Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sedef ekrem canım ben 1 sene 9 ay oldu evleneli hiç korunmadım ama hamile kalamadım tabi birazda kilom var aşırı değil ama doktor ver dedi eşimde sıkıntı çıkmadı benim adetlerim düzensizdi 5 ayda oluyordum yumurtalarım çalışmıyordu önce adetimi düzene soktu sonra menegon verdi 2 kutu 8 tane kullandım yumurtalarım 10 mm di iğneyle 16 18 25 mm oldu hemen 2 tane pregnyl çatlatma iğnesi verdi bundan 16 gün önce vuruldum doktor demedi ilişki zamanını biz gün aşırı oldu iğneden 9 gün sonra test yaptım çıkmadı perşembe günü gece bel ağrım vardı acile gitti 2 gün önce hamilesin dediler anlıycanız ilk iğnede kaldım rabbim hepinize nasip etsin tüm kalbimle diliyorum

kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...

allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin cnm
sonun da oldu demekk

sedef ekrem canım ben 1 sene 9 ay oldu evleneli hiç korunmadım ama hamile kalamadım tabi birazda kilom var aşırı değil ama doktor ver dedi eşimde sıkıntı çıkmadı benim adetlerim düzensizdi 5 ayda oluyordum yumurtalarım çalışmıyordu önce adetimi düzene soktu sonra menegon verdi 2 kutu 8 tane kullandım yumurtalarım 10 mm di iğneyle 16 18 25 mm oldu hemen 2 tane pregnyl çatlatma iğnesi verdi bundan 16 gün önce vuruldum doktor demedi ilişki zamanını biz gün aşırı oldu iğneden 9 gün sonra test yaptım çıkmadı perşembe günü gece bel ağrım vardı acile gitti 2 gün önce hamilesin dediler anlıycanız ilk iğnede kaldım rabbim hepinize nasip etsin tüm kalbimle diliyorum

amin canım...adet olcam gibi sancım var benim:(pazartesiye kadar olmazsam test yaptırcam umutlu değilim ama

amin canım...adet olcam gibi sancım var benim:(pazartesiye kadar olmazsam test yaptırcam umutlu değilim ama

göğüslerimin ucu sızlıyordu uyuyordum sürekli kasıklarım belim ağrıyordu bide acı ekşi sürekli yiyordum meğerse bebek varmış benim de hiç umudum yoktu ama kurban oluğum allah bu mübarek ayda ellerimi boş çevirmedi aklımdasın duamdasın kuzum korkma inş. bebeğin vardırrrrr

benim doktorum böyle tedavilerde coğul gbelik ihtimali yuksek demişti:)inş ikizdir:)benimde 2 yumurtam catladı bu ay[/QUben adet geçmesini beklemedim zaten ki adetim düzensiz zaten progstan verdi bana onu kullandım bitti oldum olcam derken bebek kalmış zaten kanda çıkar 12. 13. günlerde ama sen işini garantiye al pazartesi yaptır ben inanamadım testte az slik çıktı inanamadım kanda baktırdım inanmadım dün ultrasyona girdim öyle inandım

göğüslerimin ucu sızlıyordu uyuyordum sürekli kasıklarım belim ağrıyordu bide acı ekşi sürekli yiyordum meğerse bebek varmış benim de hiç umudum yoktu ama kurban oluğum allah bu mübarek ayda ellerimi boş çevirmedi aklımdasın duamdasın kuzum korkma inş. bebeğin vardırrrrr

göğüs uçlarıma bende dokunamıyorum..ama önceki aylarda böyle oluyomuydu hiç dikkat etmedim...ben hep adet olcamı tahmin ederim önceden yine oyle bi şişkinlik bi his var inş allahım boş cevirmez benide...etrafımda bebek görmeye dayanamıyorum artık..kocamın her ay beklemesine dayanamıyorum artık oda çok istiyo

göğüs uçlarıma bende dokunamıyorum..ama önceki aylarda böyle oluyomuydu hiç dikkat etmedim...ben hep adet olcamı tahmin ederim önceden yine oyle bi şişkinlik bi his var inş allahım boş cevirmez benide...etrafımda bebek görmeye dayanamıyorum artık..kocamın her ay beklemesine dayanamıyorum artık oda çok istiyo

