evet ama baksana millet gidiyom uyucam, sahura kalkacam falan diyooo.haha şaşkınlık verıcı dımı cnm
evet baya hizlisinizcanim. hizli geldiniz ve hizli gidiyorsunuzhızlı gacılarız vesselammm hahhahay :):):):):):):):)
ayyyoda olabilr ama ne güzel denk gelmişşşş
hayırlısı inşşş hakkımızda hadiAllah rahatlık wersin kuzummm bende kaçarım yavaştan sahura kalkıcak daha :):):):):):)
evet ama baksana millet gidiyom uyucam, sahura kalkacam falan diyooo.
haydaa nereye böyle ben Masaallah demistim ama.
evet baya hizlisinizcanim. hizli geldiniz ve hizli gidiyorsunuz
belim ağrımasa kaçmamda kolay kolay laptobun şarjı yok ben iki büklüm olmuş durumda yazıom kablo uzanmıyo yatağa eğilmek zorunda kallıomm beide adet sancısı çekilmio walla :):):):):):) nasipse yine görüşürüz inşş kuzum :):):):):)ama sen ağlamaevet ama baksana millet gidiyom uyucam, sahura kalkacam falan diyooo.
haydaa nereye böyle ben Masaallah demistim ama.
evet baya hizlisinizcanim. hizli geldiniz ve hizli gidiyorsunuz
baslasin canim cok güzel oluyor beraber iftari acmak degilmi.yok cnm bızde ancak başlıyo salı ananemde sonra kv de flan derken başla yoğunluk
sevındım cnm ya senın adına
olsun yavru ben yanlız bırakmam senı
nılllll nıllllllllll serınledınmı kzum
erva sen nıye yazmıyosun bakım takıldın kaldın
hatunlarr bende kaçıyom yavaştan acayip belim arıyoosahurada kalkcam daha bide yarın erkendenn yatım bari yavaştannn hepinizi tek tek öptümm iyi bakın kendinizee ( bu arada nil cim senin bugün werdiğn duayı yapcaktımm ama nasip olmadı hasta oldumm demek ki herzamn herkeze nasp olmuyomuşş bide şunu söyleyim hani Yasinin arkasında biyer war sure mi ayetmi yanlış anlatmayım ama oda yasin gibi uzun oda çok iyiymiş sıkıntılar için ii dileler için nasip olursa onuda 19 gün hep aynı saatte okumak lazımmış adetten sonra yapabilirim inşşş))))) Hayırlı geceler hepinizeeeee
belim ağrımasa kaçmamda kolay kolay laptobun şarjı yok ben iki büklüm olmuş durumda yazıom kablo uzanmıyo yatağa eğilmek zorunda kallıomm beide adet sancısı çekilmio walla :):):):):):) nasipse yine görüşürüz inşş kuzum :):):):):)ama sen ağlamaben ağlarımmm sen gül kuzummm
Azıcık havamı aldım geldim.. Anaaa nasıl şimşekelr çakıyo yaa. Heryer gündüz gibi oluyor.. Tırstım içeir girdim.. Ben korkarımda şimşekten, gök gürültüsünden.. Şu an sadece şimşek var henüz gürültü safhasında değil diye seyredeyim dedim ama, yok, korktum genede.. Ama hava serinledi çok şükür.. İNşaAllah hep böyle gider.. Mahvolduk kaç haftadır...
nılllll nıllllllllll serınledınmı kzum
erva sen nıye yazmıyosun bakım takıldın kaldın
ben aksam serinligine bayiliyorum. yagmurda yagiyormu???Azıcık havamı aldım geldim.. Anaaa nasıl şimşekelr çakıyo yaa. Heryer gündüz gibi oluyor.. Tırstım içeir girdim.. Ben korkarımda şimşekten, gök gürültüsünden.. Şu an sadece şimşek var henüz gürültü safhasında değil diye seyredeyim dedim ama, yok, korktum genede.. Ama hava serinledi çok şükür.. İNşaAllah hep böyle gider.. Mahvolduk kaç haftadır...
ben gecen yillar cogu kez mübarek günlerde müsait olmazdim.cok sinir birseydi.Aa bak, nasip olmamış sanada.. Özellikle mübarek günleri yakala canım bunlar için.. Mesela cuma gecesi.. tam cuma namazı vakti.. Kadir gecesi gibi.. Rabb'im bu tür duaları vesileniz kılsın inşaAllah.. Dünya duayla ayakta duruyor.. Allah'ım gönlünüzün tüm meşru niyetlerini kabul eylesin.. En kısa zamnda inşaAllah..
Diğer dediğin duayı veya ayeti ben bilmiyorum canım yaa.. Anlamadım daha doğrusu.. Ama inşaAllah yapabilirsin.. Bu mübarek eylerı iyi değerlendirmek lazım..
baslasin canim cok güzel oluyor beraber iftari acmak degilmi.
hele bide sen simdi gebesin ya büyük lokmalar sana yok sana degil arasa
Allah razi olsun. bende seni birakmiyorum. buda benden sana hediye
tatlım yazdım ama görmedin heralde
aaaaaaaa ne zman nasıl nerde akçıncı sayfada ne yazdın naıl kaçırdım
ayy evtt canım ya,,inşallah görcem yarınn..ama yarın hemen yazamayabilirim sanaa ordan anneme gitcem iftara,,gelince açabilirmiyım pc yı bılmıyom açamazsam salı yazarım gelişmeleri inş..
inş Rabbimin nasip ettiği kadarıyla bende bişiyler yapmaya çalışıyorum bakalım kşmden ne duyarsam şifa niyetine hepimiz için okuyorum senin yazdıklarınıda tek tek kaydedip yapıom kuzumm allah razı olsun aydınlatıyosun bizi :):):):) beni dediğim Kuran da Yasin den hemen sonraki sayfadan başlıyo yasin kadar uzunluğuu adını hatırlayamadım :):) inş hep dualarımdasınız Rabbim hayılır olanlarını kabul etsin inşşş :):):):):)aminnn duların içinn güzelliklerin fazlası seninle olsun inşşş :):):):)Aa bak, nasip olmamış sanada.. Özellikle mübarek günleri yakala canım bunlar için.. Mesela cuma gecesi.. tam cuma namazı vakti.. Kadir gecesi gibi.. Rabb'im bu tür duaları vesileniz kılsın inşaAllah.. Dünya duayla ayakta duruyor.. Allah'ım gönlünüzün tüm meşru niyetlerini kabul eylesin.. En kısa zamnda inşaAllah..
Diğer dediğin duayı veya ayeti ben bilmiyorum canım yaa.. Anlamadım daha doğrusu.. Ama inşaAllah yapabilirsin.. Bu mübarek eylerı iyi değerlendirmek lazım..
yerim ben seni şirineeeoyyy canim benim sen aglama eger benim icin aglarsan ben ozaman aglarim.
bakma sen bana saka yapiyorum. sana sirin olmaya calisiyorum
cok cok gecmis olsun beline sicak su torbasi koy rahatlarsin.
Allah rahatlik versin.
adetlendim okuyamadim diye üzülme niyetler amellere göredir
beni sordunn bende hemen yazdımm 2135 dee
yarasın aras beye dımı
ay cnm ben sen benı bırakma ben senı bırakma bak be otururum sahura kadar işte yok benım nasılsa ama sana kıyamam
ay buldum hemencık ay yarın yazamassın cnm ya pekala cebe msj atarmısın catlarım salıya kadar ben
ay ınşalla guzelde poz verırı annesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?