Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ah cnm zaten pek anlatasım var bebiş buyumuş 400 gr cıvarlarıydı ıkı katı olmuş 800 gr
kafa ustu duruyodu tamtersı pozısyon almış şeker yukleme aclık tokluk cok guzel cıktı ve ebn bu ay sadece1.5 kg almışım en mutlu oldum
canım sende dıkkat et carşılara kendın cıkma pek bayılası tıpımız var zaten
bak buda arasın resmı dr umuz cok masum yuzlu dedı yaramaz bbek beklemesyın dedı fena olursa dayancam kapısınaEki Görüntüle 472953

Oyyy oy maşaAllah Aras'a..
Kıız Songüüül.. Bunun dudakları gerçekten sanki sana benziyoo..
Oyy Allah'ım.. Benim böyle bir USG.m yok yaa.. Şöyle net birşey yok elimde..
Hayd maşaAllah.. Azda kilo aldın.. Ama devamde ettirmelisin di mi..

sankii pipisini gördümm:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
onlar rahat orda ya,siyah beyaz oldugu için sıkışık duruyo helekı şimdi küçükler boll bolll yerleri varr şuanda:1:

Ahahah.. Kız ne fenasın hee..
Ama doğruı bencede Songül.. Dikkatli bak.. Sanki bacakları önüne gelmiş, yukarı kalkmış, pipisi görünüyor..
Yani 1 bacağı önmnde, pipi orada.. Ama belkide değildirde..
Bu siyah beyaz usg lerde hatlar kolaylıkla karışabiliyorda..

ayyy cnm yaaa ne biliem her şeye sinrlenyom kavga etmk için mi yoksa ağlamk için mi mazaret aryom bilmiyom ..kv sinrmi bozdu benm..çocuk muhappti fln fln işte...bugnde eşim kapıyı vurdu oda şu kapıları yavş kapayın dedi..bende sinrldnm bağrmadım ama işte..sonra eşim geldi tmm uzutmyın fln..öle sonra onada kızdım...öle işte..keyfm kaçççtı boşyere dedm gbi mazeret arıyom herlde..kendimi bastıyomm her şeye bi anda patlomm

Kız takma kafanaaa. Ramazanda hep oluyor böyle şeyler.. Herkes sinirli.. Ee kolay değil, o kadar aç susuz kalmak.. Anlayışlı olmak lazım.. 2 gün öncede benim kayınpederle kaynım, çanak anten yüzünden birbirlerine bağırdılar.. Çok üzüldüm bende.. Ramazanda illaki oluyor işte.. Ama olmamalı.. İtikatli olan taraf alttan almalı..:34:

kızlar kadeh duası diye bir şey varmı ben hiç duymadım ama rüyamda kadeh duasını oku diyolrdı bana

Canım benim böyle bir dua dua kitaplarında mevcut.. Ama Kenzü’l-Arş ve Kadeh duası ne Peygamberimiz zamanında ne de sahabe döneminde bulunan dualardan değildir.. Bunlar çok sonraları ortaya çıkmış ve çeşitli rakam ve vaatlerle abartılmış şeylerdir. Bunu böyle idrak ederek okuyabilirsin tabiiki.. Yani sadece dua etmek niyetiyle okuyabilirsin bence.. Yoksa bu çok kutsal bir dua diye değil.. Verecek olan sadece Rabb'imizdir.. Belkide bu dua vesilen olur.. Bence okumaktan zarar gelmez.. Verenin sadece Allah olduğunu hatırdan çıkarmadığın sürece sorun yok...:34:

selam kızalr ben bugn doktra gttm yumurtlıklarım var ama istenieln boyutaa değiler..yani öne çıkıp bycek boyda olan yok...birde azar yedem madem çocuk iston fekarlık yap yediklerine dkkat et dedi...diyet yapmıyom dyede çok üzüldüm kızlar yaaa...çarşmba gel bida bkalım dedi..öle işte..olmadı bidaki aya kaldık :D

Olmaz demeeee... Rabb'im isterse herşey olur.. Rabb'im bir "ol" desin bak.. O 3 günde o yumişler nasıl fırlıyorlar..
Rabb'im yollarını açsın senin bi denem..
Yaa Şeydam.. Sen "YA FETTAH" ismi şerifini çeksene bol bol.. Netten anlamını da araştır..

Her güç işin önünü açıp kolaylık ve fetih veren, gerçek ilim kapılarını yarattıklarının yararına açan, onlara her türlü ilim ve feyiz alma imkanı sağlayan Allah demektir. Bu esmayı maddi manevi tıkanıp çaresiz kalanlara, işlerinin önü açılmayıp hep sekteye uğrayanlara çok büyük yararı vardır. Fettah esması ism-i azam sırrı taşır.