benim eşimde öyleydi çok üzülürdüm ama elimden bişey gellmiyordu bende hiç göğüs problemi yaşamadım ama iğneden sonra elimi vuramıyodum halada var kalbime doğuyor inş. seninkide vardır bide en istihareye yattım ondada çıktı ben işyerindeyim bugün işe ara vercem 2 hafta evde net olsa senin içinde yatardım ama haber nasıl etcem senin ne kadardır olmuyo yaş kaç nerdesin ben antepdeyim 22 yaşındayım

benim eşimde öyleydi çok üzülürdüm ama elimden bişey gellmiyordu bende hiç göğüs problemi yaşamadım ama iğneden sonra elimi vuramıyodum halada var kalbime doğuyor inş. seninkide vardır bide en istihareye yattım ondada çıktı ben işyerindeyim bugün işe ara vercem 2 hafta evde net olsa senin içinde yatardım ama haber nasıl etcem senin ne kadardır olmuyo yaş kaç nerdesin ben antepdeyim 22 yaşındayım

ben 24 yaşındayım 2 senelik ewliyiz hiç korunmadık..kırıkkaledeyim canım ben

kızlar bir desitedeki soğan kürü konusana göz atın derim beni çok etkiledi gerçi herşey rabime bağlı ama tedbiride elden bırakmamak gerek

güzelim sıkma canını ya.kilonun etkisi varmıymış böyle konularda ya bilmiodum....ramazanda zayıflarsın canım...çokmu kilolusun sen bakem...
cnm pko hastalarında böle kilonn etkisi çok olo..beynden gelen fsh hormonlarını vücuttaki yağ emdiği için yumurtlıklra bir şey kalmıyormuşşş..o yzden..ayy cnm etiketmde vr bak aşada yazo kilo çizlgemde cnmm
selam canlarrr hayırlı iftarlar herkese...benim bat şaştı yine ..daha 3 gün var gelio bişiler :44::44:

sat:27 temmuz
bat:24 ağustos mucizemm
tmm cnm düzltrrmm rbbm hayırlısını versin ..beklemden gelmeside gzl bir şey cnm benmm
Kız takma kafanaaa. Ramazanda hep oluyor böyle şeyler.. Herkes sinirli.. Ee kolay değil, o kadar aç susuz kalmak.. Anlayışlı olmak lazım.. 2 gün öncede benim kayınpederle kaynım, çanak anten yüzünden birbirlerine bağırdılar.. Çok üzüldüm bende.. Ramazanda illaki oluyor işte.. Ama olmamalı.. İtikatli olan taraf alttan almalı..:34:
yok cnm taktığım yok ztn ama benm kv maşşalh dünyaya kavga etmek için yaratılmş biri..bizde idare etmeye çalışıyoruz cnm benmm
Canım benim böyle bir dua dua kitaplarında mevcut.. Ama Kenzü’l-Arş ve Kadeh duası ne Peygamberimiz zamanında ne de sahabe döneminde bulunan dualardan değildir.. Bunlar çok sonraları ortaya çıkmış ve çeşitli rakam ve vaatlerle abartılmış şeylerdir. Bunu böyle idrak ederek okuyabilirsin tabiiki.. Yani sadece dua etmek niyetiyle okuyabilirsin bence.. Yoksa bu çok kutsal bir dua diye değil.. Verecek olan sadece Rabb'imizdir.. Belkide bu dua vesilen olur.. Bence okumaktan zarar gelmez.. Verenin sadece Allah olduğunu hatırdan çıkarmadığın sürece sorun yok...:34:
duayı buldum anlamınıda buldum..anlamı güzel... hoşuma giiti doğrusu..tüylerimde ürperdi...daha doğrusu ben böle rüymda gördm şeylerin aslı astrı olunca daha çok korkuyorum...ama anlamı hoşuma gtti gerçekten cnm..
Olmaz demeeee... Rabb'im isterse herşey olur.. Rabb'im bir "ol" desin bak.. O 3 günde o yumişler nasıl fırlıyorlar..
Rabb'im yollarını açsın senin bi denem..
Yaa Şeydam.. Sen "YA FETTAH" ismi şerifini çeksene bol bol.. Netten anlamını da araştır..

