Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayy o yapo demmki
kız norlmde ben kabızım ama maşşlh nazar değmesin tuvlet soruınmda kalamdı...
evet cnm iice ezom dişelrmle
ağzım uyuşuyo resmen ya
tuaf bir tadı vr...
üstüne direk bi bardask su içom sonra 10 dkka sonrada diş fırçlıyom hop yata..gece yedim zorlamıyor ama gündüz oln zorluyor..
ya birde biz bunu 1 yemek kaşığı sabah akşm ycez dimi
yaa 1 ymk kaşığı yersem bu hemn btr...

bak en azıda bagırsaklarda ılk faydayı gördun cnm ben sabah bı tatlı kaşıgı akşam bı tatlıı kaşıgı yemıştım

Aaa demek sen ben tatildeyken mi öyle oldun.. Kaçırmışım ben orayı he..
Anaa ne zor yaa.. Kız Allah korusun, bebeğin erken doğma sebeplerindenmiş bu ..
Bence bekleme doktor gününü, git sağlık ocağında ara sıra tahlilleirni yaptır..
Akıllandım ben artık...

aa evt tatildeydın sankii..ay çok kötüydüm ozaman ya iltihap yuzunden olmuşum öyle kaç gun agzıma yemek sürmedim anında çıkartıyodum su bile içemiyodum ozaman tahlılde susuzlukda çıkmıştı benım ama napiim içtiğim an çıkartıyodum..tansiyonum düşüyodu bi de..saglık ocagınada cuma gunu giderim belki şu aşı için ozaman söylerim,, sağsalim atlatsak şu günleri rabbim yardım etsinn..suyuda içmeye çalış ben kendıme buyuk bi bardak ayarladım hep onunla içiyorum her içişimde 2 bardak içmiş oluyorum..

inşallhh songülüm yaaa...rabbme kalmış artık herşey...her şey ondan kuzum yapıck hiç bir şeyim yok...bu arda bu çörek otu miğde yanması yaprmı???..haftya 27 temmuz...her şyin hayrlsıını versn rabbim

cnm benm bir sürhnn içine taze nane yaprağı at akşamdan 3 4 tane..diğer gn daha raht içersin..cnm benm su içki böbrekerin ççlışsın..oda iltihabı atsın...ihmale gelmez kuzum benm

Ayy Allah'ım.. O zamanda dualarımda ağırlık verdiğim 2 kişi vardı.. Onlar hamile kalana kadar bana nasıl ağırlık olmuşlardı.. Hep aklımdaydılar, hamile kalamadıkları her ay bana nasıl dert oluyrodu..
Şimdide 3 kişiye taktım.. Anacım yok bu topik beni yaşlandırıyor.. Çok takılıyorum.. Birde kendimi suçlu gibi hissediyorum yaa. Yok diyorum, içten edemedik duayı bak olmadı gene diyorum.. Offf... Bıktım sizden hee...

Canım sağol yaa. Bir deneyeyim bakayım işe yarayacak mı.. Atarım 2 nane ne var.. O kolay..
Çok sağolasın bi denem.. Ayyy benide düşünür müş.....:29:

Ayy Allah'ım.. O zamanda dualarımda ağırlık verdiğim 2 kişi vardı.. Onlar hamile kalana kadar bana nasıl ağırlık olmuşlardı.. Hep aklımdaydılar, hamile kalamadıkları her ay bana nasıl dert oluyrodu..
Şimdide 3 kişiye taktım.. Anacım yok bu topik beni yaşlandırıyor.. Çok takılıyorum.. Birde kendimi suçlu gibi hissediyorum yaa. Yok diyorum, içten edemedik duayı bak olmadı gene diyorum.. Offf... Bıktım sizden hee...

Canım sağol yaa. Bir deneyeyim bakayım işe yarayacak mı.. Atarım 2 nane ne var.. O kolay..

haha ay ne hesaplar cnm benım zaten sıkıntıların var suclu hıssetme kendını içten dualara devam hepimız
cnm sen at mutlaka 2 nane yapragına bıde benden 3 tane at hatta nelıferde atsın ay bende atayım hatta ne zaraı olcakkı

Kramplarım var diyince sana magnezyum yazayım o zamna demişti.. Suda eriyenden ynı calsiyum gibi..
Ayyyy yoksa o da mı safsata.. Yok canım yaa.. O kadarda değildir..

haha benımkıde suda erıyo ama krampları gecırmedyse calsıyuma gec cnm belkı bı farklılık vardır ıcerıkk olarak ınan ma o kadına guvenme onun yazdıklarınıda ıcme ona ben en kızgınım

ay ben normalde su canavarı şimdide devam cnm benım içmeye cnm magnezyum ve calsıyum araındakı fark ne kı acaba bıde calsıyum denesen 4 bardak sut ıcmış gıbı oluyosun

Kramplarım var diyince sana magnezyum yazayım o zamna demişti.. Suda eriyenden ynı calsiyum gibi..
Ayyyy yoksa o da mı safsata.. Yok canım yaa.. O kadarda değildir..

