Yav hani bulvardan çark caddesine girerken, tam belediyenin karşısında bir yer vardı.. Orada çok güzel kıyafetler vardı.. Benimde aklımda oradaki birkaç kıyafet kalmıştı.. Benim yengemde herşeyini oradan almıştı bebişin.. O zaman çok kalteli çıkmıştı.. Ama şimdi kalitesini bozdularmı bilmiyorum ama çok güzel bebiş kıyafetleri vardı..
Cenim, bence bebişin kilosu annenin bünyesiyle alakalı.. Benim annemin bebişleride hep 5 kiloya yakın doğmuşlar.. Bakalım benim bu velet ne olacak.. Şu an 1 hafta önde.. Ama Furkan bayağı bayağı ilerideydi.. Ben kilo derdinde değilim, sağlıklı olsunlarda..
Hahah.. Heyyyt kim tuttar senii.. Al Songülüm al.. Bir daha mı hamile olacan.. Zevkini çıkar..![]()
he nıl beb cnm benım orası orayada gıttım cıx beyenemedım bıeşy bıde duşun kasım bebesı kış beebsı ona görede havlu tulumlar falan lazım onuda bı ıkı yerde buldum zaten
yarenınde doğuma 15 gunkala kg sı 3500 gr dı normal doğum vaktınde 4000 gr ım ustu olucaktı bakalım arasım nasıl olcak zaten tombul yanakları koca göbuşu var anası buyutur dışarıdada ablası tombul buyudu daha rahat oluyo sankı