Her güç işin önünü açıp kolaylık ve fetih veren, gerçek ilim kapılarını yarattıklarının yararına açan, onlara her türlü ilim ve feyiz alma imkanı sağlayan Allah demektir. Bu esmayı maddi manevi tıkanıp çaresiz kalanlara, işlerinin önü açılmayıp hep sekteye uğrayanlara çok büyük yararı vardır. Fettah esması ism-i azam sırrı taşır.

Ben evvelinden beri bu ismin sırrına çok inanaırım.. Bak sende önce idrak et, sonra oku bu ismi.. Ama okumadan iyice araştır.. İçine yatsın.. Gönlün onu okumayı iyice arzu etsin.. Ondan sonra oku, olur mu?

Bak, birde, benim çok sevdiğim ve etkisine kesinlikle inandığım birşey daha var.. Onuda şu mübarek ramazanda yapabilirsen ne mutlu sana.. Çok önemli isteklerin olduğunda yapabilirsin bunu.. Amaan ne olcak, ben bunu hep yaparım deme... Çünkü Rabb'im her işin için yaptırmıyor inan.. Ben sebneler önce 1 kere yapmıştım bunu.. Bir daha da yapamadım..

Şimd.. Dediğim şu: Bilmem yasini okumayı biliyor musun? İnşaAllah biliyorsundur.. Eğer biliyorsan, yasinin içinde 7 tane MÜBİN geçer.. İşte bu mübin kelimesine geldiğinde 3-5-7- kere mübin duası okunur.. Bence 7 kere okuman daha iyidir.. Burda da yapman gereken, mübin duasının anlamını iyice özümsemendir.. O zaman okurken ister istemez gözyaşlarına boğulacaksın.. Çünkü çok etkileyici bir duadır o.. Benin yaptığım bu işlemin arka arkaya 4 kere tekrarlanmasıydı.. Saatlerimi almıştı.. Yani Yasin'i 4 kere arka arkaya okumak ama her MÜBİN' e geldiğinde mübin duasını okumak.. Ama herkes Yasini 1 kere okuyarak ta yapabiliyor bunu.. Sende öyle yapabilirsin.. 1 kere okuyabilirsin yani.. Ama 4 kere arka arkaya okuyabilmek her yiğidin harcı değil.. Onun içinde kıymetli yani anlayacağın..

Bak sana Mübin Duasının anlamını da yazayım:
MÜBİN DUASININ ANLAMI:

Sübhanel müneffisi an külli medyun
Sübhanel müferrici an külli mahzun
Sübhane men ceale hazainehü beynel kafi ven nun
Sübhane men iza erade şey'en en yekule lehu kün fe yekun
Ya müferricü ferric.. ya müferricü ferric.. ya müferrici ferric.. Ya müferrici ferric..
Ferric annî hemmî ve ğammi fercen acilen ğayra acilin bi rahmetike ya erhamerrahimiyn

ANLAMI:

