nillll nilllllllllll cnm benım sonucların cok guzel cıkmış tatlım cok sevındım nasılsın bakım
yıne bı dr vakası daha cnm ya nasılda buluyolar senı anlamıyorum ben ya offf hanı bu drların muayne acması yasaktı cagıramıcaklardı cnm arkadaşım benım ya kıyamam sana hem 600 grda olmuş maşalla bende kafayı yedım nılll bırı benı durdursun ya tum gun aklımda o eksıkmı bu eksıkmı of bayagı aldım ama yok anam cıkmıyo aklımdan senın ne guzel hepsı tam takım
Ay sorma yaa.. Bir gıcık oldum ki sorma gitsin.. Ben gene asistanlara kaldım anlayacağın.. Ne yapacağımı bilemedim.. Şurda nerdeyse 6 aylık oldum, hala kendime bir doktor bulamadım..
Evet 600 gr. olmuş.. DEmek ki az yemekle alakası yok bebişin beslenmesinin.. Çok şükür.. Yoksa ben bu besenmeyle yanmıştım inanki..
Kız ne aldın geneee.. O kadar kafayı takma arkadaşım, sonradanda alırsın eksiklerini.. Sen olmazsa olmazları al, yeter di mi.. E hani biraz daha bekelyecektin alışveriş için.. Bekleyemedin di miii.. Amaaan , nereyi güzel benimkinin, ben yeni birşeyler alacağım, elimi uzatıyorum, yığınla var, alamıyorum.. Yazıktır günahtır yaa.. Evdekileri bir görsen, hiç eskimemişler.. Öylece duruyorlar.. Benimde kızım olsaydı, bende alışveriş manyağı olmuştum şimdiden, kabul ediyoum bunu..

Songül, tahlillerim çokta masum değil bence.. Çok inişli çıkışlı... Yüksek alçak çok şeyim var ama sınırra yakın yükseklikler ve alçaklıklar.. Ama proteinim hala 15 ve bakteriler idrarımda cirit atıyorlar hala.. Dr. normal dedi ama, bence değil.. Şİmdilik herşey normalmiş gibi davranıyorum hehe.. Ama bir sonraki tahlilde çıkacak herşey bence..
Eee sen nasılsın bakalım.. Alışverişe gittiğine göre iyisindir, maşaAllah.. Alışverişi neredn yapıyorsun? Belli bir yerden mi?