Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Aaaa.. Herkes birden nereye kayboldunuz.. Şaka mı bu?

Neyse bende yatmaya gidiyordum zaten.. Bu da bahanem olsun..
Daha namaz kılmadım.. KIlıpta yataayım bari..

Herkesi çok öptüm.. Hayırlarda buluşalım inşaAllah....:3::3::3:

ayy cnm valla Allah sizden razı olsun ne diimki ben size...rabbim hepinizn gönlüne göre versinn...oyy oyy kankicanpikleirm benmmm:54::54::54::54::54:
evet anasınn kzuuzsu o bekletyo ansını...ayy bilo tabi pimpirikli anası olcanı ne kdr geç gelrsem kardır diyo...yoksam vay benm halime diyo..du baklım artık...hemşirye dedim ceyda valla bi gelsin kıçına kıçına vurcm dedim..yok kız yapazsın kıyamzsın dedi...dedm görceza artık :D

ayy nasıldıki ilk avtrım cnm bi trf et bkm ..hemen düzltrim

hanı varı ya kız olsun erkek olsun saglıklı olsun resım bebek resmı

Aaaa.. Herkes birden nereye kayboldunuz.. Şaka mı bu?

Neyse bende yatmaya gidiyordum zaten.. Bu da bahanem olsun..
Daha namaz kılmadım.. KIlıpta yataayım bari..

Herkesi çok öptüm.. Hayırlarda buluşalım inşaAllah....:3::3::3:
kız burdyız nere kaybolczz cnm benimm yaaaa
hanı varı ya kız olsun erkek olsun saglıklı olsun resım bebek resmı

heee bebk anne karnında.erkk olna baba diğerine anne derim amannn sağlıklı olsunlarda :D

erva sen ne oldun kuzum benım gercı buldum ben bı kadıncagıza kıyafet terıf edıyodun bende dun bı kaç ust aldımm
kızlardannnnnnnn

kızlar i geceler,,yarın kv deyimm..
görüşmk üzereee öptüm hepinizii..şeydam senınlede konuşamadık bu gece yaww..bu ay acayıpp umutluyum senden varyaa iii çalışş:1::1:

kızlar i geceler,,yarın kv deyimm..
görüşmk üzereee öptüm hepinizii..şeydam senınlede konuşamadık bu gece yaww..bu ay acayıpp umutluyum senden varyaa iii çalışş:1::1:

anaaaaaaa oda gıdıyoooooooooooooooooo hadı ıyı geceler cnm benım bende bırazdan uyumak uzere kaçıcam

ben artık dahada bişey almam doğuma kadar idare ederler beni sadece bayrama yakın bi pardesü diktiririm okadarr

bende yavrum dun aldım yeterı kadar zaten
ee öncedende 3 pantolon sıyah kot kahverengı yeter cok bıle ama özledımmmm normal kıyafetlerımı göebgım kocaman oldu ya 12.4 kg oldum toplamda bugun ıtıbarıyla ölçtum kasım topiğinde 1 numarayım kg lerde bıde oorda henuz 10 kg dıe kayıtlıyım

böle bırden gıdıyorum dıynce kaldıramıyrum
hanı 15 dkkada psıkolojıkman alışmış olurum hemde 2 lafın belını kırarız
aaa bu arada aklıma ne geldı senın daire su anda boşmu 2.kat olabılırmı

Haa alıştırarak gidecez bundan sonra, öyle mi?

Aa evet canım yaa.. 2. kat, şu günlerde taşınacak yeni birisi.. Dıştan bozuk ama içini güzel yaptırdım kıız..
Ama bana oturmak nasip olmadı, o başka...:50:

Haa alıştırarak gidecez bundan sonra, öyle mi?

Aa evet canım yaa.. 2. kat, şu günlerde taşınacak yeni birisi.. Dıştan bozuk ama içini güzel yaptırdım kıız..
Ama bana oturmak nasip olmadı, o başka...:50:

amnnn bızım evınd dışını bılıyosunnnn ama evde değişmedık bı cıvı bıle kalmadı gecen ramazannnn
ay varya nıl bnım balkondan naklen yayın bılıyomusun okadr yakınkı ama maleseffffffff offffffffffffffffff

bende yavrum dun aldım yeterı kadar zaten
ee öncedende 3 pantolon sıyah kot kahverengı yeter cok bıle ama özledımmmm normal kıyafetlerımı göebgım kocaman oldu ya 12.4 kg oldum toplamda bugun ıtıbarıyla ölçtum kasım topiğinde 1 numarayım kg lerde bıde oorda henuz 10 kg dıe kayıtlıyım

benımde göbişş acayip şişti artık ya kılo aldım bu sefer heralde dedım ama tartıldım dn hala aynı:) birden alcam galıba ben:))

Kızlar, ben kendi kıyafetlerimi kendim dikiyorum..
Bir sürü de hamile kıyafeti diktim geçen ay..
Hiçbirşey almadım hazır olarak..:34:

ay hadı ya ne guzel bende nerde ne dıkış ne nakış ne dantel yok hıcbırı bı cnm cok cekerse örgu kk dan berı oda kalmdı hahah

Back
X