bak en azıda bagırsaklarda ılk faydayı gördun cnm ben sabah bı tatlı kaşıgı akşam bı tatlıı kaşıgı yemıştım
hımm bendemi öle yesem acepp
evet cnmyaa işe yerdı innkiii..allh razı olsun sizciklerden:D

ayy cnm benim yüzmden sıkıntıya sakın ha sokma kendini...ay bir şey olursa sana dayanamm ..bırk vicdanımda maffeder benii
sakın heee...
rabbm ol dicek o hemn oluvercek
o ol demden olmuyor...rabbim acısın bizlere...
tatlım bende içmm normde su....hiç ama
öle yapınca bi kaç ün alıştım sonra kendim arar oldum su..sakız çiğnyncede çok susatıyor...
her şeye deva su

aa evt tatildeydın sankii..ay çok kötüydüm ozaman ya iltihap yuzunden olmuşum öyle kaç gun agzıma yemek sürmedim anında çıkartıyodum su bile içemiyodum ozaman tahlılde susuzlukda çıkmıştı benım ama napiim içtiğim an çıkartıyodum..tansiyonum düşüyodu bi de..saglık ocagınada cuma gunu giderim belki şu aşı için ozaman söylerim,, sağsalim atlatsak şu günleri rabbim yardım etsinn..suyuda içmeye çalış ben kendıme buyuk bi bardak ayarladım hep onunla içiyorum her içişimde 2 bardak içmiş oluyorum..

Aa sen aşını olmadınmmı dahaa.. Ne kadar uzattılar arayı yaa.. Benim 2. aşı zamanım geldi nerdeyse.. Sen daha 1. yi olmadın.. Benim ebem 4. ayda bile yapılır bu aşı ama biz garanti olsun diye 20. hafta diyoruz dedi..
İyi bari bak sen su içmeye çalışıyorsun maşaAllah ama gene iltihap olmuşsun gibi sanki he.. Dikkatli olda..

Aa sen aşını olmadınmmı dahaa.. Ne kadar uzattılar arayı yaa.. Benim 2. aşı zamanım geldi nerdeyse.. Sen daha 1. yi olmadın.. Benim ebem 4. ayda bile yapılır bu aşı ama biz garanti olsun diye 20. hafta diyoruz dedi..
İyi bari bak sen su içmeye çalışıyorsun maşaAllah ama gene iltihap olmuşsun gibi sanki he.. Dikkatli olda..

ebe 21.haftanda gel dedi bana, napsam perşembe gunu bi gitsemmi zaten hemencik karşımda benım saglık ocağı.. suyuda yeni içmeye başladım çok, eskıden içiyom sanıyodum ama içmiyomuşum:) 3litreye kadar içmek lazımmışş..bid e bu iltihap olayı benim hepp ara ara olurdu zaten ya evlenmeden öncede yanii..ama hamilelikde sapıttı iicee..

benım haftaya 2.doz vurulcak canım ya bıde şeker yuklemem dr kontorolumde var haftaya yoğun bı hafta olcak benım ıcın

hımm bendemi öle yesem acepp
evet cnmyaa işe yerdı innkiii..allh razı olsun sizciklerden:D

ayy cnm benim yüzmden sıkıntıya sakın ha sokma kendini...ay bir şey olursa sana dayanamm ..bırk vicdanımda maffeder benii
sakın heee...
rabbm ol dicek o hemn oluvercek
o ol demden olmuyor...rabbim acısın bizlere...
tatlım bende içmm normde su....hiç ama
öle yapınca bi kaç ün alıştım sonra kendim arar oldum su..sakız çiğnyncede çok susatıyor...
her şeye deva su

Yok yok bişiycik olmaz meraklanma sen..
Müslüman müslüman kardeşi için dertlenecek elbet..
Hindistanda bir müslümanın ayağına birşey batsa, buradaki müslümanın canı yanmalı derdi bir mübarek..
Bizde buna dertlenmişşiz çok mu..
Olsun.. İnşaAllah sevincide beraber yaşayacağız, değil mi?
Ayyy hele olsunda..:emir_bebek:
Sıpa.. Bekletiyor kendini ki kıymetli olsunlar..
İşi biliyor şimdikiler anacım...

Yok yok bişiycik olmaz meraklanma sen..
Müslüman müslüman kardeşi için dertlenecek elbet..
Hindistanda bir müslümanın ayağına birşey batsa, buradaki müslümanın canı yanmalı derdi bir mübarek..
Bizde buna dertlenmişşiz çok mu..
Olsun.. İnşaAllah sevincide beraber yaşayacağız, değil mi?
Ayyy hele olsunda..:emir_bebek:
Sıpa.. Bekletiyor kendini ki kıymetli olsunlar..
İşi biliyor şimdikiler anacım...
ayy cnm valla Allah sizden razı olsun ne diimki ben size...rabbim hepinizn gönlüne göre versinn...oyy oyy kankicanpikleirm benmmm:54::54::54::54::54:
evet anasınn kzuuzsu o bekletyo ansını...ayy bilo tabi pimpirikli anası olcanı ne kdr geç gelrsem kardır diyo...yoksam vay benm halime diyo..du baklım artık...hemşirye dedim ceyda valla bi gelsin kıçına kıçına vurcm dedim..yok kız yapazsın kıyamzsın dedi...dedm görceza artık :D
şeydaaaaaa ben senın ılk avatrını özledım

ayy nasıldıki ilk avtrım cnm bi trf et bkm ..hemen düzltrim

Back
X