Ben evvelinden beri bu ismin sırrına çok inanaırım.. Bak sende önce idrak et, sonra oku bu ismi.. Ama okumadan iyice araştır.. İçine yatsın.. Gönlün onu okumayı iyice arzu etsin.. Ondan sonra oku, olur mu?

Bak, birde, benim çok sevdiğim ve etkisine kesinlikle inandığım birşey daha var.. Onuda şu mübarek ramazanda yapabilirsen ne mutlu sana.. Çok önemli isteklerin olduğunda yapabilirsin bunu.. Amaan ne olcak, ben bunu hep yaparım deme... Çünkü Rabb'im her işin için yaptırmıyor inan.. Ben sebneler önce 1 kere yapmıştım bunu.. Bir daha da yapamadım..

Şimd.. Dediğim şu: Bilmem yasini okumayı biliyor musun? İnşaAllah biliyorsundur.. Eğer biliyorsan, yasinin içinde 7 tane MÜBİN geçer.. İşte bu mübin kelimesine geldiğinde 3-5-7- kere mübin duası okunur.. Bence 7 kere okuman daha iyidir.. Burda da yapman gereken, mübin duasının anlamını iyice özümsemendir.. O zaman okurken ister istemez gözyaşlarına boğulacaksın.. Çünkü çok etkileyici bir duadır o.. Benin yaptığım bu işlemin arka arkaya 4 kere tekrarlanmasıydı.. Saatlerimi almıştı.. Yani Yasin'i 4 kere arka arkaya okumak ama her MÜBİN' e geldiğinde mübin duasını okumak.. Ama herkes Yasini 1 kere okuyarak ta yapabiliyor bunu.. Sende öyle yapabilirsin.. 1 kere okuyabilirsin yani.. Ama 4 kere arka arkaya okuyabilmek her yiğidin harcı değil.. Onun içinde kıymetli yani anlayacağın..

Bak sana Mübin Duasının anlamını da yazayım:
MÜBİN DUASININ ANLAMI:

Sübhanel müneffisi an külli medyun
Sübhanel müferrici an külli mahzun
Sübhane men ceale hazainehü beynel kafi ven nun
Sübhane men iza erade şey'en en yekule lehu kün fe yekun
Ya müferricü ferric.. ya müferricü ferric.. ya müferrici ferric.. Ya müferrici ferric..
Ferric annî hemmî ve ğammi fercen acilen ğayra acilin bi rahmetike ya erhamerrahimiyn

ANLAMI:

Bütün borçlardan kurtaran Rabbimizi tenzih ederim...
Bütün üzüntülerden feraha kavuşturan Rabbimizi tenzih ederim...
Bütün hazinelerini kaf ile nun harfinin ("KÜN") arasına sıkıştıran Rabbimizi tenzih ederim...
Birşeyi dilediğinde "OL" emriyle olduran Rabbimizi tenzih ederim...
Ey Ferahlandıran, bizleri ferahlat...(5 defa tekrarlanıyor)
Ey bütün merhametlilerin en merhametlisi, üzüntümü ve kederimi çok acil bir şekilde benden gider...

Oyyy oy maşaAllah Aras'a..
Kıız Songüüül.. Bunun dudakları gerçekten sanki sana benziyoo..
Oyy Allah'ım.. Benim böyle bir USG.m yok yaa.. Şöyle net birşey yok elimde..
Hayd maşaAllah.. Azda kilo aldın.. Ama devamde ettirmelisin di mi..

HAYIRLI AKŞAMLAR CANIIM BENIM NE YAPTIN GIDEBILDINMI DR A
cnm benım arasında ılk vesıkalık fotosu cok net cıktı bızımde ılk teyzesı dr umuz pek ınat ettı vesıkalık cekmeye
cnm ya az kg aldım ne mutluyum dr da mutlu oldu dınledım dıe ınşalla devamı gelıcek
ya ben bakıyom bakıyom ne bacak ne pıpı göruyorum hahaha bı arasın masum yuzunu o kadarcık
bu arada sabah berı beklıyoruz klıma takmaya gelcekler yarım saate gelcez dedıler anı cıkarsam anla cnm

selam kızalr ben bugn doktra gttm yumurtlıklarım var ama istenieln boyutaa değiler..yani öne çıkıp bycek boyda olan yok...birde azar yedem madem çocuk iston fekarlık yap yediklerine dkkat et dedi...diyet yapmıyom dyede çok üzüldüm kızlar yaaa...çarşmba gel bida bkalım dedi..öle işte..olmadı bidaki aya kaldık :D

aman şeyda kız bu mubarek ramazanda 16 saatlık aclıkla susuzlukla buyurmu o yumışler hıc tkma yavrum sen yumişlerı olmadı ötekı aya oda beslenme gerektıren bı dr yavrum dıyete gelınce bak hepımız takıpcınız her afta kontrol bı ramazan bıtsın kork bızden

