Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Yav hani bulvardan çark caddesine girerken, tam belediyenin karşısında bir yer vardı.. Orada çok güzel kıyafetler vardı.. Benimde aklımda oradaki birkaç kıyafet kalmıştı.. Benim yengemde herşeyini oradan almıştı bebişin.. O zaman çok kalteli çıkmıştı.. Ama şimdi kalitesini bozdularmı bilmiyorum ama çok güzel bebiş kıyafetleri vardı..
Cenim, bence bebişin kilosu annenin bünyesiyle alakalı.. Benim annemin bebişleride hep 5 kiloya yakın doğmuşlar.. Bakalım benim bu velet ne olacak.. Şu an 1 hafta önde.. Ama Furkan bayağı bayağı ilerideydi.. Ben kilo derdinde değilim, sağlıklı olsunlarda..
Hahah.. Heyyyt kim tuttar senii.. Al Songülüm al.. Bir daha mı hamile olacan.. Zevkini çıkar.. :34:

he nıl beb cnm benım orası orayada gıttım cıx beyenemedım bıeşy bıde duşun kasım bebesı kış beebsı ona görede havlu tulumlar falan lazım onuda bı ıkı yerde buldum zaten
yarenınde doğuma 15 gunkala kg sı 3500 gr dı normal doğum vaktınde 4000 gr ım ustu olucaktı bakalım arasım nasıl olcak zaten tombul yanakları koca göbuşu var anası buyutur dışarıdada ablası tombul buyudu daha rahat oluyo sankı

Kızlaarr.. Şimdi birşey diyecem, kızacaksınız.. Yaklaşık 2 sattir çarpıntı çekiyorum..:14: Şİmdi geçti gibi.. Balkonda da bir serin hava var ki.. Şİmşekler çakıyor ama daha yağmur gelemedi henüz.. Buraları uyardılar hep, sele karşı.. Sanırım bu gece iyi bir yağmur yağacak..
Diyeceğim o ki.. Balkona çıkıp, aylardır görmediğim şimşekleri seyredesim var.. Ama sizde buradasınız, gitmek te istemiyorum..
Hazır azıcık rahatlamışken, bir nefes alıp geleyim, olur mu? 2 sattir bayağı yoruldum inanın...:14:

tammadır cnm benımbızım yerımıze de seyret öpuldun cok

yok canim yarin alcam tarihi iste bakalim.. bilmiyordum lamianin da rahim filmi olcani.. sanirim bikac kisi var film cektircek olan.. hayirlisi olsun ne diyim..

hic sorma det sancisi cok pis bi sey.. ama dogumk adar degildir kesinlikle :30::30::30:

ay bencede duşunemıyorum adet sancısının 1000 katıymış ay ben cok korkuyorum cesaret edemedım hıc

tamam yaaa hamile kalmadan korkutma kis bizi :1: canim tatlidir benim, ama yine de normal dogum istiyorum insallah kismet olur normal dogurmak..

ay ınşalla cnm benım adı ustundebormal doğum en normalı ama ben aa yapamdım cesaret edmedım tırstım
inşalal gönlune göre hayırlı sağlıklı doğum olur cnm

cnm ya nerde hıc hedıyelıkler hoş gelmıyo yada bana denk gelmedı öle dıyım cn ya bende kendıme kızıyorum ama yarenım cok kusuyodu cok kkıyafet almıştım hıc fazla gelmedı aslında su an bıl bol bol oldu kıyafetı aldım ama nıye böl bu olayı sııntıya cevırdım bılemedım durmam lazım bı yerde
amnn olsun kız hevesin kaçana kadarda hani çok acil olanları yada çok beğendiklerini al elinde kalmasın sonraa bebeşin tombiş doğarrr olmadı 3. saklarsınnn hhahahahahhhan:9::9::9::9:dediğn gibi hediyede işte çok yakınından gelmeyince pek umursamıyolar heralde olmadı sende onları hediye götürürsün gerçi biz utanırızzz daa hahahahhahah sıkıntı yapma kendine anacım tadını çıkar yorulmaaa daha vakit warr neler neler çıkar yeni modadan alırsınnn .....
hadı ya hem gelsın kırmızılar hemde sancı cek of nedır bu kadınların cektıgı bılemedım he
ben adet sancı cekmedım ama cok kötuymuş
bak lamıada rahım fılmı cektırcek tarıhın bellımı
ben yarın arıcam hastaneyi hem bilgi alcam nedşr nekadardır falan anestezi ya nasılolcak bakalım olmadı bi gider konuşurum bazı hastaneler tel de para falan söylemiyolar yaa ......
yok canim yarin alcam tarihi iste bakalim.. bilmiyordum lamianin da rahim filmi olcani.. sanirim bikac kisi var film cektircek olan.. hayirlisi olsun ne diyim..
kuzum bu ay ikimizde aynı durumdaymışız baksana rahim filmi korunmaa Rabbim sabır wersin inş... senin ki nasıl olcak normal mii....
hic sorma det sancisi cok pis bi sey.. ama dogumk adar degildir kesinlikle :30::30::30:
kuzum bu ay ikimizde aynı durumdaymışız baksana rahim filmi korunmaa Rabbim sabır wersin inş... senin ki nasıl olcak normal mii....