Bütün borçlardan kurtaran Rabbimizi tenzih ederim...
Bütün üzüntülerden feraha kavuşturan Rabbimizi tenzih ederim...
Bütün hazinelerini kaf ile nun harfinin ("KÜN") arasına sıkıştıran Rabbimizi tenzih ederim...
Birşeyi dilediğinde "OL" emriyle olduran Rabbimizi tenzih ederim...
Ey Ferahlandıran, bizleri ferahlat...(5 defa tekrarlanıyor)
Ey bütün merhametlilerin en merhametlisi, üzüntümü ve kederimi çok acil bir şekilde benden gider...
cnmm bende bir kitap vr ALLAHIN İSİMLERİanlamları falan yazıyor..güzel bir kitap prdan da bakarım cnm..evet raabim ol dicek öle olcak..raabbim ol demeden hiç bir şey olmuyor..güneş bile doğmaz..
rabbim ol desin ya da sabrını versn inşlllah.....
evet cnm kuran okumayı biliyorum gerçi yavaş okuyorum o ayrı..yasini okucam..o duayıda yazarı bi yere..ama anlamdım bir şey vr..ben birinden de duymuştum bunu..şimdi yasin de 7 kere mübin geççiyor ya..mesela ilkine geldim 7 defa duayı okudum.sonra baştn başlıcam 2.mübnde tekrr duayı 7 defa okucam tekrr baştan başlıcm 3 mübnde tekrr 7 defa oku tekrr başla 4.de oku tekrr başla 5.de oku tekrr başla 6.oku tekrr başla 7.oku tekrr başla ve bitir diye duymuştum ben..yoksa sennki gbi geldiğimde okucm devm etcem ölemiii...
her zamn yaprım diye birşey yok cnm...raabm yapmayıda nasip eylsin....
çokkk sağol cnm benmm bu arada..rabbm hepinzden razı olsun cnmm
aman şeyda kız bu mubarek ramazanda 16 saatlık aclıkla susuzlukla buyurmu o yumışler hıc tkma yavrum sen yumişlerı olmadı ötekı aya oda beslenme gerektıren bı dr yavrum dıyete gelınce bak hepımız takıpcınız her afta kontrol bı ramazan bıtsın kork bızden
doğru diyon cnmm..beslenme yok uyku yok..ohooo..maşşalhh nsl byüsün...evet ramzandan sonra sıkın beni..öle bi sıkınki geldiğimde sıkın...kilo vermdiğimde bozduğum zmn gelemeye yüüzm olmasın...ayy ben çok istikrrlı iradeliydim ne oldu bilmm yaaa..ayy şurda kilo vrcem becermyom..ama akılda bito iş vercm innkii
hee..bu arada salı gunu kan verdımı carsamba sonucları alcamı ve bugun dr.a gıdıcemı yazmıstım ama kımse merak edıp sormamıs acıkcası uzuldum bu duruma ama kızamam sıze sonucta herkesın baska baska derdı var..neyse ben anlatım olanları troid ım normal cıktı kansızlık yok mus artık ama b12 dusuk cıktı bırde ekg cektırdım bugun.. hepsını pazartesı gosterıcem dr.a bakalım ne dıcek..degerlerımın coğu normal cıktıgı ıcın aile dr.buyuk ıhtımal panık ataksın dedı ve bana cipralex dıye bı ılac verdı hamıle olma ıhtımalıme karsı da adetın gelınce baslarsın dedı ve ılacı 3 ay korunarak kullanıcaksın dedı.. ekg de normal cıkarsa kı ınsaallah normal cıkar..hele bı pazartesıne gelelım hayırlısıyla dahılıye dr.una kalıcak karar belkı psıkıyatrıye gonderır benı dıye dusunuyorumm..
neyse cok yazdım yıne ben yahuu:1::1:
cnm ben senel hiçç karşılşmadımm..ama bak sen demden songülüm sormuş bilemm...cnm şimdi anlamdım bir şey bu ialcı yazan aile hekimi diyorsunda sağlık oca doktorumu yani pratisyenmi...psikiytrimi??..bana da zamnnda vermişti doktor..bende uyuşukluk yapmadı.. ozamn bekrdım ve çalışıyordum.ama hiç bir şeyi kafaya takmıyordum..bardak mı kırlmışş aman diyordum..ama topluyodum..ben her şyee sinrlenn tepki gösteren bir tipim bana o yzden vermşti ani çıkşlarım vrdı diye..o ilacınyan etkisi olmadı ...ama başka bir ialç vrdı ve babam asla o ialcı kullnmamı istemedi..sen güçlü birisin sorunn ne ise üstesinden geliceni biliyorum..hap içerek tepkini saklama kızyorsan kız.ağla bağır gül...ilaç bunu etkilemesin dedi..ama senn durumn bir kalp çarpıntısı gbiyse ekg de çeklmş ..umrım ki iidr..ozamn farklıdır..ama sen güçlüsün..her şeyn üstesinden gelrsin bunu sakın untma cnm..vitmn eksikliğin vr bak..balık yemeği ihmal etme hafta en az 2 kere balık ye...ekg ilede belli olmaz cnm o panik atak..seni gergin bir ortamda tutup değrlndrmeli..panik atak her şey yolunda iken o ortmdan kçma gbi bir şey olo...mesela bir prrgrm izliyorsun..sana bir zararı yok..bi anda kaçma isteği oluyo bu işte.en basit örneğini verdim...beynini çok dinleme cnm...zevk vericek olan hobilerin olsun onlarla uğraşş...her şeyin üstesnden geliceni düşünüyorum cnm benmm
kızlar günaydın herkese benim 2 senedir bebeğim yoktu çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim önce allahın izniyle sonrada doktorun verdiği çatlatma iğnesiyle (pregnyl) rabbim hepinize nasip eder inş...
hahahayyytt ben bilodumkiii bilodumkii belim karnım ağrıyo demştin akıntı şeklinde ben ordan analdım...rabbim kucanda hayırlısyla göstrmeyi nasip etsn cnm benmm
Aaa.. Songüüüül.. Ben çıkmışım, sen girmişsin. Bende baktım kimse yok, cevap yazdım çıktım..
Ama kendimden anlatmayı unutmuşum he..