bide ara ara göbek deliğimin etrafı sızlıyo???neden acaba

slm canım nasılsın:3::3::3:
galiba sen de benım gıbı kendını cok dınlıyosun:31::31::31:canım bence kendını fazla dınleme ıster ıstemez stres yapıyo ınsan bak ben dınledım dınledım en sonunda hasta oldum:31::31::31:boş verıyorum ben artık benımde kasıklarım fena agrıyo her koku mıdemı bulandırıyo goguslerım agrıyo ben de amaan dıyorum artık dınlemıcem sızı:9::9::9:sen de ole yap canım vucudunun sana oyun oynamasına ızın verme bence:34::34::34:

slm canım nasılsın:3::3::3:
galiba sen de benım gıbı kendını cok dınlıyosun:31::31::31:canım bence kendını fazla dınleme ıster ıstemez stres yapıyo ınsan bak ben dınledım dınledım en sonunda hasta oldum:31::31::31:boş verıyorum ben artık benımde kasıklarım fena agrıyo her koku mıdemı bulandırıyo goguslerım agrıyo ben de amaan dıyorum artık dınlemıcem sızı:9::9::9:sen de ole yap canım vucudunun sana oyun oynamasına ızın verme bence:34::34::34:

cnm benım napıyoun bakalım dr a gıdıcektın naptın

hee..bu arada salı gunu kan verdımı carsamba sonucları alcamı ve bugun dr.a gıdıcemı yazmıstım ama kımse merak edıp sormamıs acıkcası uzuldum bu duruma ama kızamam sıze sonucta herkesın baska baska derdı var..neyse ben anlatım olanları troid ım normal cıktı kansızlık yok mus artık ama b12 dusuk cıktı bırde ekg cektırdım bugun.. hepsını pazartesı gosterıcem dr.a bakalım ne dıcek..degerlerımın coğu normal cıktıgı ıcın aile dr.buyuk ıhtımal panık ataksın dedı ve bana cipralex dıye bı ılac verdı hamıle olma ıhtımalıme karsı da adetın gelınce baslarsın dedı ve ılacı 3 ay korunarak kullanıcaksın dedı.. ekg de normal cıkarsa kı ınsaallah normal cıkar..hele bı pazartesıne gelelım hayırlısıyla dahılıye dr.una kalıcak karar belkı psıkıyatrıye gonderır benı dıye dusunuyorumm..
neyse cok yazdım yıne ben yahuu:1::1:

hee..bu arada salı gunu kan verdımı carsamba sonucları alcamı ve bugun dr.a gıdıcemı yazmıstım ama kımse merak edıp sormamıs acıkcası uzuldum bu duruma ama kızamam sıze sonucta herkesın baska baska derdı var..neyse ben anlatım olanları troid ım normal cıktı kansızlık yok mus artık ama b12 dusuk cıktı bırde ekg cektırdım bugun.. hepsını pazartesı gosterıcem dr.a bakalım ne dıcek..degerlerımın coğu normal cıktıgı ıcın aile dr.buyuk ıhtımal panık ataksın dedı ve bana cipralex dıye bı ılac verdı hamıle olma ıhtımalıme karsı da adetın gelınce baslarsın dedı ve ılacı 3 ay korunarak kullanıcaksın dedı.. ekg de normal cıkarsa kı ınsaallah normal cıkar..hele bı pazartesıne gelelım hayırlısıyla dahılıye dr.una kalıcak karar belkı psıkıyatrıye gonderır benı dıye dusunuyorumm..
neyse cok yazdım yıne ben yahuu:1::1:

aşk olsun bebem bak senı gördum hemen yazdım dr agıdıcektın ne yaptın dıe
dr un antıdepresan vermış cnm eger bebk duşunuyosan kullanma ben senın kendının de yenecegını duşunuyorum ama dersenkı ara verıcem dıe kullan kafanda rahat olur ınşalla diğer tahlıllerınde guzel cıkar cnm benım

aşk olsun bebem bak senı gördum hemen yazdım dr agıdıcektın ne yaptın dıe
dr un antıdepresan vermış cnm eger bebk duşunuyosan kullanma ben senın kendının de yenecegını duşunuyorum ama dersenkı ara verıcem dıe kullan kafanda rahat olur ınşalla diğer tahlıllerınde guzel cıkar cnm benım

:17::17::17::17:ayy canım valla hassasım yaa her halta alınıyorum kusuruma bakma:17::17:aslına bakarsan ben bebegım olsun cok ıstıyorum ama dr. da senın gıbı rahatlatır senı dedı kv.de baslama baslarsan bırakamazssın felan dıyo napcam ben de saskınım hele bı pazartesıye cıkalım da ınsaallah ıyı haberlerle gelırım:31::31:

Back
X