Son düzenleme:
amnn olsun kız hevesin kaçana kadarda hani çok acil olanları yada çok beğendiklerini al elinde kalmasın sonraa bebeşin tombiş doğarrr olmadı 3. saklarsınnn hhahahahahhhan:9::9::9::9:dediğn gibi hediyede işte çok yakınından gelmeyince pek umursamıyolar heralde olmadı sende onları hediye götürürsün gerçi biz utanırızzz daa hahahahhahah sıkıntı yapma kendine anacım tadını çıkar yorulmaaa daha vakit warr neler neler çıkar yeni modadan alırsınnn .....

ben yarın arıcam hastaneyi hem bilgi alcam nedşr nekadardır falan anestezi ya nasılolcak bakalım olmadı bi gider konuşurum bazı hastaneler tel de para falan söylemiyolar yaa ......

olcak normal mii....

bencede ttalım anestesı altında yaptır
aaa telde bılgı vermemkte neymış cnm benım hemen pıskopat olurum valla fıyat öğrenmek ıcın de gezdırceklermı tel var dımı bebm

olcak normal mii....

evet canim koruncam ama iste bilemedim bi türlü acaba korunmasam mi diyorum??? baksana rahim filmi de olursa metformin de aliyorum hamile kalabilirim yani sansim yüksek hani tüpler felan acilcak ya.. ama diger taraftan da diyorum ki rahim filmi icinmi korunma verdi acaba dr??? ama daha önce de rahim filmi olanlar oldu ama korunduklarini hatirlamiyorum.. bilemiyorum acikcasi allah sbair versin dedigin gibi..

ay ınşalla cnm benım adı ustundebormal doğum en normalı ama ben aa yapamdım cesaret edmedım tırstım
inşalal gönlune göre hayırlı sağlıklı doğum olur cnm

bi hamile kalabilseydik önce :31::31::31:

evet canim koruncam ama iste bilemedim bi türlü acaba korunmasam mi diyorum??? baksana rahim filmi de olursa metformin de aliyorum hamile kalabilirim yani sansim yüksek hani tüpler felan acilcak ya.. ama diger taraftan da diyorum ki rahim filmi icinmi korunma verdi acaba dr??? ama daha önce de rahim filmi olanlar oldu ama korunduklarini hatirlamiyorum.. bilemiyorum acikcasi allah sbair versin dedigin gibi..

cnm bende gecen bı yerde okudum o ışın yumurtaların radyosyon almasına sebep oluyomuş ondan sağlıksızmış cnm

bencede ttalım anestesı altında yaptır
aaa telde bılgı vermemkte neymış cnm benım hemen pıskopat olurum valla fıyat öğrenmek ıcın de gezdırceklermı tel var dımı bebm
ay sorma kuzum ya nasıl gıcıklık yapcaklar kiii..... bazı hastnelrin prensibiymişş. falanda filann fiyat wermiyolarmışş.... bakalım bunlar ne dicek yarınn inş makul bişiy sölerlerde benide dellendirmezler.....

kuzum bende araştırdım çokca kimisine korunma weriyo kimine wermiyo hatta çeklidikleri ay hamile kalanlar ama bazı drler dioki azda olsa radyasyon kalıyomuş onun için o ay gebelik istemiyolar benimkindeki amaç bende pko war eylülde iğneli tedaviye geçicek o yüzden yumurtalar daha çok coşmasın diye d kontrol hapıyla baskılıcakmışş öyle diyoo napalım wardır bi bildikleri diyip korunuyoz iştee.....
kuzum bende araştırdım çokca kimisine korunma weriyo kimine wermiyo hatta çeklidikleri ay hamile kalanlar ama bazı drler dioki azda olsa radyasyon kalıyomuş onun için o ay gebelik istemiyolar benimkindeki amaç bende pko war eylülde iğneli tedaviye geçicek o yüzden yumurtalar daha çok coşmasın diye d kontrol hapıyla baskılıcakmışş öyle diyoo napalım wardır bi bildikleri diyip korunuyoz iştee.....

