Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet cnm elifalpelifn bi lafı vr...HOŞ GELDİN GÖZÜMÜN NURU...eğer bebek yoksa hiç bekletmeden gelsinki yeni aya umutla başlıyımm..ayyy oğlıumun ismi umut

aminn cnm benmm aminnnn...cümlemize..ilk önce darda olana...senelrdir beklyene ...çok arya versin rabbm...

aa..ılk kez duydum ama guzel demiş elif begendımhaklısın canım yoksa bı an once gelsın bılıyorum canım daha onceden duymustum senden ınsaallah umudun cok bekletmez umudun senı..esimde gecende ıssız adamı vermışti bı kanal kızımızın adı kı olursa rabbım nasıp ederse ada olsun demişti

neyse şeydam ben de cıkıyorum yarın görüsürüz canım kendıne ıyı bak
kociş yarın izinli de geszmelere gitcez inşaallah

yaaa işte şükretmeyi bilmyoruzkii kuzum biz...rabbm şükredenlerden eylesin bizelri..biz daha büyk acı çkemdik bakma sen..bugn öle düşüyodumda..anne babamız hayyta ne mutlu...daha acı yaşamdık biz..rabbim bundan zor sınvdan geçrmesin biiz

aaa güzel isim ada...evet çok sölmşimdir..kızım tusem ilda oğlum umut

amiin canım benim kızın ısmı de guzelmiş kız anlamı ne merak ettım şimdik..neyse ben kactım canım gorusuruz

ayyy cnm ben ramaznda daha çok kilo alom sahurda yyip yatınca öle olo..ya ne dicem sahurda şimdi ezan okuncak ya o zamn namz kılcz dimi yoksa şuanki saate görmi naz kılczzz

Kimsecikler yok.. Ben geldim Huuuuuu...

Şeydam canımın içi..
Bugün doktora gidecektin ne oldu? Meraktayım..

Benimde 2 gündür ani tansiyonum düşüyor.. Birden başım dönüyor,
midem bulanıyor, bir ter başalıyor.. Korkudan ne hale geliyorum..
Acayip birşey.. Şimdide bu çıktı.. Bayılmak üzereyken, son anda
dönüyorum.. Çok zor yaa.. Hayırlısıyla bir tamamlasaydık hemişlik vakitlerimizi..
Biz çabucak tamamlayalım, tamamlamadan buradaki bebeiş
bekleyen arkadaşlarımıza devredip gidelim inşaAllah hamişliğimizi..
Azıcıkta onların serzenişlerini dinleyelim di mi ama..
Ayyy BÜYÜK RABB'İM.. İNNNŞAALLAH KABUL OLUR DUALARIM...

AMIN!!! dualarin insallah kabul olur Canim. 6 aydir ugrasiyoruz ama hala bi sonuc alamadik. her ay ümitle beklemek sonra da hüsrana ugramak okadar zor ki anlatamam. ama burdaki bi sürü arkadasim beni mutlaka anlicaktir.
Bu Ramazan aydinda insallah bi sürü hamis haberi aliriz. Insallah bu Hayirlara vesile olur. Hamisleri de artik Allah kurtarsin.. öpüyorum hepnizi

erken yatiyorsun. yarin erkenmi kalkacaksin???

evet canim yaa hem esim erken kalkicaktim hem de arkadasim gelcekti kahvaltiya hazirlik felan vakit ister diye, hem de sabah vaktinde daha uyuz hareket ederim ben birlikte diyet yapiyoruz da arkadasla, diyet kahvalti hazirladim

oooooooo cok sevindim canim yaa gözün aydin hayirlisiyla kucagina da aldiginda da seviniriz böyle insallah

sabah biraz erken kalkicam da ondan erkenden kactim canim, esim de erken vardiyada calisiyor bu hafta, hic sevmiyorum bu haftayi

canlarr nasılsınız? ne war ne yokk ? beni sorucak olursanız pek iyi değilim.... malum 2 aydır yumurta takibi yaptırıyodum.... bugünde gittim dr ye adetimin 19.günü ve yumurtalar 9mm kaldılar...günde 3 tane klomenle anca bukadar yanii düşünün.... drde progestan verdi bugün geçikmeden hasta olabiliyim diye... ve bu ay adet olup ilk günü d. kontrol hapına başlıcam... adet bittikten spnra rahim filmi çekilcek.... onun sonuçlarına görede önümüzdeki ay iğne tedavisine geçicezz.. duruma görede aşılama önere bilirim dedi... off ki ne offf yani kızlar benden iki ay bebek beklemeyin kuzularım.... herşey aklıma gelirdide korunacağım gelmezdi bi fıstık yeşili wardı onuda süründük şükür.....bende durumlar böyleee.... dualarınızı eksik etmeyinn nolurr Rabbim yardım etsin şu mübarek günlerde......