Bende bugün doktordaydım.. Allah'ıma şükür herşey yolunda şimdilik.. Ayrıntılı ultrasonda görünen hiçbir aksilik yokmuş.. Bebişim 601 gr. olmuş.. 28 cm.. Hele karnıma sığmıyor velet.. Çok korkuyordum, beslenemiyorum, bebişte beslenmiyor diye ama kilosu iyi çıkınca sevindim.. Proteinim hala sıfırlanmamış ama sınırda duruyor.. idrarımda hala iltihap var ama o da sınırda.. Tekrar antibiyotik vermedi ama sanırım her gitmeye bakılacak artık.. 15 gün sonra şeker yüklemesi var benimde.. Ayrıca psikiyatride de randevum var.. Ayy inşaAllah hava azıcık serinler yaa.. Bugün gene tansiyonum düştü hastanede.. Sıcaklardan.. Doktor bazı hamileliklerde oluyor bu, yapacak birşey yok dedi..
Bu arada, Songül.. Bana bakan asistan, her zamanki gibi.. Bende herhangi bir hocayla muhatap olmak istiyorum dedim.. Olamazsın dediler.. Sadece 1 hoca bakıyor hastalarına, onunla git görüş dediler.. Gittim görüştüm.. Adama dedimki.. "Hocam ben takibimin bir asistan değilde, bir uzman tarafından yapılmasını istiyorum dedim. Bana sizinle görüşmemi söylediler" dedim. Adam bana ne dedi biliyor musun? " Muayenehanem var benim, seni burada takip edemem, gel oraya, orda edeyim" dedi.. Tamam bu cevabı bekliyordum ama, adam azıcık kıvırır dimi.. Hani muayenehaneye yönlendirirken azıcık utanır falan.. Yok, adam pat diye açık açık söyledi.. Onunda ne halt olduğunu öğrendim.. Hİç güven vermedi bana.. POzitif bir elektrik alamadım yani.. Sonra öğrendim ki, bu adam kimmiiiişşşş...

Benim şu gittiğim özel hastanenimn sahibiymiiiilşşş.. Hahaha.. Fıkra gibi.. Güldüm kendime...

anam yarım kilo elmadan az bişe fazla bebğimz demek he...maşllhh 28 cm olmuşş yerim ben onu heee...besleniyodur cnm benm sen üzme kendini...ne zmn sıfırlanck o protein cnmm...bol bol su içiyorsun dimi cnm..nane yaprağı attın mı :))su içebilmek için...ayy haftaya havalar serinliyromuş cnm ...rahat rahat gidersin inşllhh cnm..senn giitn yer arştırma hastanesimi cnm??sanırım öle..evet burdada böle yapıyolr..direk muayneye..ben bi kere sormuştum hocaya muayne ne kdar diye..oda bana 150 lira demştii..kan testi fln hiç bir şey içinde değil...bırk parasını adamda uyuz olmuştum...sennkide hakketten yılan hikayesi bırk fıkrayı..dön dön dolaş aynı yer..yine o hastaneye çıktı :D

kızlar beni rüyamda gördüm dua bu...paylaşmak istdm

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.La ilahe illellahül hakemül adlül metin.Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.La ilahe
illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve
yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.La ilahe illellahü
sükran li ni´metih.La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..Es´elükellahümme bi hakkismikel
mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.Ve bihakkismikel
mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:Ve bihakkismikel mektubi
ala keffi azraile aleyke ya rab.Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.Ve bihakkismike ve esrari
ibadike aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta
minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.Ve
bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü
minezzebhi aleyke ya rab.Vve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte
aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül
hadide fi yedihi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme
fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma
cavezulbahra aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.Ve
Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.Inneke entel
kerimül kebiru.Hasbünellahü ve ni´mel vekil.Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Ve sallallahü ala seyyidina
muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem

Melik Hakk, Mübin Allah’tan başka ilah yoktur. Hakem, Adl ve Metin Allah’tan başka ilah yoktur. Bizim ve eski atalarımızın Rabbidir. Senden başka İlah yoktur. Sen arınıksındır. Ben zalimlerden oldum. Allah’tan başka ilah yoktur. Onun ortağı yoktur. Yönetim onundur. Övgüler onun içindir. Diriltir ve öldürür. O diridir ve ebediyen ölmez. Hayır onun kontrolündedir, dönüş onadır. Ve O her şeye gücü yetendir. Ve onunla yardım isteriz. İyilik yapmaya, kötülükten kaçmaya güç kuvvet sadece yüce ve her şeyi bilen Allah’tandır.