cnm bende gecen bı yerde okudum o ışın yumurtaların radyosyon almasına sebep oluyomuş ondan sağlıksızmış cnm

himmm onu bilmiyodum canim iste o yüzden emin degilim korunup korunmamaya.. ynai rahim filminden sonra hamielelik sansi artio.. hem de ben metformine basladim iste, o yüzden bu sansimi kaybetmek istemiyorum ama diger taraftan byöle bi tehlike varsa korunayim daha iyi diyorum.. bilmiyorum ki ne yapsam kafam karisti yaaa :44::44:

ay sorma kuzum ya nasıl gıcıklık yapcaklar kiii..... bazı hastnelrin prensibiymişş. falanda filann fiyat wermiyolarmışş.... bakalım bunlar ne dicek yarınn inş makul bişiy sölerlerde benide dellendirmezler.....

heh iste canim ben de bunu merak ediyordum.. ben de pkosum maalesef.. o yüzden vermistir belki dr.. onu bilemiyorum iste, sanirim en iyisi yine korunmak galiba dimi?? :44::44::44: bende eylül de klomenle baslicam, igne olcak mi bilmiyorum ama sorarim dra mutlaka klomen yazdirmaya gittigimde.. igneyle birlikte olmasi gerekiyo galiba öyle okumustum.. ama cogu da ignesiz tedavi görüyo ve hamile kaliyorlar..

himmm onu bilmiyodum canim iste o yüzden emin degilim korunup korunmamaya.. ynai rahim filminden sonra hamielelik sansi artio.. hem de ben metformine basladim iste, o yüzden bu sansimi kaybetmek istemiyorum ama diger taraftan byöle bi tehlike varsa korunayim daha iyi diyorum.. bilmiyorum ki ne yapsam kafam karisti yaaa :44::44:

bence korun ttalım rısk alma hem korunmakta o ay ıcın kafa rahatlatıcı olur hem enfeksıyon rıskıde oluyomuş enfeksıyon sonrası bı sure ılişkı yasağı bıle verılyo sen işi sıkı tutta cnm eylulde başlarsın cnm calışmlara

heh iste canim ben de bunu merak ediyordum.. ben de pkosum maalesef.. o yüzden vermistir belki dr.. onu bilemiyorum iste, sanirim en iyisi yine korunmak galiba dimi?? :44::44::44: bende eylül de klomenle baslicam, igne olcak mi bilmiyorum ama sorarim dra mutlaka klomen yazdirmaya gittigimde.. igneyle birlikte olmasi gerekiyo galiba öyle okumustum.. ama cogu da ignesiz tedavi görüyo ve hamile kaliyorlar..
ya tabi dr dediyse korun ve drne güveniyosan en iyisi korunmak bir ay bişiy kaybettirmez sonu güzel olsunda..... ben bu iki ay kullandım klomen gliforla beraber ama bi gelşme göremedi iğneli tedavide klomenin iğnesi gibi düşün daha etkilymiş onla denicek bide bakalım çok pahalı bi tedavi diye rahim filmi istedi işte nolur ne olmaz diye benim önce bi gebelik olduğu için sorun yoktur büyük ihtimal diyo ama doğumdan sonrada bişiy olması ihtimaline karşı istedi bakalım bence senin drde hem yumrtaları düzene sokmak hemde daha sağlıklı hamilelik için wermiştir aslında pko nun tedavisi d kontrol hapı ama biz bebek isteyincee mecbur dayıyolar klomenii .......

cnm sölemeyen hastaneyı lıste dışı bırak hemencık

cnm sölemeyen hastaneyı lıste dışı bırak hemencık
keşke öyşe bi şansım olsa dr dedi git burda yaptır diye bende araştırdım biraz yaptıranlar çok memnun teknolijeleri falan ileri düzeydeymişş ........onun için köprüyü geçene kadarr dayı dicezz artıkkk:9::9::9::9::9:ama eğer çok gıcıklık yaparlarsa araştırırım başka biyer ozamnn.......

Back
X