canım yaaa hakkında hayırlısı olsun inanki çok üzüldüm. neden korunuyorsunuz anlamış değilim açıkçası rabbimin izniyle bu kötü ggünleri en kısa zamanda atlatıp alıcaksın işallah bebişini kucağına

inş kuzum inş yakın zamnda güler artık bizim yüzümüzde .... bende şimdi onu araştırıyodum rahim filmi çekilcek ya o ay gebelik istemiyomuş.... bide yumurtalar baskılansın diye eğer iğne çok etki gösterirse 2 den fasla büyümesin diyeymiş... ama zaten adetten 2 yada 3 gün sonra çekilceek film hamile kalma olasılığı yokki bide ilaç kullanıyım extradan anlamadım rahim filmi olanlar diyo hemen hamile kalınabiliyomuş ben korunuyomm :44::44::44::44::44::44:

cidden bende anlamadım inankı. bende rahim filminden sonra hamıle kalma olasılıgın daha yuksek diye biliyorum ama sana neden korun demış çözemedim belkide ben yanlış bılıyorumdur

cidden bende anlamadım inankı. bende rahim filminden sonra hamıle kalma olasılıgın daha yuksek diye biliyorum ama sana neden korun demış çözemedim belkide ben yanlış bılıyorumdur
biraz daha araştırıyım bakıyım neden böyle oldu..... zaten önceden diyodu eğer yumurtalar istedğimden fazla büyürse d kontorl veririm diye ama benimkiler büyümek nerde kıprdamadılar bile.... belki bi ay nadasa mı aldı beni ne anlamadım şimdi progestan alıyom adet olup film çektircem ve o ay koruncam sonra hasta olup iğnelere başlıcaz onuda kendim yapcakmışım Allahım yardım et yaa düşündükçe Rabbim beterinden korusun inşş.... napcam ben yaa o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi sadece uyumak istiyorum bi uyanıyım bu gunler geçmiş olsunn .....yoruldum artık yaaaaa

canım seni çok iyi anlıyorum aynı yollardan bende geçtım bılıyorsun. rabbim dayanma gücü versin. bu günlerde geçecek hayırlısıyla. bu dünya sınav dunyası biliyorsun rabbim seni de böyle sınıyor sanırım elden gelen tek sabredip farkında olmadan isyan etmemek

hklısın kuzum Rabbim isyandan korusun şerse hayır etsin uzaksa yakın etsin bol bol sabır wersin inşş.... bakıyorumda kiminin dr si korun demiş kimin ki yok ...neymiş efendim o ay radyasyon falan oluyomuş bebeğe zararı oluyomuşş .... neysee yaaa bi kaç ay dinlenmiş olurm hem... düşünmeyim dimi daha fazlaa beynimmm almıyo artık bazı şeyleriii.... en iyisi zamana bırakıp sabretmekk.... sen de bol bol dua et kuzum inşş bu sıkıntılarımızdan çıkabilelim selametee.......

ederim canım etmem mı hiç. evet biraz rahatlamış olursun insanın öyle zamanda düşünmemeye aklını rahat bırakmaya ihtiyacı oluyo. biliyorum zor bı süreç ama bunda da vardır bı hayır. zaten bıraz korunmanın sanada faydası olacaktır eminim sattı battı düşünmüceksin işte ne güzel belkide hayırlara vesile olacak aklını rahatlatmak biliyorsun herşey beyınde bitiyor

eet umarım bu korunma bana iyi şeyler getirir.... ve kafamdan atabilirim... walla adet bile olunca üstünemi görüdüm diye sapıtan ben d kontrol hapıyla hamile kaldım mı diye düşünebilirm yaniii ......öyle takıntı yaptım bu durumu.....amnnn üzüldük kaç senedir kendimizi parçaladıkta nolduu elde war sıfırr bide gıcık olduğum başka bi konu buay sağda yumurta wardı soldakiler büyümedi .... drden geldiğimden beri sol kasığım fena ağrıyoo sırtıma vuruyo ağrısı... bu ne şimdiii .... gelde sinirlenme.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…