Nimetlere şükür olarak, ondan başka ilah yoktur. Rabblığının ikrarı olarak, ondan başka ilah yoktur. Yüceliğini arındırmak için, Allah noksanlıklardan arınıktır.

Ey Allahım! Ya Rabbi! “Cebrail’in kanadında yazılı ismin hürmetine, Mikail’in kanadı üzerinde yazılı ismin hürmetine, İsrafil’in alnında yazılı ismin hürmetine, Azrail’in avucunda yazılı ismin hürmetine, ve senin verdiğin Münker ve Nekir ismi hürmetine, ve kullarının sendeki sırları hürmetine, İslam’ı kendisiyle tamamladığın ismin hürmetine, ve Adem’in senden öğrenip cennetten indirildiği zaman kendisiyle sana seslendiği ve senin de kabul ettiğin ismin hürmetine, Şit’in sana seslendiği ismin hürmetine, arşı taşıyan melekleri kendisyle güçlendirdiğin ismin hürmetine, Tevrat’ta, İncil’de, Zebur!da ve Furkan’da yazılı ismin hürmetine, kullarına rahmetini sonsuza kadar ulaştırdığın ismin hürmetine, sözlerin tamamı hürmetine, İbrahim ateşe atıldığında hangi isminle sana seslendi de ateş soğuk ve selamet olduysa işte o ismin hürmetine, İsmail kesilirken hangi isminle seslendi de onu kesilmekten kurtardıysan işte o ismin hürmetine, İshak hangi isminle sana yalvardı da sen onun ihtiyaçlarını karşıladıysan işte o ismin hürmetine, Hud hangi isminle sana seslendiyse işte o ismin hürmetine, Yakup sana hangi isminle dua etti de sen onun gözlerini ve çocuklarını ona geri verdiysen işte o ismin hürmetine, Davut hangi isminle sana seslendi de sen onu yeryüzüne halife yaptıysan ve demiri onun elinde yumuşattıysan işte o ismin hürmetine, Süleyman hangi isminle sana dua etti de sen onu yeryüzüne kral yaptıysan işte o ismin hürmetine, Eyyüb hangi isminle sana seslendi de sen onu içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtardıysan işte o ismin hürmetine, Meryem oğlu İsa hangi isminle sana seslenip de onunla ölüyü dirilttiysen işte o ismin hürmetine, Musa hangi isminle sana seslendi de sen ona Tur’da hitap ettiysen işte o ismin hürmetine Firavunun karısı Asiye sana hangi isminle seslendi de sen onu cennette rızıklandırdıysan işte o ismin hürmetine, israiloğulları sana hangi isminle seslendiler de denizi geçirdiysen işte o ismin hürmetine, Hızır hangi isminle seslendi de onu suda yürüttüysen işte o ismin hürmetine, Muhammed SAV sana mağarada hangi isminle seslendi de sen onu kurtardıysan işte o ismin hürmetine” senden istiyorum. Hiç şüphesiz sen cömertsin, büyüksün. Bize Allah yeter. O ne güzel vekildir. İyilik yapmaya da kötülükten kaçmaya da güç kuvvet sadece yüce ve büyük Allah’tandır. Allah efendimiz Muhammed’e, ailesine ve arkadaşlarına destek versin, güvenliklerini sağlasın!

