalı..
İnşaAllah 2. ay yeni bebiş haberimiz senden gelir..
İnşaAllah.....
selam hatuncuklarım nasılsınız bakalım hee...ben iim bugn doktora gttim ve 10 dkka erken girdim..normlde acil hastalrı çıkıyor..mesela dün gtsem 1 2 saat beklicektim acil amelytlerı çıkmış hep...neyse ben girdim ne yaptın dedi..dedm adet oldum geldim kaçıncı gnn dedi bende 4 dedm geç geldin dün nye gelmedin dedi.dedm düne vermediler randevu..tmm dedi..baktı ultronla evet her şey ii hadi bismillah dedi..kilo verdn mi kız dedi bana bende hayır dedim...seni dövcemdedi güldü...ama yumurtlıklrın durumu şuan ii dedi..geçen aya göre dedi..günnde adet görmn ii olmuş dedi..sonra kilo vermş gbisin dedi...sonra ilç verdi serophone verdi..klomen gbi ilaç..yumurtlık uyrıcısı...adetn 13 günü gel dedi..eğer geşrse adetn 17 gnü çatlıckmış yumşlerim...tbi gelşrse...haftaya cuma gidyom kızçler yani..bende durum bu siz naponuz
Sabır.. Sabır... Ama ne zor şeydir sabır...
Herşey psikolojimizi ayarlamakla alakalı..
İnşaAllah 2. ay yeni bebiş haberimiz senden gelir..
İnşaAllah.....
aynı şeyleri bende yaşadım emin olabılırsın canım her adette acaba üstünemi gördüm diyodum allahım ne zor isteyıpte kavuşamamak
inş kuzum inş bu yaptıklarım olması için birer vesiledir ... dularınızı duydukça içim rahatladı ....sadece aklıma takılan bicnm benım yazdıklarını tek tek okudum hadı bakalım önumuzdekı ay stresten uzak rrahat bı ay gecır derım ınan aylardır oldumu olcakmı sresınden se daha ıyı gelcek bu korunma bı dahakı ayada dualarımızla başlıcaksın sakın moral bozup kendını uzmek yok pozıtıf bak bak sukur beebge için en buyuk adımlar atılacak tamammı bebem
inş Allah razı olsun hepinizden sabahtan beridir kafam bi gelmedi yerine... sizlerle konuşmak dua istemek ne güzell... inş sen de unutma bu kardeşini nolurr artık çok yoruldum... son gücümüde bu iki ay bitircekmiş gibi geliyo eğer sonrasıda olumsuz olursa..... RABBİM korusun ....çekemeyeceğimiz şeyler vermesin inş bizee.....bakalım bugünü hayırlısıyla bi atlatayım... inş yarın yeni bi gün ondan sonra kendimi toparlayıp bu iki ay yapamadım şeyleri yapıp kafamdan silmek istiyorumm....inş becerebilrim.....inşallahhhh......
inş kuzum inş bu yaptıklarım olması için birer vesiledir ... dularınızı duydukça içim rahatladı ....sadece aklıma takılan bi
şey war .... bu bana niye korun dedi .... zaten gittimde hamile olma ihtimali yok ki nettede baktım kimi korunmuş kimi o ay hamile kalmışş .... off yaaa kurcalamayım dimi daha fasla dr öyle dedi işte napımm .... bakalım neler görcez daha korunuyom ya şaka gibii deseler inanmazdım yaniiidelirdim iyice ağlancak halime gülüyomm yaaa Rabbim beterinden korusun inş.....
inş kuzum inş bu yaptıklarım olması için birer vesiledir ... dularınızı duydukça içim rahatladı ....sadece aklıma takılan bi
şey war .... bu bana niye korun dedi .... zaten gittimde hamile olma ihtimali yok ki nettede baktım kimi korunmuş kimi o ay hamile kalmışş .... off yaaa kurcalamayım dimi daha fasla dr öyle dedi işte napımm .... bakalım neler görcez daha korunuyom ya şaka gibii deseler inanmazdım yaniiidelirdim iyice ağlancak halime gülüyomm yaaa Rabbim beterinden korusun inş.....
canım kardeşlerim nolur dualarınızı eksik etmeyin benden bende hepiniz için tek tek duacıyım inş....ben bu akşamlık kaçıorum yani zorundayım aslında bu sene mukabeleyi ben aldım... sabah erken kalkıp evimi falan toplamam lazım bide yarın için yiyecek bişiyler... ramazana girmeden oturalım bi ... işn bu mübarek günler bizede iyilikler güzellikler getirir.... hepiniz Rabbime emanetsiniz inş yarın daha güzel hbrlerle görüşürzzzzz...
saol canım arkadaşım inşş güzel hbrlerle dönerim ... eet ben çok takmıştım artık hastalık derecesine gelmişti belkide Rabbim durdurmak için bunu çıkardı karşıma bilinmez dimi... inş bugünlerde geçer daha sağlıklı daha güzel günlerim yakındır inş .. cümlemizin öyledirrr.. siz doğuma gitmeden benim yetişmem lazımmm .... inş Rabbim o güzel duyguları nasip eder benim gbii tüm bekleyenlere......Ay canım tabiiki psikolojik olarak bittin.. Bi rahatla bakalım.. İnan bu 2 ay rahatlama süreci sana çokiyi gelecek inşaAllah.. Aslında bunu ara sıra sende yapmalıydın.. Arada rahatlama boşlukları vermeliydin kendine..
Birde sen çok takıyorsun ya.. O da etkiliyor seni.. İnşaAllah bu süreç sana çok iyi gelir.
Hadi bakalım, bizde sabırla bekliyoruz senin gibi...
dimi dr dedyse bişiy wardır elbet bide ondan sonra ki ay iğneye başlıcak ya biraz yumurtaları bastırsın diye bi laf etti fazla büyümeside iyi değilmiş ama benim kafa öyle bi dağıldıki hiç bişiy soramadım olmadı tlf açarım napımm.... inş yaa bi kendime geliymm şölee rahat rahat dimiii :):):):):):):):):)tatlım şimdi okudum bı yerde araştırdım seneın ıcın o aykı yumurtalar radyasyon aldıgı ıcın kalıtesız olup zarar göruyomuş
yanı demek var tatlım sebebı sıma canını sakın
cnm merhaba sen nasılsın nasıl oldun ruh halın ve karın agrın ne durumda
İyi sayılırım komşum, nasıl olayım.. Tansiyon dalgalanmaları yaşıyorum arada sırada.. Kramplarım, 4. aydan beri beni hiç bırakmıyorlar.. Boş vakitlerimde de panik ataklarımla falan uğraşıyorum işte.. Öyle böyle geçior günlerim..
Karnımda ağrılarım azaldı.. İşe yaramıştır sanırım ilaç. Haftaya bir tahlil yapacağım bakalım ne alamdeyim.. Sağlık ocağında yaptıracağım eğer hala iltihap görünürse, tekrar TIP a gideceğim.. Ayy o arkadaşım kimyager benim.. Kan tahlilleri yapılan yerde. Korkuttu nbeni yaa.. İltihabım bayağı bayağı fazlaymış.. Seni yatırarak tedavi edecekler diye korktum dedi..
Bende merakla bekliyorum bakalım ilaç yaradımı biraz.. Ama zaten 5 günlüktü.. Ne kadar yarar bilmem..
Su içemiyorum yaa... Suuuuuu..
Benim en başından beri başlıvca sorunum bu... Su içemiyoruuum.. Canım hiiiç istemiyor..
Ne yapacağım bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?