bence sadece bebekle ilgili tedavi gör gerisini allaha bırak..
olumsuz düşünceler derken,, enım arkadaşım şöyle anlatırdı panik atağı ölmek isterdım dıyo mesela sandalyede oturuyorum dıyo burdan kendımı atsam ölürmüyüm diyodum diyor... içim daralıyo ölmek istiyorum derdi,,
e ilaçlarda uyuşturup uyutuyo sürekli işte..
bu tarz mı senınde böyleyse kullanman ii olabılır ama,, bebekle ilgili senın sıkıntın sadece sanırım olmıcak korkusu sadece.
canım allaha sukur oyle dusuncelerım yok aksıne olumden korkuyorum sureklı her an aklımda mesela ekmek elmaya gıderken bıle ya bısey olursa dıye korkuyorum ole yanı..canım bebek tedavısıne baslamak ıcın senemın dolmasını beklıyoruz eylule kadar olmazssa baslıcaz bızde kı ınsaallah gerek kalmaz tedavıyede hamiş kalırım ıınsaallah bu ay:16::16::16:
Böcüğüüüüm.. Canım benim.. Doktorun o ilacı san panaik atak belirtileri gördüğü için vermiş.. Ben 6 senedir depresyon+ panik atak+ obsesif bozukluk+ anksiyete tedavisi görüyorum ve en ağır depresyon ilaçlarından kullanıyorum.. Senin durumun daha çok yeni ve sadece panik atak.. İlacı senin vücudundan şikayetlerin çok arttığı için verdi muhtemelen.. Rahatlatması içimn.. 3-6 aylık kullanımlarla insanlar çok rahatlıyorlar.. Ama şu an kendi düşüncelerinle de bunların üstesinden gelebilecek durumdasın bencede..
Benim gibi yıllarca depresyonda olunca zaten ilaçlara mahkum oluyorsun, ama bu ilaçlar benim durumumdakiler için tam bir mucize bunuda bilesin.. Diğer arkadaşların dediği gibi bende hiiiç mi hiç uyku, uyuşukluk, salak salak ortada dolaşmalar yapmadı. Aksine öyle enerjik oldum ki.. Hayatım değişti bu ilaçlarla.. Demekki ne durumdaymışım sen hesap et..
Bak, hamileyim ve hala ilaçlarımı kullanıyorum.. Gebelikte güvenilirliği kanıtlanmamış bu ilaçların.. Ama canım zaten doktorun sana verdiği bu ilaç çok hafif bir rahatlatıcı.. Ağır bir ilaç değil yani.. Şu an hamilelikte bile kullanılabiliyorlar..
Kendini en iyi kendin bilirsin guzuuum.. Eğer vücuudundaki rahatsızlıklara çok takıyorsan, sürekli oran buran ağrıyorsa, sende anksiyete bozukluk başlamış demektir.. Kendini vücuduna kaptırma.. Dinleme onu.. Beynin seninle oyun oynuyor, bunuı bil.. Vücudunda olmayan ağrıları bile olmuş gibi gösterip yanıltır seni.. Bunun daha ilerlemiş hali, kendini sürekli acillerde bulmaktır.. Ve doktorlar sana iyisin dedikçe, " yok, ben iyi değilim, bende ne olduğunu anlamıyorlar, ben biliyorum, bende kesin birşey var" safhasıdır..
Bunları sana uzun uzun anlattım ki, haberin olsun, düşme beyninin bu oyununa.. Hepsi yalan aslında..
Tamam mı canım.. Kendine dikkat et.. İş beyninde bitiyor unutma..:34::54:
canım benım yaa..allah razı olsun ıcım rahatladı...:54::54::54:dedıklernın cogu oluyo bende canım ya bak sımdı dr.a gıdıcem ınsaallah kotu bısı cıkmazsa dr. ılac yazıcak ben bu sefer aynen dedın gıbı bu bışey bılmıyo deyıp dr. dr. gezicem..:31::31::31:aslında evdekıler ısrarla yeme beynını uyusturucak dıyolar bense sureklı yakınmak ıstemedıgım ıcın de yemem gerekıyo dıyorum olsun evde temızlık yap erken kalk spor yap felan dıyolar..cok sıkılıyorum ıse gırım dıyorum bu sefer ıse adapte olana kadar stres yaparım daha beter olurum dıye korkuyorum..aslında yazssam sıkıntılarımı sayfalar yetmez..allahaıma bınkerce kez sukurler olsun kı evdekılerle hıc bı sorunum yok..ama mutsuzum sureklı eskı hayatımı bazen cok ozluyorum sonra kendı kendıme sacmalama dıyorum ıyıkı evlenmısım boyle bı kocam aılem var dıyorum..yanı bı anım bı anımı tutmuyo..hadı takmım agrıyı sızıyı dıyorum en ummadık anda carpıntı yada bı tarafıma agrı saplanıyo yapamıyorum tek basıma..bende gercekten ılaclara ıhtıyacım oldunu dusunuyorum senın yazdıkların ıcıme su serptı ınan kafam rahatladı allah razı olsun ılgılenıp cevpladın ıcın:54::54:
cnm ben senel hiçç karşılşmadımm..ama bak sen demden songülüm sormuş bilemm...cnm şimdi anlamdım bir şey bu ialcı yazan aile hekimi diyorsunda sağlık oca doktorumu yani pratisyenmi...psikiytrimi??..bana da zamnnda vermişti doktor..bende uyuşukluk yapmadı.. ozamn bekrdım ve çalışıyordum.ama hiç bir şeyi kafaya takmıyordum..bardak mı kırlmışş aman diyordum..ama topluyodum..ben her şyee sinrlenn tepki gösteren bir tipim bana o yzden vermşti ani çıkşlarım vrdı diye..o ilacınyan etkisi olmadı ...ama başka bir ialç vrdı ve babam asla o ialcı kullnmamı istemedi..sen güçlü birisin sorunn ne ise üstesinden geliceni biliyorum..hap içerek tepkini saklama kızyorsan kız.ağla bağır gül...ilaç bunu etkilemesin dedi..ama senn durumn bir kalp çarpıntısı gbiyse ekg de çeklmş ..umrım ki iidr..ozamn farklıdır..ama sen güçlüsün..her şeyn üstesinden gelrsin bunu sakın untma cnm..vitmn eksikliğin vr bak..balık yemeği ihmal etme hafta en az 2 kere balık ye...ekg ilede belli olmaz cnm o panik atak..seni gergin bir ortamda tutup değrlndrmeli..panik atak her şey yolunda iken o ortmdan kçma gbi bir şey olo...mesela bir prrgrm izliyorsun..sana bir zararı yok..bi anda kaçma isteği oluyo bu işte.en basit örneğini verdim...beynini çok dinleme cnm...zevk vericek olan hobilerin olsun onlarla uğraşş...her şeyin üstesnden geliceni düşünüyorum cnm benmm
canım yaa olması gerektınden fazla hassasım bu gunlerde songulun yadını gorunce aklım basıma geldı cok utandım zaten kusuruma bakmayın nolur:17::17::17:canım ılacı veren saglık ocagı dr.u ama ıyı bı dr.daha oncedende yazmıstım ıyı anlasıyoruz dıye..herseyımı bılıyo kadın yanı yasadım dusugu dedemı kaybettımı..vs. kadın baktı degerler normal ben sana bu ılacı yazayım ama sen yınede gıt dahılıyeye gorun dedı ama buyuk ıhtımal panıkatakdır senınkı dedı..:31::31::31:baban ne guzel soylemıs canım yaa ama ınsanları uzmek bagırıp cagırmak ters gelıyo bana bazen yapıyorum sonra vıcdan azabı duyuyorum gunlerce bazen aylarca abartmıyorum ınan hep ıcıme atıyorum buu yuzden:31::31::31:..bakalım ekg ne cıkıcak ınsaallah kotu bıse cıkmaz:31::31:duruma gore vıtamın tedavı artık neyse onu yaparım..ilacı ıllakı kullan derlerse kullanırım 3 ay..ıyı olacaksam sonunda..:31::31::31:hee mesela haberlerı seyredemıyorum ben kv.de hıc kacırmaz haber baslıyo ben ya mutfaga ya balkona cıkıyorum hava almaya etkılenıyorum hemen:31::31::31:canım en guzel hobım resım yapmak karakalem ım cok guzeeldır benım yağlı boyayıda cok ıcı yaparımda işte bızımkıler temızlık yap sıkıntın gecer dıyolar..mesala bugun merkete gırdım gozum hemen boyalara gıttı alalım da dıyemedım kı pazarda fazla para harcadık bı de ben ek masraf yapmım dedım ne bılım ole ıste..benım kv.nın bı sozu var ne emmeye gelıyon ne gommeye der..:9::9:aynen benım durumda ole karmakarısık bısey:31::31:destegın ıcın sagol canım allah senden de razı olsun ıyı kı varsınız:54::54::54::54:

Back
X